nowy78 Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Hmm... Patrząc z boku wydaje się, że to nie Dzik robi dym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 5 minut temu, Adi777 napisał: Jeszcze to: Trochę kiczu na odtrutkę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 12 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 września 2021 Jako założyciel tematu zwracam sie z uprzejmą prośbą do @RoRo o zamkniecie tematu ale nie usuniecie. Szkoda by było bo dowiedzielismy sie wielu ciekawych rzeczy i moim zdaniem warto by "to" rowniez wisiało na forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Naprawdę na dużo pozwala nam administracja. Na sąsiednim Audiostereo, gdy w wątku o moim wzmacniaczu jeden spytał jakie kable macie podpięte i pojawiła się pierwsza kontrowersyjna wypowiedź będąca zachęta do pyskówki od razu McGyver skasował ostatnie posty wraz z pogróżkami. Nie wiem czy to dobrze czy źle, taka ostra cenzura ale naprawdę szacun dla naszej administracji za cierpliwość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 1 minutę temu, Asia napisał: Trochę kiczu na odtrutkę? Dobra, ale teraz bez żartów. Moje ostatnie odkrycie: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Hmm... Patrząc z boku wydaje się, że to nie Dzik robi dym Na tą chwilę jest 127 postów. Gdy 127 osób zapali papierosa to dymu jest dużo. Niektórzy już tu paczkę wypalili, hehe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 5 minut temu, Adi777 napisał: Moje ostatnie odkrycie: Jestem wstrząśnięta (niezmieszana). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Ciekawe, gdyby wszyscy tu piszący dostali bana, to forum padłoby czy jednak odrodziłoby się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Przed chwilą, Asia napisał: Jestem wstrząśnięta (niezmieszana). Ale zaśpiewasz to pod prysznicem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Przed chwilą, Adi777 napisał: Ale zaśpiewasz to pod prysznicem? Szlag, najpierw się zastanawiałam, która to z płci. A tu nagle okazało się, że to projekt międzygatunkowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 1 minutę temu, Adi777 napisał: Ale zaśpiewasz to pod prysznicem? Ale niestety nie dla nas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Mylisz się Tak to widzę u siebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Przed chwilą, Amarok napisał: Ale niestety nie dla nas Wierz mi, niewielka strata 😥😁. 2 minuty temu, Asia napisał: to projekt międzygatunkowy. Tej poprzeczki nie przeskoczę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Ciekawe, gdyby wszyscy tu piszący dostali bana, to forum padłoby czy jednak odrodziłoby się.Patrząc na przekrój osób tu piszących jest tu naprawdę sporo "rozpoznawalnych" forumowiczów. Forum jest po to, by dyskutować. Każdy z nas, gdyby nie forum miałby dużo mniejsze pojęcie o audio. Gdybyśmy mieli polegać tylko na sprzedawcach i materiałach reklamowych a nie wymianie doświadczeń byłoby bardzo źle, wręcz nie wyobrażam sobie tego. Dyskutując nakręcamy się nawzajem i nasza pasja się rozwija. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 To jeszcze tylko jeden utwór, i do spania: Mój ulubiony zespół. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Widać na komputerze, a w przeglądzie na telefonie tylko w układzie poziomym.Cholerka, mam tablet Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Tak, dałeś się poznać jako oryginał . Nawet emotki masz jakieś inne 😜. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Ano , podaje . Nie dlatego by się chwalić czymkolwiek, ale po prostu jak np. mam ochotę coś nabyć to sygnatura sprawia , że wiem do kogo się zwrócić choćby o opinię, czyli kto dany sprzęt posiada. Parę razy mi się to sprawdziło , sam też dostaje od zainteresowanych pytania.Tomek, no offence please.Chodzi mi dokładnie o zakładkę w profilu: O mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Albo nie, jeszcze jeden. Idealny przed snem. Polecam każdemu, szczególnie w tym nerwowym czasie. Cudo... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Jednak nie, to nie był ostatni utwór dzisiaj, ten będzie pasował idealnie: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 3 minuty temu, Adi777 napisał: ten będzie pasował idealnie: Masz rację, pora na samozbanowanie. I obym wytrwała choć jeden dzień. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Skoro już spamujecie, to piosenka o mnie: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 Dobra, czas uciekać, bo do pracy trzeba jutro wstać, także trzymajcie się ciepło, buziaczki 💋💋💋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 doxingDoxing to jest w sumie całkiem interesujące zjawisko - zwłaszcza przez to że idea była dokładnie odwrotna.Kiedyś chodziło o realną weryfikację - były to czasy korzystania z internetu pod własnym imieniem i nazwiskiem.Aktualnie - w dobie nicków - jest to tylko możliwość tzw. dokopania interlokutorowi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 12 września 2021 Udostępnij Napisano 12 września 2021 (edytowany) 3 minuty temu, dorsz napisał: Kiedyś chodziło o realną weryfikację - były to czasy korzystania z internetu pod własnym imieniem i nazwiskiem. W Chinach podtrzymują tę tradycję, a nawet ją udoskonalili. Edytowano 12 września 2021 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts