maxredaktor Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia Mieszkam blisko wspaniałych terenów do chodzenia/jeżdżenia rowerem - wału wiślanego. Zwłaszcza wiosną to niesamowity obszar do obserwacji ptaków i innych zwierzaków. Nie wyobrażam sobie spacerowania ze słuchawkami na uszach i niesłuchania przyrody, to byłby jakiś koszmar. A jednak wielu ludzi tak robi, zwłaszcza biegaczy i rowerzystów. Dziwny jest ten świat 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2 minuty temu, maxredaktor napisał: wielu ludzi tak robi, zwłaszcza biegaczy i rowerzystów. Może trening robią i to pomaga im rytm utrzymać. Akurat to wyjście może nie być dla nich relaksującym spacerkiem. Sam tak nie robię, ale rozumiem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia O ile biegaczy jestem w stanie zrozumieć, to rowerzystów już nie. Uważam, że jazda w słuchawkach jest niebezpieczna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia 13 minut temu, maxredaktor napisał: Uważam, że jazda w słuchawkach jest niebezpieczna. Szczególnie jak kogoś poniesie i robi przy tym "air guitar" (widziałem). Ale to i tak nic w porównaniu z SMS-owaniem podczas jazdy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia Diabli wiedzą, czego tam słuchają w tych słuchawkach. Może rechotu żab, albo dzięcioła. Panowie, będzie tylko „gorzej”, lub inaczej, jak kto woli. No nie mam wpływu na ten świat. Ale zawsze mam wpływ, by być tam, gdzie mi będzie dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia 3 godziny temu, maxredaktor napisał: O ile biegaczy jestem w stanie zrozumieć, to rowerzystów już nie. Uważam, że jazda w słuchawkach jest niebezpieczna. 3 godziny temu, Rafał S napisał: Szczególnie jak kogoś poniesie i robi przy tym "air guitar" (widziałem). Ale to i tak nic w porównaniu z SMS-owaniem podczas jazdy. Panowie dla rowerzystów jest "koss porta pro" - sam używam i chwalę sobie, a niebezpieczeństw nie ma (otwarta konstrukcja). Dodam ze odtwarzam na niskim poziomie, że nawet tło nieraz zagłusza to co akurat tam słucham Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt39 Napisano 25 kwietnia Udostępnij Napisano 25 kwietnia 10 minut temu, Rega napisał: Myślę , że Altec to klasa sama w sobie. A to , że niewielu forumowiczów ma okazję posłuchania nie upoważnia ich (@Pitt39) do oceny brzmienia. Jeden odsłuch o NICZYM nie świadczy. Wiem coś na ten temat.😋. Tym bardziej z prawie zerowym doświadczeniem. Więcej szacunku dla tych bardziej osłuchanych! Pozdrawiam. Chyba wkradło się nieporozumienie. Alteci również uważam za świetne kolumny i nawet ten jeden raz wystarczył by to stwierdzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja A ja tymczasem proszę Panów o kilka głębokich wdechów i spokój Ukryłam prywatną wymianę zdań i jej podsumowanie 😉 Pozdrawiam, Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja @Redakcja AUDIOale dlaczego ? Ja sobie z takimi ludźmi wyjaśniam sprawy prosto w oczy , każdy powie co ma do powiedzenia i idzie w swoją stronę . Tylko że ludzie nie chcą się konfrontować , nie przyjeżdżają na spotkania ,wola stukać w klawiaturę i pajacować 🤷♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja @Dedal, jeśli nie ma możliwości wyjaśnienia sobie pewnych spraw w cztery oczy (co jak najbardziej popieram), lepiej porozmawiać na PW. Nie wszystko warto wyciągać na światło dzienne - dla dobra własnego i ogółu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja Myśle, że powrót do sprawy sprzed miesiąca niczemu nie służy. Wszystko zostało wyjaśnione i nie wymaga wznawiania. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 maja Udostępnij Napisano 24 maja Romek to inna sprawa . Ja olałem temat , ale ten ktoś narobił tutaj po czasie kupę i liczy na nie wiem na co , na oklaski 🤨 Zresztą w Twojej sprawie też narobił przecież . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts