pavello Napisano Poniedziałek o 15:55 Napisano Poniedziałek o 15:55 (edytowany) Zdarzyło mi się uganiać za różnymi płytami, które nie są dostępne w streamingach, ale kupno tej czyli Isotek System Set-up wymagało najwięcej zachodu. Zobaczymy czy pomoże w konfiguracji i prawidłowym ustawieniu głośników. Sęk w tym, że mój CDek odmówił posłuszeństwa, więc będzie musiała poczekać na odpakowanie z folii Edytowano Poniedziałek o 15:56 przez pavello Odpisz, cytując
SimonS Napisano Środa o 18:59 Napisano Środa o 18:59 Dnia 14.07.2025 o 17:55, pavello napisał: Zdarzyło mi się uganiać za różnymi płytami, które nie są dostępne w streamingach, ale kupno tej czyli Isotek System Set-up wymagało najwięcej zachodu. Zobaczymy czy pomoże w konfiguracji i prawidłowym ustawieniu głośników. Sęk w tym, że mój CDek odmówił posłuszeństwa, więc będzie musiała poczekać na odpakowanie z folii Jeżeli masz problem z ustawieniem głośników to polecam to: https://www.thesoundoftape.com/products/audiophile-speaker-set-up-audiophile-cd?srsltid=AfmBOoqp_SXCH3wYKkmHxJ-74VLxsQrOrZsDdESjYForoHlmUlIi_96g 2 CD + obszerna książeczka z instrukcją/przewodnikiem Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano Środa o 19:12 Napisano Środa o 19:12 Jest jeszcze płyta TrueStereo z książeczką w której w postaci piktogramu jest przedstawione w jakiej lokalizacji na scenie powinien być dany instrument. Świetna do takich zabaw, bardzo ułatwia i daje radę w ustawieniu kolumn bez żadnych mikrofonów pomiarowych etc. 😉 Kiedyś była dołączona do któregoś z numerów czasopisma Hifi i Muzyka. https://www.discogs.com/release/2163405-Various-True-Stereo-Unprocessed-Analog-Recordings?srsltid=AfmBOoriyBlufW796HyHQoRMsjaj_fCU_2m9ARDP9VAL9tC5OKS-LoSC Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Hej, Meridany, Esoteriki, wysokie modele roteli, soniaczy i innych sprawdzonych graczy, a czemu by nie ... Denon? Trafił się za "bezcen" na aukcji ponad 30 letni DCD 1560. Japończyk. Trochę obawiałem się o napęd, bo KSS151A jest praktycznie nie do zdobycia, a wartość często przekracza ceną samego odtwarzacza. Na szczęście hula i odtwarza jak nowy. Wziąłem z ciekawości jak zagra po analogu dość rzadki przetwornik CA Burr Browna PCM1701. To podobno obok PCM63 i TDA1741 jedna z lepszych kostek r2r. Ciekawość zasokojona. Zostawiam. Gra rewelacyjnie z H120 i H3. Taka stara szkoła grania do której chce się wracać słuchając raz po raz znanych kawałków. Warto posłuchać, bo za cenę średniej jakości interkonektów to bargain. Pozdrawiam. M 4 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: a czemu by nie ... Denon? Tez kupiłem kiedyś odtwarzacz Denona, 'na razie' będzie ok, tak wtedy myślałem, stan b.dobry i cena atrakcyjna (dzisiaj robią się drogie). I tak się został na lata:) brzmi trochę za jasno jak na mój gust, ale posiada mnogość ustawień wszelakich, jest nawet regulacja szybkości odtwarzania Wszystko dostępne z pilota, bardzo wygodnie. Mój model to DCD 1550 AR. Odpisz, cytując
Recommended Posts