tomek4446 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 2 godziny temu, seba3002 napisał: Tyle, że Ci się nie podświetliły nicki😉. Seba , robiłem tą listę z nickami dwa razy , mógłbyś może .......... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 (edytowany) 17 minut temu, tomek4446 napisał: Seba , robiłem tą listę z nickami dwa razy , mógłbyś może .......... W zasadzie to już wszystko wiemy. Z listy odpada mój dobry kolega @soberowy. A poza nim chyba wszyscy będą🙂. Edytowano 2 maja 2022 przez seba3002 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 3 godziny temu, Kraft napisał: I jeszcze @Mikelas76 powinien się znaleźć na liście. Ok. niech wali jak w dym 2 minuty temu, seba3002 napisał: W zasadzie to już wszystko wiemy. Nie chce Ci się , no powiedz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Nie chce Ci się , no powiedz ? Tak 😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 3 minuty temu, seba3002 napisał: Tak 😝. O , mogę od jutra dorabiać jako jasnowidz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 @tomek4446 Będę już w piątek. Pamiętasz mnie jeszcze? 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 14 minut temu, MariuszZ napisał: Będę już w piątek. Pamiętasz mnie jeszcze? Hydraulik ? 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 10 minut temu, tomek4446 napisał: Hydraulik ? 😂 Czyżby puszczały Ci już zawory Kolego? Wezmę trochę szpachli i puszkę Patexu to może da się coś naprawić 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 (edytowany) @MariuszZ - jeśli u Tomka są jakieś przecieki to może pampers byłby bardziej wskazany?😉😄 Edytowano 2 maja 2022 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 1 minutę temu, Rega napisał: jeśli u Tomka są jakieś przcieki to może pampers byłby bardziej wskazany? Widzę że kolegom humorek dopisuje @MariuszZ tak w sumie to ten pampers nie jest głupi , bo jak Mariusz posłucha Alteców ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 @Rega Nie. Ostatnio jak się widzieliśmy nic mu się nie ulewało 🤣 Mści się bo zażyczyłem sobie czerwony dywan i orkiestrę na przyjazd 😁 @tomek4446 wybacz. Posłucham Altekow i faktycznie na wszelki wypadek przygotuj pampersa. Tak mało słyszałem, że muszę się liczyć z takim scenariuszem 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 6 godzin temu, MariuszZ napisał: @tomek4446 wybacz. Posłucham Altekow i faktycznie na wszelki wypadek przygotuj pampersa. Tak mało słyszałem, że muszę się liczyć z takim scenariuszem Jakaś relacja będzie z tego wydarzenia?😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 @MariuszZ - O k... Mariusz przepraszam, następnym razem żadnego przechodzenia przez kotłownię pełną pajęczyn. Będzie dywan. Ale wtopa!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 Chyba będę 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 2 minuty temu, Amarok napisał: Jakaś relacja będzie z tego wydarzenia?😉 Zrobimy tik toka. Trzeba być trendy 😉 6 minut temu, Rega napisał: Będzie dywan Negocjujemy jeszcze długość włosa w dywanie. Wiesz. Żeby mnie było widać jak będę się po nim przemieszczał 😉 Poważnie to nawet nie liczę na miejsce w ostatnim rzędzie. Postoję w kącie jak zwykle licząc na wyrozumiałość zacnego towarzystwa, że za dużo miejsca nie zajmuję tamże. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Ok. niech wali jak w dym ok, no to wale jak w dym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 (edytowany) 33 minuty temu, Amarok napisał: Jakaś relacja będzie z tego wydarzenia? Oczywiście , śledź " Stereo Life " , " Hight Fidelity " , " Audio " , ' Sterophile " a jak już przyjdzie przelew za odsłuch od Mariusza , to Forbesa jak będą publikować listę najbogatszych to znajdziesz tam moje nazwisko 14 minut temu, MariuszZ napisał: Negocjujemy jeszcze długość włosa w dywanie. I ten , no , odcień czerwieni dywanu Edytowano 2 maja 2022 przez tomek4446 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 58 minut temu, tomek4446 napisał: Oczywiście , śledź Świetnie. Zakąski jak najbardziej wskazane. Chętnie zajrzę 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 Pomyślcie o jakiejść dobrej dziczyźnie, kubki smakowe i słuchowe zaczną działać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 16 minut temu, Artsky napisał: Pomyślcie o jakiejść dobrej dziczyźnie, kubki smakowe i słuchowe zaczną działać. Dzik się już grilluje nawet 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Widzę że kolegom humorek dopisuje Długi weekend - pewnie było obfite podlewanie grilla, to i takie efekty teraz. Jak jeszcze jutro będzie poprawka - to oby do soboty wszyscy byli gotowi. Tomek - lista gości jak widać uaktualniona, a jak wygląda lista sprzętu salonowego (i nie tylko...)? Co ustaliłeś z salonem, będą konkrety z ciut wyższego poziomu niż podstawowy? Pozdrawiam PS. Skończcie już z tymi żartami z byłych userów bo wychodzą bokiem...przez sierść 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 Przepraszam, że tak ni z gruchy ni z pietruchy ale wątek ma tyle stron, że zanim sam znajdę to potrwa. Gdzie jest zlot? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 15 minut temu, Wito76 napisał: Przepraszam, że tak ni z gruchy ni z pietruchy ale wątek ma tyle stron, że zanim sam znajdę to potrwa. Gdzie jest zlot? uć 🙂 salon Top HiFi Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 3 minuty temu, RoRo napisał: uć 🙂 salon Top HiFi I prawie wszystko jasne - w jakich godzinach? Kurcze, godzinkę drogi mam do Łodzi, ale muszę niestety w sobotę do pracy się wybrać, jeśli od rana to ciężko będzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts