Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 940 tematów w tym forum

• 11 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  1. NAD 316+DAC czy Topping MX5

• 11 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  2. Chce dużo bassu

• 11 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  3. Pierwszy zakup hi-fi

• 11 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  4. Porada z kolumnami

• 11 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  5. CD do zestawu

• 11 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  6. Audio do domu

• 11 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  7. Kolumny do Onkyo TX8270

• 11 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  8. Heco aurora 700

• 11 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ta linia transmisyjna działa tutaj perfekcyjnie. Wartością dodaną jest wyższość nad tradycyjnymi portami BR jeśli chodzi o kwestię trudniejszego ustawienia w pomieszczeniu. Po usłyszeniu basu z ATL nie wyobrażam sobie powrotu do BR. Moon 250iv2 + odtwarzacz Denon DCD-A110. Reszta - poza basami jest idealna. Środek piękny, góra szczegółowa, zaskakująco szczegółowa czasami, ale podana w bardzo wyrafinowany sposób. Do tego stereofonia, przestrzeń i głębia. Dla mnie to kolumny idealne. Te płyty MOFI mam od niedawna, ale tak się złożyło, że akurat pojawiły się z nowymi kolumnami właśnie. To, czego nigdy w płytach MD nie słyszałem to właśnie te szczegóły, które te wydawnictwa poprzez Prophecy 1 pokazują. Piękna sprawa!
    • Ale gdzie napisałem, że każdy R2R gra tak samo? Trzeci dzień się wijesz jak piskorz i nie możesz po prostu zacytować.  Weź się w końcu przyznaj, że napisałeś bzdury i teraz biedaku nie wiesz jak z tego wybrnąć.  Bardzo łagodnie powiedziane.  To by było najbardziej opinotwórcze forum na świecie, gdyby tylko wykresy grały.  No, ale wykresy nie grają. 
    • Wszyscy wiedzą, że masz "dopieszczony" system i dobrze zaadoptowane pomieszczenie. Kilku użytkowników chwaliło opisując subiektywne wrażenia z odsłuchów. Jesteś w szpicy forumowiczów, którzy w pewnym sensie kształtują kierunki uprawiania naszego hobby. W Twoich opiniotwórczych wypowiedziach jest dużo ciekawych informacji, a zatem to nie podpucha tylko zachęta do podzielenia się Twoimi przemyśleniami i doświadczeniami.  Wiem, że nie zależy Ci na forumowych oklaskach, prestiżu i tym podobnych profitach i znając Twój trudny charakter będziesz stawiał opór by nie dzielić się czymś co może być narzędziem do krytycznych uwag chociażby do "płaskości Mazowsza", ale Witek z kim chcesz o tym rozmawiać jak nie z Nami Pozdrawiam. M
    • Widzę, że świąteczny nastrój udziela się sporej liczbie forumowiczów 🙂.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...