KrólKiczu Napisano 4 października 2021 Udostępnij Napisano 4 października 2021 3 minuty temu, slaw0001 napisał: Ja bym obstawiał za tym, żeby chętni się sami zgłaszali, bo tak wymieniając można kogoś pominąć i się robi trochę niezręcznie. Oczywiście masz rację, problem jest tylko taki, że nie każdy "zjeżdża" do działu "audiofile dyskutują". Jeżeli będzie już znane miejsce i czas, wtedy będzie można zbierać "zapisy"🙂. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 4 października 2021 Udostępnij Napisano 4 października 2021 Np. nasz społeczny moderator @MariuszZ czy chodząca encyklopedia muzyki kolega @Adi777 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 4 października 2021 Udostępnij Napisano 4 października 2021 44 minuty temu, seba3002 napisał: No i @marcinmarcin. Dzięki serdeczne, ale jak najbliższe miesiące będę tak zagonione, to niestety nie dam rady 🙁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 4 października 2021 Udostępnij Napisano 4 października 2021 (edytowany) 7 minut temu, slaw0001 napisał: chodząca encyklopedia muzyki kolega @Adi777 😁 To miłe 😊, ale nie przesadzajmy, bo w porównaniu do co najmniej kilkunastu kolegów z innego forum pod względem wiedzy muzycznej jestem praktycznie nikim. Edytowano 4 października 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 4 października 2021 Udostępnij Napisano 4 października 2021 1 minutę temu, Adi777 napisał: To miłe 😊, ale nie przesadzajmy, bo w porównaniu do co najmniej kilkunastu kolegów z innego forum pod względem wiedzy muzycznej jestem praktycznie nikim. Mówisz o W.Manie i Kaczkowskim? 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 4 października 2021 Udostępnij Napisano 4 października 2021 Ja na pewno nie dałbym rady, bo do Polski zjeżdżam dopiero w grudniu. 1 minutę temu, slaw0001 napisał: Mówisz o W.Manie i Kaczkowskim? 🤪 Nie 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 października 2021 Udostępnij Napisano 4 października 2021 1 godzinę temu, slaw0001 napisał: Ja bym obstawiał za tym, żeby chętni się sami zgłaszali, bo tak wymieniając można kogoś pominąć i się robi trochę niezręcznie. Zaproszeni są oczywiście wszyscy. To wspominanie nicków jest tylko rodzajem wywołania do tablicy, żeby pobudzić do reakcji kolejne osoby i tym samym przyspieszyć bieg spraw. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 @seba3002 Dziękuję za zaproszenie, ale dla mnie niestety za daleko ze względu na transport, choć rozumiem iż miejsce spotkania ma być takie, aby wszyscy forumowicze mieli mniej więcej po równo. Kolega @stach_s wspomniał o Katowicach i tu spokojnie mój brat lub jakiś pracownik jego firmy, kuzyn lub kumpel mógłby mnie podwieźć. Ja i tak bym przyjechał tylko na kilka godzin poznać, pogadać osobiście, a taki wyjazd na 2-3 dni odpada. Trochę to wszystko tajemniczo brzmi, natomiast to względu na mój stan zdrowia, po prostu nie jestem zbyt mobilny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 A dodam sobie temacik do obserwowanych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Obserwuję ten wątek od początku i Wam/nam kibicuję. Chętnie bym się pojawił (mógłbym też zabrać jakiś sprzęt), ale jeszcze nie wiem czy mi się uda, bo jestem właśnie w trakcie przeprowadzania/remontowania warsztatu i mieszkania, więc mam sporo na głowie w najbliższych tygodniach. Jeżeli chodzi o lokalizację, to Łódź jest chyba najbardziej optymalna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 1 minutę temu, Audio Autonomy napisał: Chętnie bym się pojawił Gorąco zapraszamy 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 (edytowany) Jako że nikt nic nie pisze w temacie, pozwolę sobie skrobnąć kilka słów odnośnie zlotu. Na tę chwilę nie znamy ani dokladnego terminu ani miejsca spotkania (w grę wchodzi łódź i wawa). Ciągle trwają poszukiwania. Chcielibyśmy aby zlot odbył się jeszcze w tym miesiącu, ale czy się uda - zobaczymy. Chciałbym też żeby osoby chętne do wzięcia udziału w zlocie, bez względu na termin i miejsce, zadeklarowały swoje przybycie wpisując się w tym wątku bądź pisząc do mnie lub kolegi @lpomisprywatną wiadomość. Można też pisać esemesy bądź dzwonić 🙂. Jeszcze raz zapraszam wszystkich forumowiczów do wzięcia udziału w spotkaniu. Pozdrawiam, Sebastian. Edytowano 6 października 2021 przez seba3002 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Czekam na dalsze instrukcje, jestem gotowa do autoprezentacji. I wyjdzie szydło z worka 😁. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 @Asia - jakie szydło z worka? Już samo to, że Ty, Kobieta, wpisałaś sie w nasze szowinistyczne 😉, męskie towarzystwo, stawia Cie w jak najlepszym świetle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 3 minuty temu, Rega napisał: męskie towarzystwo My raczej, jak dzieci - chłopaczki w krótkich spodenkach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 No, pryśnie parę wyobrażeń . Dziewczyną byłam już dawno temu. 2 minuty temu, Kraft napisał: w krótkich spodenkach. Trzymam za słowo... pod koniec października 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 1 minutę temu, Asia napisał: No, pryśnie parę wyobrażeń . Jakbyśmy nic nie mieli do roboty, tylko cały czas myśleli o Tobie;) Gdzie się podziała cnota skromności? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 A to ja przepraszam. Ale zasadniczo nie tylko o sobie myślałam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 @AsiaMiss Universe może być tylko jedna na 3,7 miliarda. A myslisz, że my to młodzieńcy? Ja ze swojego wieku nie robie tajemnicy - 61 mineło. Więc jeśli (a na pewno) masz mniej to dla mnie zawsze bedziesz dziewczyną, a nawet dziewczynką. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 E, sama się wkopałam, wybaczcie. A miss Universe 🤣🤣🤣🤣🤣. Nie łap mnie za słówka @Kraft tylko złóż deklarację uczestnictwa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Nie mówię, że nie myślimy i nie mamy wyobrażeń, ale przecież nie wypada o tym wspominać na forum;) To składam deklarację. Jak będzie w Łodzi, to przyjadę. Jak w Warszawie, to będę się musiał głębiej zastanowić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Dla mnie jesteś drugim młodszym bratem 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 @JaZz - trochę miłych słów wobec naszej ,,jedynaczki,, (nie licząc Szefowej) jest bardzo wskazane. A wyobażenia najczęściej bywają mylne. A tak w ogóle to ,,kajtki,, i ryby głosu nie mają😉. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Jak się wpisać jak jeden weekend niedostępny jestem 🤔 .Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Piszesz, że możesz ale 16 i najchętniej w Warszawie i już jest zaklepane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts