Wito76 Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 A takie techniczne pytanie, może ktoś zna odpowiedź. Przy zakupie biletu była informacja, że pozwala na jednorazowy wstęp na wystawę. Czyli nie mogę wyskoczyć na zewnątrz np na obiad bo na tym samym bilecie już póżniej nie wejdę? Ewentualnie opcja, ze obejrzałem wszystko w Sobieskim i chcę wpaść na Stadion - wchodzę na ten sam (jednodniowy) bilet czy muszę kolejny kupić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 @Wito76 Hulaj dusza - masz wstęp do wszystkich hoteli i możesz wyskoczyć na obiad a nawet dwa. Ja mam imienny identyfikator, ale nie wiem, czy nie dostaje się pieczątki czy jakiejś opaski, jeśli masz bilet na 1 dzień. Nie pamiętam, jak to działa Tak czy siak nie lękaj się @dorsz sprawdzę wszystko dziś, nie piszcie jednak, proszę, w tym wątku na inne tematy niż AVS. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 (edytowany) 52 minuty temu, Redakcja AUDIO napisał: @Wito76 @dorsz sprawdzę wszystko dziś, nie piszcie jednak, proszę, w tym wątku na inne tematy niż AVS. No pewnie. Przenieś to tam gdzie trzeba, bo problem jednak jest. Edytowano 23 października 2022 przez dorsz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 1 godzinę temu, Wito76 napisał: A takie techniczne pytanie, może ktoś zna odpowiedź. Przy zakupie biletu była informacja, że pozwala na jednorazowy wstęp na wystawę. Czyli nie mogę wyskoczyć na zewnątrz np na obiad bo na tym samym bilecie już póżniej nie wejdę? Ewentualnie opcja, ze obejrzałem wszystko w Sobieskim i chcę wpaść na Stadion - wchodzę na ten sam (jednodniowy) bilet czy muszę kolejny kupić? Dostajesz opaskę na rękę, więc możesz wchodzić i wychodzić do woli. Także zmienić lokalizację (czyli np. pojechać z Sobieskiego na Stadion, albo z GT do Sobieskiego itd) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 (edytowany) @Redakcja AUDIO @dorsz @Elberoth Dziękuję. Niby oczywiste, ale z tej lakonicznej informacji przy zakupie biletu nie do końca to wynikało. Edytowano 23 października 2022 przez Wito76 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 (edytowany) 14 minut temu, Elberoth napisał: Dostajesz opaskę na rękę Dwa dni z wątpliwą ozdobą? 🙄 14 minut temu, Elberoth napisał: pojechać z Sobieskiego na Stadion, albo z GT do Sobieskiego itp. Własnym transportem? Edytowano 23 października 2022 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 Ale to tylko prosto bez most i alejami jakieś 7 przystanków tramwajem… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 Jest też darmowy autobus, odjazd co 30 min. Info na stronie. Trzecią opcją jest Uber, ja po centrum tylko praktycznie wszędzie uberem jeżdżę. Koszt w zależności od ruchu pewnie ok 12-15zł. Fezz Audio zaprezentuje swoje popularne modele Titania, Lybra, Mira Ceti i Silver Luna w zupełnie nowej odsłonie - EVOLUTION. Ceny wersji Evolution sa z tego co widzę w cenniku takie same jak dotychczasowych modeli (przemianowanych teraz w cenniku na Legacy). Takie zdjęcie jeszcze znalazłem na ich FB - zakładam, że to jakiś custom finish, ale widać ogólny kształt wzmacniacza. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 3 godziny temu, Asia napisał: Dwa dni z wątpliwą ozdobą? Jakoś wytrzymasz , może będzie można wybrać kolor. 3 godziny temu, Asia napisał: Własnym transportem? Autokarem AVS , najprościej , wszystko będzie dobrze. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 W 715 w Sobieskim dwa nowe Falcony, bazujące na głośnikach z LS3/5a - 2- drożny monitor M10 oraz podłogowa wersja M50. Polecam posłuchać - sam w domu używam LS3/5a właśnie w najnowszej re-edycji Falcona. Renowned for its faithful recreations of the iconic LS3/5a, Falcon Acoustics will be unveiling its new ‘M’ range of loudspeakers at the UK Audio Show this weekend. Introduced at the show, the M10 2-way stand mount speaker and the top-of-the-range M50 3-way floor stander are the first of five new ‘M’ range models scheduled for launch in 2022. The 2-way vented M10 model features a 5” Falcon B110 bass unit, which exclusively replicates the original KEF B110 used by the classic LS3/5a monitor, and a 25mm ‘M’ range custom soft dome tweeter made to Falcon specification by SEAS. Available as standard in natural Walnut veneer (with Rosewood as a special option), the compact M10 will supply the signature sound of a classic British 2-way speaker to hi-fi enthusiasts seeking to upgrade their systems or build a second system. The 3-way vented M50 design features the proprietary Falcon B139 bass unit, twin Falcon B110 midrange units and the 25mm ‘M’ range custom soft dome tweeter. The M50, which is also available as standard in natural Walnut veneer (Rosewood as a special option), will deliver articulate full-range fidelity imbued with glorious mid-range detail to enthusiasts with larger rooms and systems. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 Kolejna ciekawa premiera - kto wie czy nie najciekawsza z polskich producentów. SOLIDELE – wzmacniacze napędzane matematyką Firma ciekawa z kilku powodów. Po pierwsze, osoba stojąca za wzmacniaczami. Już nazwa może sugerować inżynierskie podejście i faktycznie, za wzmacniaczami stoi Piotr Nykiel z Politechniki Rzeszowskiej. Po drugie, bardzo dojrzała forma urządzeń: Wzmacniacz ma wymienne moduły pozwalające m.in. na transmisje BT czy serwer Volumio z obsługą Spotify / Tidal. Pewnym wyjaśnieniem może być fakt, że firma otrzymała 1 235 005,65 zł z funduszy europejskich na ten projekt (podobnie jak np. Fezz Audio). Moim zdaniem pozycja obowiązkowa - Sobieski, pokój 111. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 Tak, autokar jest i ładną traską się przemieszcza. Polecam 😋 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 Te Falcony na bazie LS3/5a to i na AVS 2019 zrobiły na niektórych mega dobre wrażenie jak na niewielkie monitory 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 @Elberoth masz może widzę czy Xavian zagości na tegorocznej wystawie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 2 minuty temu, soberowy napisał: @Elberoth masz może widzę czy Xavian zagości na tegorocznej wystawie ? Przyjeżdżasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 Oczywiście. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 3 minuty temu, soberowy napisał: Oczywiście. Nie wierzę 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 30 minut temu, soberowy napisał: @Elberoth masz może widzę czy Xavian zagości na tegorocznej wystawie ? Pewnie będzie, bo dystrybutor - Audio Atelier - ma aż 5 pokoi. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 10 godzin temu, Asia napisał: Dwa dni z wątpliwą ozdobą? 🙄 A nawet trzy i jeżeli jest papierowa, to zapomnij o prysznicu 🫢 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 Reklamowka z Biedronki na ręku wystarczy 😁 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 (edytowany) Już jest do pobrania specjalna aplikacja targów Audio Video Show 2022. Na wszystkie telefony . Na razie nie jest w pełni funkcjonalna. Ma być gotowa ostatecznie 3 dni przed imprezą. Edytowano 23 października 2022 przez audionet Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 Na razie nie pobierajcie Appki, bo dopiero jutro będzie import danych robiony. Lepiej (na wszelki wypadek) pobrać dzień przed imprezą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elberoth Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 Pierwszy z całej serii głośników JADE rodzimego Pylona - model 20. Sobieski, sala Husaria Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 23 godziny temu, dorsz napisał: No pewnie. Przenieś to tam gdzie trzeba, bo problem jednak jest. Problemu nie ma -wystarczy zerknąć i przeczytać na stronach AVS lub na specjalnie utworzonym przeze mnie wątku zamkniętym z podstawowymi informacjami organizacyjnymi dotyczącymi tegorocznych targów (bilety, parkingi, knajpy) oraz AVS z lat poprzednich. Pozdrawiam PS. A odnośnie problemów z sygnaturą czy 'informacją o mnie", to proszę nie w tym wątku. Wtedy nie trzeba będzie przenosić postów... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 12 minut temu, RoRo napisał: specjalnie utworzonym przeze mnie wątku zamkniętym Tu na forum mamy tego typu wątki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts