Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 881 tematów w tym forum

• 15 odpowiedzi
    • 6,9k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  1. Co sądzicie 2 ?

• 4 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 41 odpowiedzi
    • 8,4k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
  2. Co sądzicie?

• 10 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 12,2k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 9,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  3. Jakie kolumny do hk3480

• 10 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  4. Sprzęt audio do 3000 zł 1 2

• 28 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  5. Uszkodzony wzmacniacz 1 2

• 42 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
  6. Wzmacniacz do Dali 850

• 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  7. Kolce i podstawki

• 14 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
  8. Problem z DENONem

• 6 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  9. Interfejs Audio

• 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  10. Dobry głośnik przenośny 1 2

• 25 odpowiedzi
    • 10k wyświetleń
    • 35 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
  11. Bowers & Wilkins

• 10 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• @KrólKiczuZ hi fi przetestowałem  praktycznie większość lepszych rzeczy co mieli w salonach, odwiedziłem multum miejsc w różnych zakątkach Polski (niestety nie udało mi się jedynie sprawdzić eposów, ale wszytko przede mną  ) i mogę stwierdzić , że te pudełka grają mocno średnio, mam kochaną partnerkę, która często ze mną jeździła na odsłuchy nawet całodniowe , niestety nie w każdym akustyka/ salka była idealna w niektórych, wręcz był dramat, nie chcę żeby zabrzmiało to jak chwalenie, ale mam też takie szczęście, iż wokół siebie trafiłem na osoby które produkują muzykę i dzięki temu mogłem pozwiedzać miejsca jak profesjonalne studio i nawet być przy wielogodzinnych sesjach nagraniowych  - dopiero tam muzyka miała duszę i brzmiała tak jak brzmieć powinna, stamtąd nie chce się dosłownie wychodzić,  dla mnie sprzęt studyjny to przepaść między podkolorowanym hi-fi, klasa premium z subami robi niesamowite wrażenie, ostatni set który słuchałem to ATC SCM25A Pro Mk2 plus sub od Neumann, który stał w studio i brzmiał rewelacyjnie w bliskim i średnim polu.
    • a masz jakąś matę pod? stoi na kaflach? Ja też mam suszarkę - od lat 15. Trzy razy się ze mną przeprowadzała, jednak zawsze stała na pralce. Nigdy nikt nie zgłaszał hałasu, w poprzednim mieszkaniu sama dopytywałam sąsiadki czy ją słychać. Teraz też stoi na pralce. Sąsiad z dołu mówi, że mojej nie słyszy, od 1,5 roku słyszy tylko pranie tych nade mną ...  
    • O jakich zestawach piszesz? Takich z subami czy po prostu zestawów stereo. Jeśli pytasz o to drugie, odpowiedź brzmi - dużo. Od takich zwykłych, forumowych, po takie za kilkaset tysiecy. Zestawów studyjnych z SUBAMI nie słuchałem ale gdzieś tam kiedyś słyszałem zestaw genelec i ani mnie nie rozłożył na łopatki ani nie rozczarował. Jeśli potrzebujesz mogę Ci w prywatnej wiadomości wymienić gdzie, kiedy i czego słuchałem tylko bądź tak miły i opowiadając swoje historie o brzmieniu tego czy tamtego racz podeprzeć je wiadomościami przynajmniej o tym gdzie ich słuchałeś. 
    • Jaki kolor wybrałeś ? Szkoda , że nie ma jeszcze dedykowanego zasilacza . I znowu trzeba będzie czekać Ja zamówię jutro Fiio k13 R2R i stolik pod mój mini zestaw Matrix - Topping SR2 . Może jeszcze wpadnie jakiś rabat na BF ?:)
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...