Skocz do zawartości

Recommended Posts

2 godziny temu, Fafniak napisał:

technical director cnn affair

Ty naprawdę uważasz że korporacje mają prawo zaglądać pracownikom do łóżka? 

No to i nie dziwi, że popierasz PiS. Pegasus w każdym domu 😛

29 minut temu, Wing0 napisał:

Pandemia, wojna, inflacja jak manna z nieba im spadają odwracacze uwagę, rzeczy na które tak łatwo zwalić całe zło tego świata....

Boris Johnson wymyślił to wcześniej 😀 

Johnson's 'brilliant new strategy' from 2006

Back in 2006 - 13 years before moving into No 10 - Boris Johnson suggested his strategy for dealing with the media.

He told BBC's Booktalk his plan was to "make so many gaffes that nobody knows which one to concentrate on".

https://www.bbc.co.uk/programmes/p0bkp6nq

34 minuty temu, Fafniak napisał:

O czym ty piszesz?

https://www.premiumtimesng.com/news/top-news/509311-cnn-president-resigns-over-affair-with-colleague.html

CNN’s top boss, Jeff Zucker, on Wednesday resigned from the network after he didn’t disclose a romantic relationship with another senior executive at the company.

Screenshot_20220913-164843.jpg

3 godziny temu, Fafniak napisał:

20 sekund wpisywania 

Oraz na jutjubie 

Naprawdę to nie jest jakiś wyczyn

1 godzinę temu, audiowit napisał:

Żywym dowodem na to w jaki sposób rządzi PiS jest katastrofa smoleńska.

Witek , ja niestety coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu , ze to nie pis jest winien zaistniałej sytuacji. Oni po prostu wykorzystują to na co im suweren pozwala. Przed rządami pis , żyłem w jakimś mylnym przeświadczeniu , że ten naród się intelektualnie rozwija , że odchodzi w niebyt komunistyczne myślenie , że właśnie po czasach komuny i przełomie 89 - tego ,już nie pozwolimy na żadną odgórną centralistyczną władzę mówiącą nam kto jest wrogiem, a kto nie. Co mamy myśleć , jak żyć , kogo akceptować ,a kogo tępić. Sądziłem , że stworzyliśmy tak silny aparat kontroli , że nikt już się nie waży zabrać nam tego o co Solidarność walczyła. A Solidarność wówczas, to byli ludzie młodzi w wieku mojej córki. Kurna kiedy młodzież pojmie , że to co się obecnie dzieje dotyczy ich , rzutuje na ich przyszłość, a nie moją. Niestety byłem w błędzie , nadal tkwimy w tym samym od wieków marazmie i zaściankowości.

Polecam przeczytać 

https://www.empik.com/panszczyzna-prawdziwa-historia-polskiego-niewolnictwa-janicki-kamil,p1267636430,ksiazka-p

oraz

https://www.empik.com/chamstwo-poblocki-kacper,p1268452394,ksiazka-p

te książki wiele tłumaczą ,skąd bierze się pewna mentalność społeczeństwa. Muszą minąć jeszcze pokolenia , byśmy tworzyli jednolity twór , świadomie myślący o przyszłości Polski , nie tylko za naszego życia, ale na trzy pokolenia do przodu.

1 godzinę temu, Fafniak napisał:

To zupełnie inne sprawy.

Napisałem że technical director. 

A ty znalazłeś jakieś super szefa

Pierwszy wynik po wpisaniu tego co powyżej zamieściłem 

https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/news/article-9467611/amp/CNN-technical-director-makes-embarrassing-admission-getting-catfished-Tinder.html

Nie ja tylko Google - tak jak chciałeś.

Screenshot_20220913-191828.jpg

2 minuty temu, Fafniak napisał:

Ekhmm... Technical director a "president" albo "top Boss" to jednak jest różnica ;)

Ale nie o to chodzi, polecam wgłebić się w jego opowieść

To o co Ci chodzi? Podałeś wyraźnie: technical director cnn affair.

Czyli kręcisz, jak każdy pisowiec 😛

8 godzin temu, Fafniak napisał:

20 sekund wpisywania 

Oraz na jutjubie 

Naprawdę to nie jest jakiś wyczyn

Pisząc "trącasz" miałem na myśli to że piszesz jakiś "zapalny" post dzięki któremu temat ciągnie się...

Myslę że zbierasz materiały na magisterkę z mniemanologii stosowanej.

51 minut temu, Fafniak napisał:

A tu ciekawostka

Dla niektórych może tak. Dla niektórych ciekawostką jest to , że jednak można w niezależnych mediach publikować różne punkty widzenia. Pamiętasz doskonałe , merytoryczne kłótnie Daniela Passenta  i Krzysztofa Teodora Teplitza i to ZA KOMUNY na łamach Polityki. Fafniak , widzisz taką możliwość w tvpis ? Powiedz mi , czy realne jest podważenie wiarygodności wypowiedzi Morawieckiego , Błaszczaka, Maciarewicza , Kaczyńskiego , Czarnka .... w Wiadomościach lub tvp info ? A wiesz , że kiedyś tak było , pamiętasz jak TVP 3 krytykowało działania Tuska , pokazywało niejasności w zeznaniach podatkowych jego ministrów , nieudolności i brak działania podczas klęsk żywiołowych  ..... Pamiętasz ?

• Lubię to 1

Pamiętam że kiedyś dziennikarz był przygotowany i nie popełniał tak żałosnych błędów jak w tym  wywiadzie.

Kiedyś chodziło o zaprezentowanie faktów lub opinii rozmówcy a nie kreowanie wizji "po linii"

( Tu za przykład podałem CNN aby odciąć się od naszego podwórka)

Dziś dotarliśmy do "tuzów" dziennikarstwa jak imć Szczuka ;)

To jest proces ciągły 

2 godziny temu, dorsz napisał:

No gdzie napisałeś trollu?

15 godzin temu, Fafniak napisał:

Widocznie bardziej interesują cię tematy aferek seksualnych (widocznie szukałeś) i google podsunęło ci taki wynik. 😅

Po drugie umknęło ci to że "technical director" to nie "top boss". O czym już też pisałem.

Po trzecie to ciebie mogę nazwać trollem bo wciąż kierujesz rozmowę na tory wyszukiwania, zamiast istoty problemu czyli technik wpływu na odbiorców i kreowania widzenia świata, manipulacji odbiorcami.

6 godzin temu, Fafniak napisał:

Pamiętam że kiedyś dziennikarz był przygotowany i nie popełniał tak żałosnych błędów jak w tym  wywiadzie.

Kiedyś chodziło o zaprezentowanie faktów lub opinii rozmówcy a nie kreowanie wizji "po linii"

( Tu za przykład podałem CNN aby odciąć się od naszego podwórka)

Dziś dotarliśmy do "tuzów" dziennikarstwa jak imć Szczuka ;)

To jest proces ciągły 

Co innego mierna jakość dziennikarzy, a co innego program narzucony na nich pod karą zwolnienia z pracy. To, że ma kto pracować w TVPis świadczy o tym że pracują tam ludzie są bez honoru, ale i o tym że po prostu boją się stracić dobrze płatną pracę. Pytanie kto ich przyjmie i gdzie po zmianie władzy się podzieją? YouTube ich przyjmie serdecznie? Wątpię :)

11 godzin temu, Fafniak napisał:

Ekhmm... Technical director a "president" albo "top Boss" to jednak jest różnica ;)

Ale nie o to chodzi, polecam wgłebić się w jego opowieść

Może wpierw poczytaj?

Przeczytałem. Powołujesz się na newsy rozpowszechniane przez prawicowe media, cytujące wypowiedź kolesia - jego własną opinię! Faceta, który nie miał żadnego wpływu na to, co pojawia się w CNN.

Więc mój obrazek jest fajniejszy, przynajmniej ujawnia to, co naprawdę PiS robi :)

20 minut temu, maxredaktor napisał:

Przeczytałem. Powołujesz się na newsy rozpowszechniane przez prawicowe media, cytujące wypowiedź kolesia - jego własną opinię! Faceta, który nie miał żadnego wpływu na to, co pojawia się w CNN.

Cóż. Opisuje dokładnie technologię "jak to się robi"

I jest to odpowiedź na stwierdzenie Tomka że prywatne stacje mogą sobie manipulować. 

Ja spadam, nie chcecie dostrzec tendencji jakie od ponad 15 lat mają wpływ na programy informacyjne. Trudno.

12 godzin temu, Fafniak napisał:

Widocznie bardziej interesują cię tematy aferek seksualnych (widocznie szukałeś) i google podsunęło ci taki wynik. 😅

Po drugie umknęło ci to że "technical director" to nie "top boss".

Nie imputuj mi tutaj bezczelnie, pisałeś 'technical director cnn affair' i taki jest wynik. 

A Twój link nie działa 😛

12 godzin temu, Fafniak napisał:

Po trzecie to ciebie mogę nazwać trollem bo wciąż kierujesz rozmowę na tory wyszukiwania, zamiast istoty problemu czyli technik wpływu na odbiorców i kreowania widzenia świata, manipulacji odbiorcami.

Temat wątku to ***** ***, a nie wychwalać PiS - czyli trollujesz nie ma temat.

9 godzin temu, Fafniak napisał:

Ja spadam, nie chcecie dostrzec tendencji jakie od ponad 15 lat mają wpływ na programy informacyjne. Trudno.

Przez siedem ostatnich lat, Polki i Polacy są okłamywani przez rząd PiS. 

Aczkolwiek, Kaczyński zaczął dużo wcześniej. 

Dnia 13.09.2022 o 12:31, MarcKrawczyk napisał:

ie wiem, czy rozluźnię atmosferę, ale w newralgicznych momentach wykładu mój profesor zawsze zarzucał jakiś dowcip...

ja znam ''lepszy''

....'co  ''przyjdzie  na swiat  ze  zwiazku  ubeka  i  prostytutki ????

rasowy  kodomita ..

ps ***** folksdojczy z peło

21 godzin temu, tomek4446 napisał:

merytoryczne kłótnie Daniela Passenta  i Krzysztofa Teodora Teplitza

tak  cos  na wymiar    słynna debata przedwyborcza bolek kontra kwas{niewski} .......obydwaj  jak  widac komuchy. ten drugi  bystrzejszy.

Dnia 13.09.2022 o 13:43, Wing0 napisał:

że moje dzieci tego nie doczekają...

to  wyjada  Zkraju jak   dzieci  P. jandy i  tej drugiej  od filmow  pupilki bieruta -acha agnieszki holland.

Dnia 13.09.2022 o 14:18, tomek4446 napisał:

A mamy początek recesji , czyli albo pracodawca wrzuci te 400 zł w cenę produktu i przetrwa, albo przestanie być konkurencyjny na rynku i się zwinie.

poczatek recesji ???? to przyjedz  do firmy mojego  szefa to zobaczysz recesje na wlasne oczy ----- jak wybrali dude  na prezydenta to omal nie poopelnil  samobojstwa  ----teraz  jak  mu interes idzie  to  nie  masz pojecia .  rezydenca  noweczka tylko helikoptera brakuje .....dzieci maja swoje .sprzedasz  troche stereo z stopki to przezyjesz .

11 minut temu, audiowit napisał:

). Taki elektorat :))) i wszystko jasne. Nic dodać, nic ująć.

taki  elektorat .  prawda powiedziana prosto  w  oczy kłuje ....... Oberfirer Ryży przyjdzie za rok to otworzycie  szampana  , tylko  jak   wprowadzi wam kataster to zebyscie  nie ryczeli. w Polsce jest za  dobrze i  skróci  wszystkim łancuchy.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...