Grzesiek202 Napisano 15 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2023 (edytowany) Chętnie bym się z Wami spotkał i proszę o uwzględnienie mnie. Czy istnieje playlista na to wydarzenie? Sądzę, że chcąc z tego cokolwiek wynieść, dobrze byłoby znać "materiał" do porównań. Edytowano 15 stycznia 2023 przez Grzesiek202 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2023 czy w związku z milczeniem @Redakcja AUDIO to styczeń odpada i zostały tylko do wyboru terminy lutowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 18 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2023 Hej, hej, milczę, bo zbieram dane Widzę, że niemal wszystkim pasują terminy lutowe, więc trzymajmy się tych dwóch - 18 i 25. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2023 1 minutę temu, Redakcja AUDIO napisał: Hej, hej, milczę, bo zbieram dane Też tak mówię jak szef pyta " dlaczego od dwóch godzin siedzisz na fotelu z zamkniętymi oczami ? " 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2023 5 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Hej, hej, milczę, bo zbieram dane .... i później, w odpowiednim czasie, wykorzystam w rozmowie z odpowiednimi organami...😉. Coś jak rozmowa prezesa z ministrem sprawiedliwości🤣. Oczywiście żarty i ten post bardziej pasowałby do działu HUMOR. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 18 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2023 Ale czujna jestem 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 18 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2023 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: Hej, hej, milczę, bo zbieram dane Widzę, że niemal wszystkim pasują terminy lutowe, więc trzymajmy się tych dwóch - 18 i 25. Czy to znaczy, że odbędą się tam 2 spotkania w kolejne soboty? 😉 Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 19 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2023 Ponoć tak, jedno dla abstynentów a drugie dla reszty. Na tą chwilę nie ustalono które dla kogo, bo kolega @seba3002 jeszcze się nie zdeklarował 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 19 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2023 40 minut temu, Chilli napisał: Ponoć tak, jedno dla abstynentów a drugie dla reszty. Na tą chwilę nie ustalono które dla kogo, bo kolega @seba3002 jeszcze się nie zdeklarował Będę. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2023 17 minut temu, seba3002 napisał: Będę. O cholera. 😂 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2023 To ja poproszę trochę tego i trochę tego… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 19 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2023 18 nie będę mógł, 25 to tak pół na pół. Jak co to dam znać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 i mnie wstępnie zapiszcie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 1 minutę temu, halik napisał: i mnie wstępnie zapiszcie Na jakie stanowisko ? I gdzie ? Orlen , KGHiM, CPK ......... Mówisz i masz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 Mi to bez różnicy, we wszystkim się sprawdzę. Jak Obajtek. (byle odprawa była godna) 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 A jak nie będziesz czegoś wiedział to DOCZYTASZ 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 18 godzin temu, seba3002 napisał: Będę I wszystko jasne, precyzja w punkt🙂 W sumie to temat terminu pewnie lada moment będzie dopięty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 1 godzinę temu, Chilli napisał: I wszystko jasne, precyzja w punkt🙂 W sumie to temat terminu pewnie lada moment będzie dopięty. Będę wtedy kiedy Ty będziesz 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 Czyli 25 widzimy się - SUPER😃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 2 godziny temu, Chilli napisał: Czyli 25 widzimy się - SUPER😃 Ja jestem za 25. Moja mafia chyba też. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Daemon Napisano 24 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2023 Dnia 12.01.2023 o 22:47, Redakcja AUDIO napisał: Chciałam wstawić logo NAUTILUSA, ale przecież dodawanie zdjęć nie działa (magiczne rączki, które mają naprawić problem, już zabrały się za robotę, a przynajmniej miały zacząć). Cieszmy się tymczasem nadchodzącą wiosną, coraz dłuższymi dniami, sielankową atmosferą na forum i nowym rokiem, oby był dobry, ciekawy, pełen wyzwań i spełnionych życzeń. PS. @Agnieszka Zabłocka - Gasek, druga (niech będzie, że siebie nie liczę) przedstawicielko lepszej połowy ludzkości na forum - WITAJ i do zobaczenia Wracając do zlotowego tematu, bo ten jest kluczowy w owym wątku, mam już terminy, pozostaje zdecydować się na jeden z nich. Żeby nie było łatwo, są trzy. Generalnie możemy zobaczyć się najwcześniej 28 stycznia, a ponadto 18 lub 25 lutego. Oczywiście zaprasza warszawski Nautilus: https://salony.nautilus.net.pl/salon-warszawa/ Let the show begin - wybierajcie 😎 Strasznie bym przybył... jednakowoż szcześliwe narodziny czeciej 😉 białogłowy szykuja mi sie za tzw. chwilę... wiec tymczasem ogarniam raczej pomysł na zamaskowanie toru audio 😉 życzę Wam super spotu , genialnych odsłuchów i wspanialych wrażeń after 😉 3 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2023 @Matt Daemon Stary , gratulacje !!! 3 minuty temu, Matt Daemon napisał: wiec tymczasem ogarniam raczej pomysł na zamaskowanie toru audio Nie chcę Cię martwić , ale skutecznej ochrony przed szkrabami to jeszcze nie wymyślono. Ponoć " amerykańscy naukowcy " pracują nad tym od pół wieku 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Daemon Napisano 24 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2023 Przed chwilą, tomek4446 napisał: @Matt Daemon Stary , gratulacje !!! Nie chcę Cię martwić , ale skutecznej ochrony przed szkrabami to jeszcze nie wymyślono. Ponoć " amerykańscy naukowcy " pracują nad tym od pół wieku Taaaa gratulacje ha ha 😉 a tak serio to dziękuję... więcej prób przedłużenia rodu nie planuję ha ha. Jakoś akitę i dwa koty upilnowaliśmy - damy radę i z małą kobietką 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2023 Przed chwilą, Matt Daemon napisał: Jakoś akitę i dwa koty upilnowaliśmy - damy radę i z małą kobietką Niepoprawny optymista Ale trzymam kciuki. 1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2023 (edytowany) @Matt Daemon - Gratulacje! W końcu ktoś mysli o przyszłości narodu😉, a nie tylko o słuchaniu i testowaniu. A tak, poza tym, to nawet się nie spodziewasz do czego są zdolne kobiety. Te małe tez. miałem dwie, więc coś tam wiem na ten temat. Edytowano 24 stycznia 2023 przez Rega 5 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts