nowy78 Napisano 21 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2022 Z wielką przykrością także zmuszony jestem dołączyć do grona nieobecnych. Podobnie jak Tomkowi, mnie też kilka dni temu przyplątał się jakiś nieżyt. Wprawdzie nie jest zbyt dolegliwy, jednak ze względu na brak wiedzy, co to za infekcja, wiedziony resztką przyzwoitości pozostanę w domu. Czasy mamy nieciekawe... No wk....m się 🤬 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 No, lipton 😕 Ja wsiadam wlasnie do pociagu, wiec chyba bede... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid7 Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 Niestety, ale tym razem i ja muszę dołączyć do grupy kolegów i zrezygnować z uczestnictwa w dzisiejszym spotkaniu. Szkoda, bo była szansa na poznanie kilku nowych osób, jak i przybicie piątki z całą resztą dzięki którym te wydarzenia mają miejsce. Dodatkowa strata, to ciekawie zapowiadający się wieczór w przyjacielskim gronie, ale mam cichą nadzieję na powtórzenie z Wami podobnego programu w niedalekiej przyszłości! Udanego zlotu i do następnego 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 22 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 Zaczynamy! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 Dobrej zabawy! @lpomis, można prosić o obcykanie ustrojów akustycznych i aranżacji (i zaczerpnięcie języka, z czego, a może i, za ile)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 Tak 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 3 minuty temu, Kraft napisał: Dobrej zabawy! @lpomis, można prosić o obcykanie ustrojów akustycznych i aranżacji (i zaczerpnięcie języka, z czego, a może i, za ile)? Wojtku, przyłączam się do prośby kolegi Jarka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 29 minut temu, lpomis napisał: Zaczynamy! Zazdro 😔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 43 minuty temu, seba3002 napisał: Tak Podejrzanie lakoniczna odpowiedź 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 Nie narzekaj. Mogło być "Y". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 Może stream jakiś? 😜 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 17 minut temu, nowy78 napisał: Może stream jakiś? 😜 Koniecznie w stereo 😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 Mnie głównie chodzi o wizję, co bym mógł się zsynchronizować 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 Tyle osób nie ma , a jest ktoś ? I jakie sprzęty osłuchujecie dziś ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 19 minut temu, nowy78 napisał: Mnie głównie chodzi o wizję, co bym mógł się zsynchronizować 🤣 a to rodzina : ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 Ciocia z Afryki (choć pewny nie jestem 🤪). Bardzo nieśmiała 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 21 minut temu, nowy78 napisał: Bardzo nieśmiała ale coś kieckę ma krótką Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 A uczestnicy zlotu w jakiej formie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 Widok z naszego apartamentowca 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 29 minut temu, Asia napisał: A uczestnicy zlotu w jakiej formie? Napoje chlodzace sa, lektura jest, wracam do domu 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 (edytowany) Jako drudzy po @lpomis przyjechalismy z @Seb i chyba jako ostatni będziemy niedługo odjeżdżać 😏. Pzdr No nieeee opóźniony 🤪🤦 Edytowano 23 stycznia 2022 przez Dedal75 2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 Pewnie zaspy na torach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 (edytowany) Jako ciekawostkę, taką przede wszystkim dla @Krafta, mogę powiedzieć, że w czasie spotkania miała miejsce prezentacja monitorów aktywnych, polskiej produkcji. Był też ich twórca, który opowiadał o nich i odpowiadał na nasze pytania. Jeśli chodzi o sprawy techniczne, myślę że więcej będzie mógł powiedzieć kolega @lpomis. Edytowano 23 stycznia 2022 przez seba3002 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 Jak napisałeś "aktywnych", to sobie wyobraziłem, że mają za podstawę małe gąsienicowe podwozie, na którym przemieszczają się po pokoju, same szukając optymalnego ustawienia akustycznego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 23 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2022 A wlasnie, ze nie. Calkiem zgrabnie sie prezentuja, jak na ustrojstwo, ktore maja w srodku. Graly tez calkiem dobrze, imho zawstydzily franco serblin accordo, tylko cena troche nieludzka... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts