Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 129 tematów w tym forum

1. Chromecast Audio

• 8 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 8,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  2. Co kupić?

• 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 43 odpowiedzi
    • 18,3k wyświetleń
  3. NAD AMP1 1 2

• 27 odpowiedzi
    • 12,5k wyświetleń
  4. "szafa grająca"

• 6 odpowiedzi
    • 8k wyświetleń
  5. Pomoc w wyborze stereo

• 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  6. Atoll in100

• 22 odpowiedzi
    • 10,8k wyświetleń
  7. Zestaw stereo do 2500zl

• 15 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  8. odtwarzacz sieciowy

• 0 odpowiedzi
    • 823 wyświetleń
  9. Zestaw stereo do ok. 3k

• 0 odpowiedzi
    • 708 wyświetleń
  10. Music cast-awaria?

• 16 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  11. Stereo do salonu +/- 5000zł

• 0 odpowiedzi
    • 699 wyświetleń
  12. Fyne audio f501

• 6 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 7,3k wyświetleń
  13. Wzmacniacz + 2 kolumny

• 0 odpowiedzi
    • 725 wyświetleń
  14. Focal Tantal 507 jaki wzmacniacz?

• 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  15. Yamaha R-N803D Aiplay

• 4 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  16. Jakie głośniki do Onkyo TX-8250?

• 17 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
  17. Zestaw stereo do 8000-10000zł

• 14 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
  18. Sprzęt do pokoju

• 7 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  19. Salon 60m2

• 3 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Kraft heheheh aleś mnie tym rozbawił
    • Dlaczego to ma być kryterium przy wyborze sprzętu? Od strony psychologicznej owszem. Jak chcesz się wyróżnić z tłumu, to ok. Ale technicznie? Popularny sprzęt jest często popularny dlatego, że jest po prostu lepszy. Ludzie to doceniają i masowo kupują. Niszowy musi wabić niszowością, bo technicznie/cenowo odstaje od liderów. Odwołanie do snobizmu to jego jedyna szansa na przetrwanie na rynku. I ok. Każdy ma czego potrzebuje.
    • Jestem świeżo po zakupie zestawu Audiolab a + Audiolab n Play , przesiadłem się z 5 czy 6 letniego amplitunera  Onkyo tx 8150, zrezygnowałem zupełnie z CD,  Onkyo sprzdałem a nowego nie kupiłem, prawie go nie używałem. Muzyki słucham głównie z Spotify i winyli, kolumn nie wymieniałem , mam kilkuletnie podłogówki  Fyne Audio f501 . Teraz do rzeczy, po kilku dniach ustawień i zabawy doszedłem do wniosku że owszem - dźwięk  zmienił sie na plus, jest to subiektywne odczucie być może spowodowane tym że wydałem około 7000 zł i chcę słyszeć te pieniądze ale powiedzmy -  muzycznie jest lepiej. Teraz sterowanie : w tx8150 wszystko było podane na dłoni, co prawda wyświetlacz był byle jaki, pisanie na nim to spore wyzwanie (spróbujcie wpisać w wyszukiwarce 8150 np. Rage Againts The Machine - katorga) . Z drugiej strony w systemie 8150 jest wejście NET tam mogłem wejść i od razu do Spotify czy inny Deezer wpisujesz, szukasz i do ulubionych czy to albumy czy wykonawcy i masz, a w Audiolab bez telefonu czy innego tableta to mogę ... Nic nie mogę, chyba jestem za stary na te nowości też tak mieliście czy tylko ja jestem dziwadło ?
    • Mam te opcję denon pma 1060 koleś w mieście handluje jest po serwisie jak demon ma się do badania klipschow podpowiedzieć coś czy warto go tu targach i odsłuchać ?bo o nadach to słyszałem różne opinie częste serwisy drogie .przedstawcie mi po prostu swój punkt widzenia co widzicie co da dobry bas z dobrym z zejściem i dobra średnicę soprany może być trochę mniej
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...