Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 525 tematów w tym forum

1. studio16Hz vs Xavian

• 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 47 odpowiedzi
    • 13,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 958 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  2. Indiana Line Diva 262

• 12 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  3. Odtwarzacz CD ~1000 zł

• 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  4. Zestaw do ~1600zł 1 2

• 30 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
  5. stereo do 5 kzł

• 22 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  6. Stereo do kuchni

• 8 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  7. Onkyo Tx-8150 + ...? 1 2

• 41 odpowiedzi
    • 15,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 91 odpowiedzi
    • 14k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 761 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Auralic Aries , Denafrips 15 , Coda pre and amp, Forma Sound C2 speakers. GIK Acoustics broad band bass traps…
    • Dzień dobry. Szukam porady w wybraniu nowego wzmacniacza do kolumn jakie posiadam. Są to Tannoy XT8F Aktualnie grają z NAD 356 + NAD 565 Przymierzam się do zmiany wzmacniacza na coś lepszego pod kątem ogólnej poprawy brzmienia oraz funkcjonalności. Dużo czytam i mam na oku dwa całkiem nowe sprzęty. Jeden to Nad M10 a drugi to Audiolab 9000A. Rozważam zakup raczej używanych w budżecie do 6tys.  Muzyka jakiej słucham to praktycznie wszystko oprócz poważnej.  Kupiłem ostatnio słuchawki B&W PX8 i ich brzmienie jest naprawdę ok. Czy wzmacniacze które wymieniłem + moje Tannoy-e zbliżą się profilem brzmienia do tych słuchawek? Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Audiofil amator z zamalym budżetem 🤣
    • Jakiś czas temu kupiłem spontanicznie STX Electrino 250 do Denona PMA-800. Grają ładnie, ale chyba trochę się duszą - pokój za mały (14m2), mają dość ciasno, nie mają swobody wokół. Stoją w odległości może 1,5 ode mnie. Słucham niedużo i dość rzadko, raczej niegłośno, ale jednak. Głównie elektronika w "V-kę", mięsisty metal. Ogólnie jednak coś nie tak z dźwiękiem, a może bardziej z akustyką. Szukałem, szperałem... Znalazłem (jeszcze nie kupiłem) KEFy q350, ale nie mam możliwości odsłuchu. Czy będą lepsze w moim przypadku zamiast STX? Czy będzie wyraźna zmiana czy raczej subtelna? Jak trzeba będzie to wspomogę je subem Taga Harmony, który stoi nie używany w tej chwili. Zależy mi na szerokiej scenie i detaliczności. Podpowiedzcie proszę młodszemu (stażem i wiedzą) koledze z niewielkim budżetem... Dzięki.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...