Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 519 tematów w tym forum

• 10 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  1. mini multiroom- pomocy!

• 0 odpowiedzi
    • 992 wyświetleń
  2. Kolumny do A-S701

• 18 odpowiedzi
    • 9k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  3. Uniwerslany pilot

• 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  4. DENON RCD-N9

• 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  5. Zestaw stereo do 2 tys.

• 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  6. Problem Denon PMA-560

• 6 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  7. Kolumny stereo do ok 1500zł

• 12 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
  8. Kolumny plus wzmacniacz

• 19 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  9. Awaria subwoofera ;/

• 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 24,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  10. Microlab 7c + subwoofer

• 3 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 119 odpowiedzi
    • 23,4k wyświetleń
  11. Jaki wzmacniacz 4ohm

• 5 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  12. Roksan Caspian MK2

• 1 odpowiedź
    • 2,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ja jak najbardziej popieram decyzje o all in one. Też niedawno szukałem takiego sprzętu.  Ostatecznie wybrałem nada m33.  Z rynku wtórnego, w idealnym stanie.  Słuchałem tez naim unity nove - super dźwiękowo, ale nie spodobała mi sie obsługa i generalnie użytkowanie tego sprzętu. Gdzieś tu na forum jest mój wątek o wyborze wzmacniacza.  Możesz sobie odszukać  W cenie 15000 jest już spory wybór.  Możesz wypożyczyć sprzęt do siebie, ale jeśli później planujesz też zmianę kolumn to może sie okazać ze testy będą nieaktualne. 
    • Dzięki za odpowiedzi :)).   Odnoszac się po trochu do obu: Brzmi płasko/nieciekawie. trudno mi się tutaj jakoś konkretniej odnieść ale jak wrócę do domu to zrobię konkretniejszy odsłuch. amplituner nie był wyzerowany. zmieniałem ustawienia kolumn do tego jak stoją i ustawienia pomieszczenia. Teraz już nawet nie mam ekranu a wszystko się na nim robi przez ekran. Wydaje mi się że między innymi on ma wiele funkcji które są mi po prostu niepotrzebne stąd chęć znalezienia czegoś stricte pod muzykę.
    • Jeszcze Buchardy beda graly z Wba. Ale test zrobię w przyszly weekend. Natomiast jesli chodzi o moj glówny system. To WBA. Texas robi kosci do bardzo dobrych dac. Troche sie dziwię Twojemu oddaniu jesli chodzi o Hypexa. No ale nie chodzi tu o generalizowanie i rzucanie Markami bez konkretnych przykladow.
    • Rafał , myślę , że czynników było więcej. Po pierwsze człowiek , jego charakter , swoboda komunikacji ,piszę o Kwaśniewskim. Wierchuszka komuny , to nie byli głupi ludzie / oczywiście były wyjątki / , musieli lawirować między Moskwą a społeczeństwem. Pamiętajmy , że to rząd postkomunistyczny wprowadził nas do UE i NATO. Wyobrażacie sobie dzisiaj takie negocjacje w wykonaniu Nawrockiego , Sasina , Błaszczaka .....  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...