Dedal Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 To tak zaczynaj dyskusję. Mam 5 zestawów , któryś napewno komuś przypasuje . Pzdr 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 (edytowany) 2 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Marantz Kraftowy dobry jak piwo kraftowe… Zyyy pewnościommm. 😄 Edytowano 7 marca 2023 przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 (edytowany) Wiadomo nie od dzisiaj: "a ty masz Marantza" rozstrzyga każdą dyskusję). Kurtyna. Edytowano 7 marca 2023 przez Kraft Odpisz, cytując
Fafniak Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 4 minuty temu, Kraft napisał: Wiadomo nie od dzisiaj: "a ty masz Marantza" rozstrzyga każdą dyskusje;). A to nie jest na zasadzie "ty masz mniejszego ? 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 5 minut temu, Kraft napisał: Wiadomo nie od dzisiaj: "a ty masz Marantza" rozstrzyga każdą dyskusje;). Kurtyna. Dyskusje z Tobą tak. 😁 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 (edytowany) Fafniak, liczy się miłość. Do muzyki. Edytowano 7 marca 2023 przez Kraft 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 1 minutę temu, Fafniak napisał: A to nie jest na zasadzie "ty masz mniejszego ? A nie wiekszego? 😄 Przed chwilą, Kraft napisał: liczy się miłość. Do muzyki. Pewno, że tak. Dlatego lubię też słuchać z radyjka kuchennego, samochodowego, przenośnego grajka. Ale z Marantza??? 😁 1 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 1 minutę temu, Kraft napisał: Fafniak, liczy się miłość. Do muzyki. Napisz to autorowi i zakończmy dyskusję. Odpisz, cytując
sonique Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 19 godzin temu, Dedal75 napisał: Ps ja bym wolał chyba wynegocjować ix75 w dobrej cenie i Noda nawet używkę Wtedy nie będzie „wycieraczek”;) 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 11 minut temu, sonique napisał: Wtedy nie będzie „wycieraczek”;) Bo bez wycieraczek nie ma muzyki.😁 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 10 minut temu, sonique napisał: Wtedy nie będzie „wycieraczek”;) Z "wycieraczek" można się wyleczyć. Ja je odstawiłem na dobre. Kwestia silnej woli. Z początku trochę mną telepało wieczorami, ale potem było już lepiej. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 (edytowany) 5 minut temu, Rafał S napisał: Z "wycieraczek" można się wyleczyć. Raczej nie. Bez wycieraczek ani rusz, zwłaszcza w deszcz. No i za daleko nie zajedziesz 😆 5 minut temu, Rafał S napisał: Ja je odstawiłem na dobre. Kwestia silnej woli. Z początku trochę mną telepało wieczorami, ale potem było już lepiej. Mną by telepało, jak by mi takie oczojebne jak w AdvanceAcoustic, czy innych Parisach mrygaly wieczorem. Edytowano 7 marca 2023 przez DiBatonio Odpisz, cytując
audiowit Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 A takie malutkie? :). Taki kompromis 1 Odpisz, cytując
sonique Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 Wyskoczyłem na chwilę do kuchni na kolację, wracam, i co widzę? Mowa o „wyleczaniu”, „odstawianiu”, „telepaniu”… I to wszystko w kontekście niewinnych „wycieraczek”. Napiszcie coś pokrzepiającego bo tak mnie wystraszyliście, że teraz boję się włączyć wzmacniacz…;) Odpisz, cytując
audiowit Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 Uważaj, żeby Ci oczu nie wypaliło Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 4 minuty temu, sonique napisał: Napiszcie coś pokrzepiającego bo tak mnie wystraszyliście, że teraz boję się włączyć wzmacniacz…;) A ja otworzyć lodówkę 😊 Ja świecidełka lubiłem za młodzieńca , wyrosłem ze świecidełek , zegarków cyfrowych i takich tam…. Odpisz, cytując
Dedal Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 W UNITRAch się na oglądałem w minionych czasach . Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 8 minut temu, Dedal75 napisał: W UNITRAch się na oglądałem w minionych czasach . Ja nawet miałem już nie pamietam Diore, czy jakiś inny polski z ledowymi wskaźnikami poziomu, bo lubiłem bardziej niż wycieraczki. 😊 Dziś w DAC Moona, czy Hegla wyłączam te oczojebne Ledowe/segmentowe wyświetlacze 😃 Odpisz, cytując
sonique Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 Nie ma jak z traumy wyjść obronną ręką. Chciałem je mieć, od kiedy zobaczyłem Bono w „Even Better Than The Real Thing”… teraz nadszedł odpowiedni moment, €90 i po krzyku… I żadne wycieraczki mi nie straszne! Czuję potęgę forum;) 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 1 godzinę temu, audiowit napisał: A takie malutkie? :). Taki kompromis Gdzieś to już widziałem Zielone też masz ? 2 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 2 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Ale tym? Wy tu o żartach a nikt nie grzmi że się te Marantzmy ugotują w tej szafce.😳 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 1 godzinę temu, audiowit napisał: A takie malutkie? :). Taki kompromis Może być. Np. W czymś takim jak "nfp-2 pro studio" 👍 Odpisz, cytując
slaw0001 Napisano 7 marca 2023 Napisano 7 marca 2023 Przed chwilą, Majkel75 napisał: Piec za 11 kpln przy budżecie 12? Tak tylko pytam. To jest cena wyjściowa. Jeżeli będziesz kupował w zestawie to masz szanse na spore oszczędności. Odpisz, cytując
Józef Herczek Napisano 8 marca 2023 Napisano 8 marca 2023 11 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Marantz Kraftowy dobry jak piwo kraftowe… Innego alkoholu się nie tykam, tylko piwo kraftowe 👌 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts