Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
1 minutę temu, Fafniak napisał:

A to nie jest na zasadzie "ty masz mniejszego ? ;)

A nie wiekszego?

😄

Przed chwilą, Kraft napisał:

liczy się miłość. Do muzyki.

Pewno, że tak.

Dlatego lubię też słuchać z radyjka kuchennego, samochodowego, przenośnego grajka.

Ale z Marantza???

😁

Napisano
10 minut temu, sonique napisał:

Wtedy nie będzie „wycieraczek”;)

Z "wycieraczek" można się wyleczyć. Ja je odstawiłem na dobre. Kwestia silnej woli. Z początku trochę mną telepało wieczorami, ale potem było już lepiej. :)

Napisano (edytowany)
5 minut temu, Rafał S napisał:

Z "wycieraczek" można się wyleczyć. :)

Raczej nie.

Bez wycieraczek ani rusz, zwłaszcza w deszcz.

No i za daleko nie zajedziesz 😆

5 minut temu, Rafał S napisał:

Ja je odstawiłem na dobre. Kwestia silnej woli. Z początku trochę mną telepało wieczorami, ale potem było już lepiej. :)

Mną by telepało, jak by mi takie oczojebne jak w AdvanceAcoustic, czy innych Parisach mrygaly wieczorem.

Edytowano przez DiBatonio
Napisano

Wyskoczyłem na chwilę do kuchni na kolację, wracam, i co widzę? Mowa o „wyleczaniu”, „odstawianiu”, „telepaniu”… I to wszystko w kontekście niewinnych „wycieraczek”. Napiszcie coś pokrzepiającego bo tak mnie wystraszyliście, że teraz boję się włączyć wzmacniacz…;)

Napisano
4 minuty temu, sonique napisał:

Napiszcie coś pokrzepiającego bo tak mnie wystraszyliście, że teraz boję się włączyć wzmacniacz…;)

A ja otworzyć lodówkę 😊

Ja świecidełka lubiłem za młodzieńca , wyrosłem ze świecidełek , zegarków cyfrowych i takich tam….

Napisano
8 minut temu, Dedal75 napisał:

W UNITRAch się na oglądałem w minionych czasach . 

Ja nawet miałem już nie pamietam Diore, czy jakiś inny polski z ledowymi wskaźnikami poziomu, bo lubiłem bardziej niż wycieraczki.

😊

Dziś w DAC Moona, czy Hegla wyłączam te oczojebne Ledowe/segmentowe wyświetlacze 😃

Napisano

Nie ma jak z traumy wyjść obronną ręką. Chciałem je mieć, od kiedy zobaczyłem Bono w „Even Better Than The Real Thing”… teraz nadszedł odpowiedni moment, €90 i po krzyku… I żadne wycieraczki mi nie straszne!

01171B93-8000-40D2-A5E7-6A13E3E8D844.jpeg.1c42b1ef9ffea61ea12e3dab827e9728.jpeg

Czuję potęgę forum;)