MMarek Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 2 godziny temu, KrólKiczu napisał: Pizza i około 5 piw. Ajajaj. Wielka szkoda, że mnie tam nie będzie, też preferował bym takie zamówienie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 2 godziny temu, Chilli napisał: Ja litra i ogórki poproszę😉 Nic nie dostaniesz jak nie zapodasz utworu do odsłuchu i dotyczy to też innych uczestników co się deklarowali, a pro pos @Redakcja AUDIO czy jest jakaś oficjalna lista osób? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 @MarcKrawczyk Przesłuchałem playlistę. Tak. To będzie oryginalny Zlot. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Co do Pizzy , piwa i innych na P. Wszystko zależy o której godzinie skończymy słuchanie. O godz.19.mam powrotny pociąg. Jeśli po 18 mamy iść na pizzę to raczej nie bierzcie mnie pod uwagę😭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 @Slawko69 zwykle odsłuchy trwają do 18-19 i tak umówiłam się z salonem Słuchajcie, knajpa wysłała mi 2 skrócone PDF-y z menu i każe wybrać jedno. Pizze są raptem dwie, za to przystawek kilka, ech... Odpowiada Wam coś takiego czy mam szukać innej miejscówki? Spróbuję jeszcze ponegocjować, bo jacyś tacy oni mało elastyczni, a mówiłam na wstępie, na co się nastawiamy. W Łodzi nie było takich ceregieli a restauracja 2 x większa 🧐 Pomijam, że popierniczyli datę.... menu1.pdf menu2.pdf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 Obstawiam zmiane miejscowki... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 Lista osób niemal pewnych + ja @RoRo @slaw0001 @MarcKrawczyk @tomek4446 @stach_s + 1 @Chilli @KrólKiczu + mafia (2 lub 3 osoby) @Dedal75 @halik @Waldek86 @mateolo2 @mkk @Slawko69 @Agnieszka Zabłocka - Gasek @Amarok - 50/50 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 @Redakcja AUDIO Mateolo2 jest na liście dwukrotnie - zwracam uwagę dla porządku. Ale może chodzi o to, że zje dwie pizze. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 (edytowany) A może coś innego. Znałem gościa który np. jak moje a jednocześnie swoje rodzinne miasto odwiedzał to zamawiał 2 taksówki siadał w pierwszej i czytał gazetę a druga jechała za nim i świeciła by wszystko widział 😂 ,no beret miał zryty ,ale kto biednemu zabroni bogato żyć 😂 Ps.dodam że w miasteczku były tylko 2 taksówki wtedy . Edytowano 14 lutego 2023 przez Dedal75 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 @Rafał S - racja, już usunęłam jego drugie wcielenie Dobra, mam jeszcze jedno miejsce, może Ci będą łatwiejsi w komunikacji. Ma dobre opinie, mieści się za Sobieskim, jest dużo piwa i pizzy. Zaraz zadzwonię i dopytam, a jeśli nie wypali, to będę negocjować z tą Trattorią. Już zaczęłam. http://ochota.drugiedno.pl/ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 42 minuty temu, Redakcja AUDIO napisał: W Łodzi nie było takich ceregieli a restauracja 2 x większa No błagam. Nie porównujmy .... 😂 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 Nie mam na tą chwilę czym przyjechać, liczę jeszcze na współczesną wersję autostopu ;). 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 8 minut temu, Asia napisał: Nie mam na tą chwilę czym przyjechać, liczę jeszcze na współczesną wersję autostopu ;). A może ... 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 (edytowany) PKP, niestety jeszcze nie po starych nowych cenach . Tomku ,chyba troszkę za zimno na takie atrakcje . Edytowano 14 lutego 2023 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 8 minut temu, Dedal75 napisał: Tomku ,chyba troszkę za zimno na takie atrakcje . Chłopie , ręczę , że utrzymanie się na tym rumaku sprawia, iż wytwarza się tyle adrenaliny , że o zimnie zapomnij Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 Albo się ubierzesz jak w Szpiegach takich jak my 😂 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 15 lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 lutego 2023 Cześć, sprawa wygląda tak. Trattoria z pysznym piwem życzy sobie od każdego minimum 130 zł, jeśli nam do menu dadzą 3 dodatkowe pizze do wyboru. Proponuję, aby się ugryźli tam, gdzie kręgosłup kończy swoją szlachetną nazwę. Drugie Dno niedaleko Sobieskiego (http://drugiedno.pl/) ma zajęte piętro, da nam stoliki, ale w innej lokalizacji - na Nowogrodzkiej. A to oznacza, że musimy przejechać kilka przystanków tramwajem. Zgodzicie się na taki wariant, jeśli mimo mych błagań nigdzie nas nie wcisną? Ostatecznie możemy też zostać w Trattorii (też przy Sobieskim) ale do wyboru są 2 warianty menu z 2 pizzami w każdym. Załączyłam je wcześniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 lutego 2023 Człowiek nie może się przyzwyczaić do tych nowych cen w gastronomii, może zamiast zjeździć pół stolicy lepiej przejść się do fabryki Norblina kupić piwo i się gdzieś w food courcie zasiąść przy wysokim stole zjeść co chcemy bez jakiś ceregieli… wracając doplaylisty to czy @RoRo @Redakcja AUDIO @Chilli @halik @Waldek86 @Agnieszka Zabłocka - Gasek @Amarok mogliby dołączyć swoje utwory? ustalmy, że czekam do soboty 18 lutego i wtedy ostatecznie konwertuję listę na Spotify dla kolegi @tomek4446. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Zabłocka - Gasek Napisano 15 lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 lutego 2023 4 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Człowiek nie może się przyzwyczaić do tych nowych cen w gastronomii, może zamiast zjeździć pół stolicy lepiej przejść się do fabryki Norblina kupić piwo i się gdzieś w food courcie zasiąść przy wysokim stole zjeść co chcemy bez jakiś ceregieli… wracając doplaylisty to czy @RoRo @Redakcja AUDIO @Chilli @halik @Waldek86 @Agnieszka Zabłocka - Gasek @Amarok mogliby dołączyć swoje utwory? ustalmy, że czekam do soboty 18 lutego i wtedy ostatecznie konwertuję listę na Spotify dla kolegi @tomek4446. Oto moja lista utworów: 1) Opeth - Blackwater Park, 2) Porcupine Tree - Anesthetize, 3) Metallica - Nothing Else Matters 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 lutego 2023 Przed chwilą, Agnieszka Zabłocka - Gasek napisał: Oto moja lista utworów: Proszę o ten jeden, jedyny… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Zabłocka - Gasek Napisano 15 lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 lutego 2023 Przed chwilą, MarcKrawczyk napisał: Proszę o ten jeden, jedyny… Porcupine Tree - Anesthetize, 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 15 lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 lutego 2023 @MarcKrawczyk też mi to przez myśl przeszło, niemniej pytanie, czy w sobotę ok. 19:00 znajdzie się miejsce dla 14 radośnie i spontanicznie wkraczających do Fabryki osób (tyle maksymalnie będzie), które dobrze, aby mogły razem przysiąść i pogadać. Rozumiesz, o co mnie idzie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 15 lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 lutego 2023 Dobra, koniec zamieszania. Te 130 zł miało być na osobę tak czy siak, pani źle sformułowała wiadomość, uznaję, że to przegięcie. Udało mi się zarezerwować inny lokal niedaleko Sobieskiego. Roman mówi, że jest OK i trzyma poziom. Jak mawiał Thorgal "Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma" W sumie chodzi przede wszystkim o towarzystwo Jeśli Drugie Dno nie ściśnie nam stolików na dole, o co proszę, idziemy tu. Stoliki są na 18:30. Myślę, że 6 h w Nautilusie wystarczy. https://nonsolo.pl/ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 15 lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 lutego 2023 Hej, Ja prowdopodobnie czasowo nie dam rady wyskoczyć z Wami na miasto po nautiliusie. Mam nadzieje, ze się nie obrazicie. Ale zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby jednak się udało. Natomiast nie liczcie mnie na razie, bo nie chce stworzyć problemów, ze zarezerwujecie dla mnie miejsce w knajpie, a potem nie dam rady przyjść. p.s. Ciesze się, ze w końcu po prawie dwóch latach na forum będę mógł część z Was poznać osobiście Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts