Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Zdarzyło mi się uganiać za różnymi płytami, które nie są dostępne w streamingach, ale kupno tej czyli Isotek System Set-up wymagało najwięcej zachodu. Zobaczymy czy pomoże w konfiguracji i prawidłowym ustawieniu głośników. Sęk w tym, że mój CDek odmówił posłuszeństwa, więc będzie musiała poczekać na odpakowanie z folii :D 

isotek.jpg

Edytowano przez pavello
Napisano
Dnia 14.07.2025 o 17:55, pavello napisał:

Zdarzyło mi się uganiać za różnymi płytami, które nie są dostępne w streamingach, ale kupno tej czyli Isotek System Set-up wymagało najwięcej zachodu. Zobaczymy czy pomoże w konfiguracji i prawidłowym ustawieniu głośników. Sęk w tym, że mój CDek odmówił posłuszeństwa, więc będzie musiała poczekać na odpakowanie z folii :D 

isotek.jpg

Jeżeli masz problem z ustawieniem głośników to polecam to:

https://www.thesoundoftape.com/products/audiophile-speaker-set-up-audiophile-cd?srsltid=AfmBOoqp_SXCH3wYKkmHxJ-74VLxsQrOrZsDdESjYForoHlmUlIi_96g

2 CD + obszerna książeczka z instrukcją/przewodnikiem

Napisano

Jest jeszcze płyta TrueStereo z książeczką w której w postaci piktogramu jest przedstawione w jakiej lokalizacji na scenie powinien być dany instrument. Świetna do takich zabaw, bardzo ułatwia i daje radę w ustawieniu kolumn bez żadnych mikrofonów pomiarowych etc. 😉

Kiedyś była dołączona do któregoś z numerów czasopisma Hifi i Muzyka.

https://www.discogs.com/release/2163405-Various-True-Stereo-Unprocessed-Analog-Recordings?srsltid=AfmBOoriyBlufW796HyHQoRMsjaj_fCU_2m9ARDP9VAL9tC5OKS-LoSC