Slawko69 Napisano wczoraj o 17:13 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:13 3 minuty temu, rajdek napisał: Spróbuj tego. https://tidal.com/track/29581950?u Nie otwiera się No co Ty. Bociany jeszcze nie przyleciały😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano wczoraj o 17:16 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:16 2 minuty temu, Slawko69 napisał: Bociany jeszcze nie przyleciały😆 Kilka dni temu w Karwieńskich Błotach je widziałem...także tego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano wczoraj o 17:22 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:22 7 minut temu, Slawko69 napisał: Nie otwiera się U mnie takie cudo Wiem że u mnie wzbudza się 50Hz i to widzę na wykresie, ale jak to dalej czytać... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 18:35 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:35 1 godzinę temu, Slawko69 napisał: Sugerujesz żebym zmienił ProAca na Taufela? Nie, nie, napewno nic nie sugeruje. Tylko z tego co widze to, jednak wielkosc przetwornikow znaczenie ma. Moze tez ilosc? Moim zdaniem tylko, elektronika sie basu nie doda. Nie mowie o sprzecie ktory ma regulacje basu, srednich itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano wczoraj o 19:01 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:01 (edytowany) 43 minuty temu, Artur Brol napisał: elektronika sie basu nie doda Podłącz Jaspery 25 mkII pod denona 800, a poźniej pod denka 2500ne i wróć z opinią albo pod tosce 303 i jakikolwiek wzmak. Edytowano 23 godziny temu przez S!N! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu No chyba ze tak. W takim zestawieniu to sie zgodze. 85 Watt vs minimum wymagania 120 Watt. O tym nie pomyslalem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 12 godzin temu, Artur Brol napisał: No chyba ze tak. W takim zestawieniu to sie zgodze. 85 Watt vs minimum wymagania 120 Watt. O tym nie pomyslalem. To akurat nie ma żadnego znaczenia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Co w takim razie ma? W przypadku brata, elektronika się nie zmieniła, kolumny tak, basu przybyło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Oj elektronika potrafi bardzo dużo zmienić w kwestii basu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowany) 18 minut temu, Artur Brol napisał: Co w takim razie ma? Charakter grania wzmacniacza - mam 3 różne. Arcam A29, Sugden A21SE Signature i Naim XS. Arcam gra jasno i szybko - ma krótki szybki bas, ale nie jest go dużo. Sugden ma niesamowitą głębię przestrzeń i jakość wokali ale traktuje równo całe pasmo. Naim ma najwięcej basu i najmniej góry. Taka charakterystyka i już. I nie ma to nic wspólnego z mocami ani za wiele z pomiarami pasma - każdy zmierzy sie podobnie a gra inaczej. Edytowano 9 godzin temu przez marcinmarcin 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu To się trochę z teza nie zgadza, w/g której wzmacniacza zadaniem jest wzmocnienie sygnału, a nie dodawanie od siebie czegokolwiek. Czyli nie powinny się różnić brzmieniowo. Nie raz w necie się natknąłem na takie informacje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Artur Brol napisał: Czyli nie powinny się różnić brzmieniowo. Jeśli nie robisz sobie podśmiechujek to faceplant do sześcianu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Czytałem w internecie. Nie raz. W zasadzie się zgadzam z tym. Ale to dyskusja na inny temat więc nie ma sensu tutaj tego roztrząsać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, S!N! napisał: Jeśli nie robisz sobie podśmiechujek to faceplant do sześcianu. Łukasz jesteś wystarczająco długo na tym forum, żeby się zorientować, że Artur wierzy w to co pisze i nie robi sobie podśmiechujek. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Dnia 2.03.2025 o 18:11, Slawko69 napisał: Sugerujesz żebym zmienił ProAca na Taufela? 🤣🤣🤣🤣🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts