RoRo Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 Dnia 30.03.2022 o 20:50, tomek4446 napisał: 7 maja 2022r. godz. 12-18-ta ; TOP HI FI ; 90-123 Łódź ul. Polskiej Organizacji Wojskowej 36/38 Wito76 - naprawdę nie trzeba długo szukać by to znaleźć... A na poprzedniej stronie - lista uczestników... Pozdrawiam PS. Koniec na dzisiaj - tzn. na wczoraj 😋 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 (edytowany) Po tym zlocie Tapatalk zostanie rozwiązany, to ja pawlak ze strzaży. P.S.Nawiazany Edytowano 2 maja 2022 przez Artsky Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 Eh.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 3 maja 2022 Udostępnij Napisano 3 maja 2022 Jakby ktoś organizował następną bibę na dolnym Śląsku to chętnie w lipcu. :)))) 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 3 maja 2022 Udostępnij Napisano 3 maja 2022 17 godzin temu, seba3002 napisał: @halik, potwierdzasz 🙂? Potwierdzam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 3 maja 2022 Udostępnij Napisano 3 maja 2022 Jeżeli są zainteresiowani to mogę ze soba przywieźć końcówkę Nuprime AMG STA. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 maja 2022 Udostępnij Napisano 3 maja 2022 No ja bym posłuchał 😋 tym bardziej że Sta9 mi nie siadła . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 3 maja 2022 Udostępnij Napisano 3 maja 2022 18 minut temu, slaw0001 napisał: Jeżeli są zainteresiowani to mogę ze soba przywieźć końcówkę Nuprime AMG STA. Ja też, tym bardziej że może się okazać, że w top hi fi nie ma nic 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 3 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 maja 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, slaw0001 napisał: AMG STA Bieraj. Mi podobnie jak @Dedal75 STA-9 się nie spodobał. Ale wersję sygnowaną logiem Mercedesa chętnie osłucham 1 godzinę temu, seba3002 napisał: może się okazać, że w top hi fi nie ma nic Ale nie panikuj Pan, dobre? Edytowano 3 maja 2022 przez lpomis 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 maja 2022 Udostępnij Napisano 3 maja 2022 1 godzinę temu, seba3002 napisał: tym bardziej że może się okazać, że w top hi fi nie ma nic Jest ekspres do kawy 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 maja 2022 Udostępnij Napisano 3 maja 2022 (edytowany) Kurcze . Copland, nowe NADy ,Yamaha , Rotel, AVM , Teac to mnie interesuje A kolumny się znajdą byle podłogowe 😉 Edytowano 3 maja 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 (edytowany) 10 godzin temu, Dedal75 napisał: A kolumny się znajdą byle podłogowe Takie mogą być , czy za słabe ? Edytowano 4 maja 2022 przez tomek4446 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 Ujdą 🤣 . Pzdr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 Cześć trochę danych zebrałam, więc nie oznaczam wszystkich. Umówiłam się z knajpą (Dzielna 43, największa blisko salonu, w której można zestawić stoliki dla dużej liczby osób), że powiem bliżej 7 maja, ilu towarzyszy przyjedzie. Czy na afterku będą: @halik@stach_s@slaw0001@nowy78@MarcKrawczyk@Kraft@Grzesiek202@soberowy? Miłego dnia Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 5 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Czy na afterku będą: Niestety, mnie nie będzie nawet na "biforku" :). Do zobaczenia innym razem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 Rozumiem, szkoda, mam nadzieję, że następnym razem się stawisz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 afterek dobra rzecz..., a jak się uda dostać do piątku streamerek to mogę pojawić się z matrix element i... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 Matrix będzie około północy w sobotę 😋 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 4 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: Cześć trochę danych zebrałam, więc nie oznaczam wszystkich. Umówiłam się z knajpą (Dzielna 43, największa blisko salonu, w której można zestawić stoliki dla dużej liczby osób), że powiem bliżej 7 maja, ilu towarzyszy przyjedzie. Czy na afterku będą: @halik@stach_s@slaw0001@nowy78@MarcKrawczyk@Kraft@Grzesiek202@soberowy? Miłego dnia Ola Ja bede 👍 Tylko ch ialem zapytac dlaczego na liscie brak jest Seby??? 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 (edytowany) Bo wiadomo że żłop na after pójdzie 😂 , razem ze mną 😋 Edytowano 4 maja 2022 przez Dedal75 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 32 minuty temu, stach_s napisał: Ja bede 👍 Tylko ch ialem zapytac dlaczego na liscie brak jest Seby??? Którego Seby? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 A kto to jest ten Sylwek 🤦 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 25 minut temu, Dedal75 napisał: Bo wiadomo że żłop na after pójdzie 😂 , razem ze mną 😋 Do kogo waść pijesz??? 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 Mogę i do Ciebie 🥳 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 10 godzin temu, Dedal75 napisał: Ujdą Nawet nie wiesz jak mi ulżyło , bo Nautilusy się skończyły w magazynie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts