Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 852 tematów w tym forum

• 5 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  1. Jaki amplituner?

• 12 odpowiedzi
    • 9,8k wyświetleń
  2. Wzmacniacz yamaha s212

• 1 odpowiedź
    • 1,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,2k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
  3. Kolumny używane do 4000zł

• 8 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  4. zestaw stereo do +3000zł

• 8 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  5. Mini wieża do 1000zł

• 3 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
  6. Wymiana sprzętu 1 2 3

• 57 odpowiedzi
    • 21,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  7. Wielkość membrany a dźwięk

• 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  8. Granity pod kolumn

• 14 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
  9. Laik kompletuje zestaw stereo 1 2

• 32 odpowiedzi
    • 13,1k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• @Redakcja AUDIO 
    • Zanim wybierzemy dobrze telewizor, musimy zadać sobie kilka pytań. 1. W jakiej odległości od TV będziemy się znajdować i jak duży TV mamy aktualnie? 2. Czy będziemy korzystać z telewizora sami lub maksymalnie we dwie osoby? Czy będzie oglądać więcej osób jednocześnie? Jak będziemy wtedy siedzieć? Idealnie na wprost, pod kątem czy mocno z boku - np. na ustawionej gdzieś pod kątem/w rogu sofie. 3. Czy TV będzie stał w mocno nasłonecznionym pomieszczeniu? Czy będą na niego padać bezpośrednio promienie słoneczne? 4. Czy oglądamy filmy w ciemności lub przy niewielkim świetle? 5. Jakie treści oglądamy? Co jest źródłem i ile urządzeń będziemy musieli mieć podpięte? Konsola, komputer, odtwarzacz mediów strumieniowych, Blu-ray, streaming z wbudowanych aplikacji, tv naziemna, kablówka, itd. 6. Czy telewizje informacyjne potrafią być u nas włączone całymi dniami, bez przerw? 7. Czy gramy w gry na nowoczesnych konsolach lub podpiętym do TV komputerze? 8. Czy planujemy wykonać profesjonalną kalibrację obrazu? 9. Czy zależy nam na przyzwoitym dźwięku już z samego TV, czy to raczej sprawa drugorzędna? 10. Jaki mamy budżet?
    • A wiadomo, że sznurki były najlepsze 😉 Ja nadal jestem, tyle że nie wiążę tego z jakimś konkretnym państwem. Teksty z lat 90-tych. Szczęśliwie, nigdy mnie nie dotyczyły, akurat. Ja jestem z branży: niech jadą.  Roman, na tzw. dzień dobry, 2-3 razy tyle co w Polsce.
    • Jprdl 🤦  Byłem kilka razy w Costco UK, tylko że jakoś nie miałem czego tam kupić. Dziadek wspominał, że krawiec z ceny nie opuścił, ale drugie spodnie dodał 'gratis' 🤔
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...