Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 090 tematów w tym forum

1. Tani DAC do telewizora

• 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  2. Tani DAC z bluetooth

• 3 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 10,2k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 7,5k wyświetleń
  3. Tani konwerter.

• 11 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 982 wyświetleń
  4. Tani Odtwarzacz CD

• 11 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  5. Tani odtwarzacz CD

• 12 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 681 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 990 wyświetleń
  6. Tani używany wzmacniacz

• 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 669 wyświetleń
  7. tani wzmacniacz do Magnatów

• 0 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  8. tani wzmacniacz stereo

• 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 32 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 194 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  9. Tani zestaw do 3500zł?

• 2 odpowiedzi
    • 486 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Gościu, słucham absolutnie wszystkiego. Ale co nie zmienia faktu że kupowanie tak drogiego sprzętu dla samej muzyki klubowej by było nienormalne 😆😆 ale zdarza mi się słuchać nawet hardcore techno 😉  Gra potężnie, czysto i lekko i jest nisko schodzący bass gdzie mało które kolumny a nawet zamknięte suby potrafią tak zejść 😉 a przerabiałem już nie jeden subwoofer 😉 Jakoś większość osób co miała doczynienia z danym sprzętem,  to się ze mną zgadza 😆 A opinie gości co nawet nie słuchała albo wrzuca wszystkie kolumny do jednego worka po odsłuchu jakiegoś tam modelu to bawią szczególnie 😉 Piszę głupoty, według Ciebie. twoja opinia dla mnie nic nie znaczy bo jesteś zwykłym trolem 😀 i sądzę że nigdy nie słuchałeś ma gold 200/300 5g bo byś takich głupot nigdy nie pisał. 
    • Szkoda , nie będzie o czym pisać   Przepraszam , to było silniejsze ode mnie .   A serio to też , trzymam kciuki. Elektronika tak jak wszystko ma prawo się zepsuć. Serwis to nie koniec świata. 
    • Lampy takie jak na zdjęciu. Dla zainteresowanych wzmacniacz od rana gra bezproblemowo. Jeszcze mała uwaga, którą przed chwilą zauważyłem. Poprzedni transformator delikatnie piszczał. Nie przeszkadzało to w słuchaniu. Obecnie przy zerowej godności słychać tylko cichy pomruk. 
    • Doświadczenie moje jest inne. Pochłania niskie częstotliwości. A przy grubych, welurowych zasłonach można upiec dwie pieczenie.    Co Ty na to? A może być 115cm? A 170cm w pomieszczeniu 520cm długim? Zazdroszczę, ponieważ jakimś dziwnym sposobem te wysokości pomagają w odbiorze brzmienia wiolonczeli. Nie tylko w audio. Nie mam możliwości w ingerencję u siebie. Pisząc klamoty, miałem na myśli klamoty audio.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...