Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 382 tematów w tym forum

• 9 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 77 odpowiedzi
    • 8,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 717 wyświetleń
    • 146 odpowiedzi
    • 16k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 997 wyświetleń
  1. Zmiana wzmacniacza

• 18 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 82 odpowiedzi
    • 23,3k wyświetleń
  2. Wymiana zestawu stereo

• 12 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  3. Atoll in100

• 22 odpowiedzi
    • 8,8k wyświetleń
  4. wzmacniacz A560

• 1 odpowiedź
    • 837 wyświetleń
  5. Listwa do zestawu stereo

• 24 odpowiedzi
    • 9,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 681 wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 12,3k wyświetleń
  6. Bananowe koncowki

• 24 odpowiedzi
    • 8,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 822 wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  7. sprzęt do 32m2 1 2

• 34 odpowiedzi
    • 7,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 517 wyświetleń

• Ostatnie posty

• 3.5x4.5 czyli jakieś 15.75m2
    • Ale, że, jak? Będziesz, dopiero budować, pod parametry zakupionego sprzętu audio, czy masz przestawne ściany? A, tak serio.... Podaj metraż, a potem dobierze się kolumny... Generalnie do ok 18m2 / 2,60m wysokości, to raczej podstawkowe, choć mogą być wyjątki, kiedy średnie podłogowe, też się będą dobrze sprawować nawet na nieco mniejszyvh powierzchniach. Między innymi, od tego, to zależy, jak umeblowany pokój, no i jak głośno słuchasz. Ale, to tylko na miejscu sprawdzisz na zasadzie prób, testów na "ucho".
    • No jak było, wszedłem, cześć, cześć, co tam słychać, no wszystko ok, no to pokaż co ten Pathos potrafi, no dobra, to przy okazji powiesz co o 3 kablach myślisz, no spoko, odpalaj, no i pierwszy odsłuch i mówię że jak dla mnie wszystko ok, ciut bym wolał więcej wysokich, drugi kabel - mówię ten ma więcej wysokich i bardziej przejrzysty, potem trzeci - był taki po środku. Potem był chyba powrót do tego drugiego. Taka procedura 😉 O proszę, jak się zeznania zgodziły 😁
    • Silver Diamond to już dla mnie za wysokie progi. Wypożyczyłem za to na krótko Tellurium Ultra Silver II. Dla mnie podobny charakter, co Albedo Monolith, tylko chyba trochę bardziej twardo. Raczej nie odróżniłbym tych 2 w ślepym teście, mimo, że przewodnik inny. Wszystko trwało bardzo krótko, bo Michał się spieszył. Główny cel był taki, żeby ogólnie posłuchać Pathosa, który był nowością w moim torze (Dynki przerobiliśmy poprzednim razem). A ponieważ byłem akurat na etapie wybierania XLR-ów, to coś przepięliśmy, tym bardziej, że z początku dźwięk Michałowi nie leżał. Gadaliśmy non stop, zwłaszcza ja. I tak - indoktrynowałem gościa swoimi odczuciami. W końcu byłem u siebie.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...