Adi Witcher Napisano Piątek o 09:14 Udostępnij Napisano Piątek o 09:14 (edytowany) Dawno mnie tu nie było, na siłowni też, przystopowałem jakiś czas temu, choć zamierzam wrócić, ale max dwa dni, resztę w domu. Obserwowanie kobiet na siłowni? Jak ktoś jest singlem, dlaczego nie? Od czasu do czasu oczywiście. Natomiast jeśli tylko patrzy zamiast ćwiczyć, to normalne to to nie jest. Jak facet ma partnerkę, to po co miałby obserwować? Powinien się patrzeć i myśleć o niej, nie o innych. Tak na marginesie, bajka o królewnie i trzech synach - to naprawdę napisał Fredro? Nie spodziewałem się, że kiedyś tworzono takie rzeczy... Dla mnie dno i metr mułu. Edytowano Piątek o 09:17 przez Adi Witcher Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano Sobota o 19:24 Udostępnij Napisano Sobota o 19:24 Dnia 23.01.2025 o 21:29, Bogusław 66 napisał: ale nie na sprzęt poszło. No gratuluję Ja już 5 miesięcy czekam na swoje nowe auto, jest już ponad miesięczna obsuwa, ale w przyszłym tygodniu chyba odbiorę. Dojechało do salonu. W końcu! Ile można? Może spotkamy się na Wejherowskich dziurawych drogach...? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano Sobota o 19:46 Udostępnij Napisano Sobota o 19:46 Dnia 23.01.2025 o 21:56, Artur Brol napisał: Kiedys chcialem niebieskie Volvo kupic Ostatnio ciągle mnie ktoś pyta czy sprzedaję... W dzisiejszych czasach 19 letniego diesla? Wariaci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Sobota o 20:16 Udostępnij Napisano Sobota o 20:16 (edytowany) Trzymaj, nacisna przycisk reset w EU, I znow bedziesz mógł nim spokojnie wszedzie wjechać. Volvo kombi, klasyka. Edytowano Sobota o 20:16 przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano Sobota o 20:22 Udostępnij Napisano Sobota o 20:22 51 minut temu, terracan1929 napisał: No gratuluję Ja już 5 miesięcy czekam na swoje nowe auto, jest już ponad miesięczna obsuwa, ale w przyszłym tygodniu chyba odbiorę. Dojechało do salonu. W końcu! Ile można? Może spotkamy się na Wejherowskich dziurawych drogach...? Dziękuje, no i oczywiście ze możemy się spotkać (zapewne jak już autko odbierzesz), pisząc o dziurawych drogach ... masz na myśli drogę Hallera czyli tam gdzie znajduje się salon Nautilus? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts