KrólKiczu Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 @Janek1939, urodziłeś się w 1939 roku 😐? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek1939 Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 Oczywiście, że nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 Co zatem oznacza ta liczba? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 (edytowany) PIN do karty. Jak będzie kupował magiczne zatyczki to tutaj sobie zapisał. Edytowano 9 czerwca 2023 przez Bebop Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 Przed chwilą, Janek1939 napisał: Niektórzy producenci dają, np. Accuphase. Ot i już poznaliśmy tajemnicę sukcesu Accu 🤦♂️. Teraz łatwiej zrozumieć tezę kolegi @Kraft, że wszystkie wzmacniacze grają tak samo. Zapewne to co je różnicuje to rodzaj zastosowanych zaślepek! Z drugiej strony to zawsze zazdroszczę kolegom, którzy są w stanie takie zmiany-niuanse jednoznacznie wychwycić. Ba nawet tak w detalu opisać! Ja niczego nie zmieniając raz jestem swoim setem zachwycony a raz załamany a tu proszę! 5%! Szacun! Przed chwilą, Bebop napisał: PIN do karty. Jak będzie kupował magiczne zatyczki to tutaj sobie zapisał. 🤣 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 (edytowany) 17 minut temu, slaw0001 napisał: Ja niczego nie zmieniając raz jestem swoim setem zachwycony a raz załamany Bardzo mi przykro z tego powodu. Byłeś może u laryngologa i neurologa? Nie chce krakać, ale może to być coś poważnego. Edytowano 9 czerwca 2023 przez J4Z Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 Przed chwilą, J4Z napisał: Byłeś może u laryngologa i neurologa? Nie. Przestałem się oszukiwać i zaakceptowałem ludzkie ułomności. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek1939 Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Co zatem oznacza ta liczba? W tym roku rozpoczęła się II wojna światowa... Ale jaki to ma związek z tematem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 17 godzin temu, J4Z napisał: Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Obstawiałbym jakieś 5% progresu. Gratuluję i wcale nie żartuję. Radość jest najważniejsza. Przyszła mi taka myśl do głowy. Skoro gniazda RCA to jedynie znikoma część gołych przewodników wystających ze sprzętu audio, co by to było gdyby pokryć silikonem w środku wszystkie luty i gołe kabelki? Ciekawe do ilu procent progresu by doszło. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 A obudowa nie jest swego rodzaju ekranem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinzp Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 Używam takich zaślepek od kilku lat. Jako zabezpieczenie przed kurzem sprawdzają się znakomicie. Wpływu na dźwięk nie zauważyłem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 15 minut temu, J4Z napisał: A obudowa nie jest swego rodzaju ekranem? "Swego rodzaju" są również ludzkie zmysły. Proponuję przetestuj jeszcze kilka dni lub tygodni te zaślepki, może wszystko się wyrówna. Chyba za wcześnie oceniłeś wpływ tych gumek na jakość Twojego systemu. Mam nadzieję, że wrócimy do tematu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 (edytowany) 4 godziny temu, slaw0001 napisał: Ja niczego nie zmieniając raz jestem swoim setem zachwycony a raz załamany W moim przypadku może nie od razu załamany, ale stwierdzam fakt iż różnica jest. Zagłębiem temat wielokrotnie i za każdym razem "ląduje" w obszarach wpływu psychoakustyki 🤔 Mowa o graniu sprzetu bez użycia "ulepszaczy". Edytowano 9 czerwca 2023 przez Chyba Miro 84 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 (edytowany) Tak myślałem. Gratulacje nie były szczere. Zapamiętam. Przetestuj, wrócimy. Edytowano 9 czerwca 2023 przez J4Z Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 (edytowany) 🤔 Dobrze że to nie temat w ktorym autor może "wyrzucić" niechcianych gości 😜 Edytowano 9 czerwca 2023 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 4 minuty temu, J4Z napisał: Gratulacje nie były szczere. Gratulacje były szczere. Dotyczyły Twojej radości której nie mam zamiaru Ci odbierać. 8 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: W moim przypadku może nie od razu załamany, ale stwierdzam fakt iż różnica jest. Nie znam Twojego przypadku ale przyznaję, że różnica z gumką i bez gumki jest niepodważalna. Nie załamuj się, nie jesteś sam. 2 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 6 minut temu, Bebop napisał: przyznaję, że różnica z gumką i bez gumki jest niepodważalna 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 😇🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 2 godziny temu, Bebop napisał: Nie znam Twojego przypadku ale przyznaję, że różnica z gumką i bez gumki jest niepodważalna. Nie załamuj się, nie jesteś sam. You made my day, jak mawiaja. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 (edytowany) No nie psuje Ci się. Gratuluję. Jaki powód dokonania tego postu był? Przypomnisz? Coś z głową, tak? Edytowano 9 czerwca 2023 przez J4Z Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2023 To nie są moje słowa, ani powód dlaczego kupiłem zaślepki. Czy musisz cały czas wspominać o głowie? Przebadaj ją, jak nie daje Ci to spokoju. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2023 Kolejny człowiek, który nie ma pojęcia o temacie, ale napisze... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2023 14 minut temu, Fandiscopolo napisał: Jak nie sa jak sa. No jak są, jak nie są? 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 10 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2023 13 godzin temu, Bebop napisał: wpływ tych gumek na jakość Twojego systemu. Na ogół dla higieny bezpieczniej jest z gumkami, ale jak powie każdy (prawie) facet - WOLĘ BEZ🤣. @Bebop - przepraszam, że wykorzystałem Twój cytat w trochę innym znaczeniu, ale to tak dla żartu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts