Asia Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Nie no weryfikacja już była, choćby przez telefon. Na żywo też dużo mówię 🙄. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Tylko przyglądam się i śledzę wątek, ale niestety nie będę mógł uczestniczyć. Chyba, że to miałoby się odbyć w grudniu, wtedy byłaby szansa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 20 minut temu, misiek x napisał: Wyobrażenia kazdy moze mieć ,ale wiecie że Kopernik była kobietą a Asia moze okazać się mężczyzną 😂 Wtedy to nie byłaby Asia, tylko Asior 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 No w sumie skoro mam takie info: Asia has earned 6 of 13 ranks, and is in the top 3% of all members! to już nie As tylko Asior! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 (edytowany) Dobrych Kolegów nigdy za wielu 😁🤭😂 . Pzdr @Asia Edytowano 6 października 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: Nie no weryfikacja już była, Czy mam coś potwierdzić lub zaprzeczyć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Może z czymś porównać? 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Dnia 4.10.2021 o 17:49, Asia napisał: Jeszcze @MarcKrawczyk chętnie wpadnę jak zlot będzie po 28 października... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 5 minut temu, MarcKrawczyk napisał: chętnie wpadnę jak zlot będzie po 28 października... Wg mnie terminy po 28 są bardzo niepewne. Covid nabiera tempa i listopad może być już obłożony obostrzeniami. Ale na razie nic nie jest przesądzone. W tej chwili trwają "negocjacje" co do miejsca i daty. Miejmy nadzieję, że wszystko zakonczy się dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Warszawa pasuje , Łódź tak prawie, ale się postaram Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 19 godzin temu, seba3002 napisał: Chciałbym też żeby osoby chętne do wzięcia udziału w zlocie, bez względu na termin i miejsce, zadeklarowały swoje przybycie wpisując się w tym wątku Potwierdzam gotowość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 Z żoną? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathen Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 (edytowany) Jestem za (dowolny weekend w Łodzi), biorę popcorn i już nie mogę się doczekać jak wyglądać będzie konfrontacja na żywo w przypadku testowania kabli Edytowano 7 października 2021 przez Heathen Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 A nie lepiej kastet ,maczetę i ochraniacz na zęby HaHa 😁 , tu już nawet się porusza ten temat , żałosne . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 Ja szukam szybkiego lifitngu, a ten tu z kablami wyjeżdża 🤣. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 35 minut temu, Heathen napisał: Jestem za (dowolny weekend w Łodzi) Najprawdopodobniej spotkanie odbędzie się w Warszawie. Myślę, że temat dokładnej lokalizacji i daty, będzie nam znany lada dzień. Bardzo bym prosił wszystkie zainteresowane osoby o zostawianie mi w wiadomościach prywatnych numerów telefonów (o ile to nie problem) bo kontakt przez forum jest dla mnie odrobinę uciążliwy. Fajnie by też było, gdyby spotkanie odbyło się w przyjaznej atmosferze. Oczywiście testowanie kabli nie jest wykluczone, ale proponował bym żeby żadna ze stron nie próbowała "siłą" przekonać drugiej frakcji do swoich racji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 30 minut temu, Dedal75 napisał: A nie lepiej kastet ,maczetę i ochraniacz na zęby HaHa 😁 , tu już nawet się porusza ten temat , żałosne . Pzdr W tej roli będą kable - krótkie IC się nie sprawdzą, najlepsze będą grube i długie głośnikowe lub zasilające... 😞 Dla ułatwienia - lepiej rozmawiać o tym, co nas łączy, a nie dzieli. A poza tym - w realu to powinno być spokojniej niż na Forum czy w Internecie, bo (pozornej) anonimowości nie będzie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 (edytowany) 20 minut temu, seba3002 napisał: Fajnie by też było, gdyby spotkanie odbyło się w przyjaznej atmosferze. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić żeby mogło być inaczej. Zwał jak zwał, to spotkanie towarzyskie przede wszystkim, a nie zjazd partyjny. Edytowano 7 października 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 (edytowany) Też tak uważam , szczerze to chciałem ludzi poznać ,audio to tylko przystawka . Dla mnie 😀 . Pzdr Edytowano 7 października 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 Dnia 2.10.2021 o 19:45, tomek4446 napisał: Jasne , grasz pokera ? , mogę Cię sporo ...... Jestem za. Ja mam u siebie @Q21 oraz @Top Hi-Fi & Video Design mogą się wypowiedzieć , czy jest szansa zorganizowania takiego spotkania. Nie upieram się na Łódź czy Pabianice dojadę wszędzie. Zapraszamy Cię w nasze progi do salonu w Łodzi. Rekomenduję Pana Łukasza, kierownika salonu, duże doświadczenie i dobre podejście do tematu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 (edytowany) 6 godzin temu, Asia napisał: Zwał jak zwał, to spotkanie towarzyskie przede wszystkim, a nie zjazd partyjny. Znaczy się z ciepłej posadki w Sp. Skarbu Państwa za 40 k. / m-cznie nici ? Szkoda ...... 6 godzin temu, Dedal75 napisał: Też tak uważam , szczerze to chciałem ludzi poznać ,audio to tylko przystawka Tak mniej więcej wyglądało większość moich spotkań z forumowiczami. Spotykamy się by pogadać i poznać , czasem audio schodzi na plan dalszy. 41 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Rekomenduję Pana Łukasza, kierownika salonu, duże doświadczenie i dobre podejście do tematu Znam Pana Łukasza i to co o nim piszesz to szczera prawda. Pełen profesjonalizm. Ostatnio nawet myślałem by zajrzeć i posłuchać co tam nowego wymyślili producenci kolumn. Częściej u Was bywałem jak byliście na Kościuszki , tam jakoś udawało mi się zaparkować. W nowym miejscu też parę razy byłem , ale robienie czterdziestu kółek po okolicy, by gdzieś postawić samochód troszeczkę zniechęca Edytowano 7 października 2021 przez tomek4446 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 Tomku, słyszałem że Firebirda chcesz zabrać na spotkanie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 A to trening siłowy ma być? To chyba w złe obszary inwestuję 🤔... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 11 minut temu, mkk napisał: Tomku, słyszałem że Firebirda chcesz zabrać na spotkanie ? Pod warunkiem , ze nie będę go tachał z powrotem , bo ciężkie bydle , wchodzisz ? 11 minut temu, Asia napisał: A to trening siłowy ma być? To chyba w złe obszary inwestuję pamiętaj , nogi , mięśnie brzucha / stabilizacja/ , plecy , ręce ...... kaptury możesz odpuścić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 9 godzin temu, Asia napisał: Z żoną? Nie pisałem wcześniej, aby nie musieć od razu odpowiadać negatywnie i jeszcze porą popołudniowo-wieczorną nieco żonę zachęcić. Używałem nawet słów typu "impreza", "alkohol" itp (nie wspominając nic przy tym o kolumnach, wzmacniaczach, czy dacach). Niestety Chyba wyczuła, że coś tu nie gra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts