Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 842 tematów w tym forum

• 16 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 826 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 508 wyświetleń
  1. Dynaudio emit 20

• 2 odpowiedzi
    • 903 wyświetleń
  2. Kolumny do 3000 pokój 16m2 1 2

• 30 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 967 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 555 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  3. Uziemienie kolumn

• 8 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  4. Monitory vintage?

• 17 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  5. Odtwarzacz CD

• 14 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 588 wyświetleń
  6. Cyrus One + Dali Zensor 5 1 2

• 37 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 715 wyświetleń
    • 51 odpowiedzi
    • 10,1k wyświetleń
  7. Kolumny do Radmor 5412

• 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 618 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 675 wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 926 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 929 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Zrobisz oczywiście jak uważasz ale może wstrzymaj te dwie aukcje Regi do czasu jak wstawisz meble do pokoju. Regi w tej cenie zejdą migiem a warto chyba się wstrzymać do czasu jak umeblujesz pokój. 
    • Doszła jeszcze kwestia subwoofera ten jbl es150/230 zaczyna znów nawalać (trzaski i delikatne buczenie). Zastanawiam się nad zakupem klipsch'a R-120sw lub SPL 120. Czy lepiej bass reflex z przodu czy z tyłu?? Ten r-120sw mogę mieć za 1300zł z roczną gwarancją jeszcze (używany).
    • Ja jestem jeszcze na początku swojej wyboistej, muzykalnej drogi, na której już kilka błędów zdążyłem popełnić.. nie potrafię jeszcze tak szczegółowo analizować tego co słyszę, aczkolwiek potrafię odczytywać swoje emocje towarzyszące odbiorze muzyki. Tym właśnie mnie kupiły SF - ich muzykalność i emocje tejże muzykalności towarzyszące były absolutnie nieporównywalne ze wszystkim czego dotychczas słuchałem (choć nie było tego dużo, wiadomo co w salonach i przede wszystkim brandy powszechnie znane). No i właśnie, w tym momencie też kieruje się powyższym - A klasa zwyczajnie brzmiała lepiej dla mnie w połączeniu z SF, i z średnią - do dużej - dozy pewności zakładam, że na hybrydzie lub lampie będzie jeszcze lepiej. Co też wydaje się potwierdzać mój dotychczasowy reaserch forów użytkowników SF (rekomendacje zielonych piecy odrzucam, wiadomo jest ich od groma..).  No nic, trochę mnie ta droga czasu i pieniążków kosztuje, ale jak wspomniałeś - mam nadzieję, że wiem czego oczekuję Choć tyle i aż tyle. 
    • Odpuściłbym to ARC. Firetv podłącz pod amplituner (ogarnie cały streaming). Prosty spliter HDMI np. https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChsSEwiw66SpqueQAxW-UJEFHaWrF78YACICCAEQGhoCbHI&co=1&gclid=CjwKCAiAt8bIBhBpEiwAzH1w6deBW-PPsoSnEQwYVS2Od9CleT-GCUA9nLb8Nsr0IfoYKlcrB2itFRoC8q0QAvD_BwE&sph=&cid=CAASJeRoKWSmNRcX12jYiMsAFS57kKB1SmTyolOjWJcAclTAqKeGgLM&cce=1&sig=AOD64_1rM-9q-QBXo4ezEAiz4cztIxpSPg&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjqoJ6pqueQAxVNHRAIHbixAJMQwg8oAHoECAkQFQ&nis=2&ch=1&adurl= używam tego w troszkę innym celu (laptop lub komputer podpięty pod ten sam monitor) i sprawdza się bez zarzutu. Obsługuje 4K do 60Hz. Wpiąć do Main a na wyjściu TV i projektor i przełączać w zależności od potrzeb. Jedyna wada to fakt że trzeba to ręcznie przełączać. Ale jest to jakieś rozwiązanie.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...