DiBatonio Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Trzeba poszukać recenzji i wkleić kilka linków, sprzeda się bez problemu😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 A już myślałem że IN200 to nahajpowany do granic wzmacniacz a głowy nie urywa, posłuchaj z 2 tygodnie i napisz nam jak się mają oba wzmacniacze do siebie, pierwsze dni czasami mogą być zgubne :3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacomito Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Dnia 16.12.2022 o 02:46, J4Z napisał: Brzmienie klasa, spokoj, aczkolwiek brakuje tego atoll-owego kopa i dociążenia w pewnym zakresie dołu. Unico rekompensuje mi to ładną gładką średnica i wysokimi. Jest nieprzesadne nasycienie i przyzwoita/dobra czytelność. Budowanie sceny w głąb średnie/słabe, ale za to bardzo fajnie pokazuje rzeczy które mam po bokach siebie. Poprzestawiał mi trochę na scenie. To jest pierwsza wersja PRIMO na dwóch lampkach?(czaiłem się na nią na olx) Czy Secundo? Mam teraz Due i wrażenia mam takie - scena odwrotnie niż u Ciebie, czyli bardziej w głąb mniej na boki, fajna separacja co się dobrze uzupełnia z Classicami, które pokazują bardziej plamy niż kontury i bardzo fajna średnica. Dołu też bym sobie życzył więcej, ale barwa fajna i szybki bas, czytelny (jak na classici) oczywiście. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 8 godzin temu, DiBatonio napisał: Trzeba poszukać recenzji i wkleić kilka linków, sprzeda się bez problemu😁 No i się wydało za co RoRo dał mi 7 punktów i tygodniowego bana - J4Z sprzedaje Atolla. @Redakcja AUDIO Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Nie ważne co sprzedaje ,ważne że nic o nim nie wiesz , i nie słuchałeś 😎 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 41 minut temu, Dedal75 napisał: Nie ważne co sprzedaje ,ważne że nic o nim nie wiesz , i nie słuchałeś 😎 Ja słuchałem i mi się podobał 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 A gdzie ja napisałem że nie fajnie gra ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 2 minuty temu, Dedal75 napisał: A gdzie ja napisałem że nie fajnie gra ? Nigdzie, tylko pisze, że mi się podobał 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 1 minutę temu, seba3002 napisał: Ja słuchałem i mi się podobał 🙂. Ja też miałem 100 i całkiem ja lubiłem, miała swoje wady ale i zalety. @J4Z sprzedaje i nie wychwala pod niebiosa... 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 1 minutę temu, marcinmarcin napisał: @J4Z sprzedaje i nie wychwala pod niebiosa... 👍 Unisona też niedługo sprzeda, zakład 😉? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 (edytowany) 20 minut temu, seba3002 napisał: Unisona też niedługo sprzeda, zakład 😉? Tak samo miałem 😀 teraz tempo sprzedaży trochę siadło - po pierwsze bardzo mi się spodobały aktualne kolumny, po drugie długo nie umiałem zdecydować czy lepszy Cyrus czy Hypex (dobre pół roku). Choć muszę przyznać że chętnie bym np Acoustics Energy 509 u siebie posłuchał 😊 Podobnie Kef R5/R500, może jakiegoś Ref-a... Edytowano 17 grudnia 2022 przez marcinmarcin 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 No bo tak, wydać kupę kasy na samochód (który traci 20-30% już na wyjeździe z salonu, a po kilku latach nadaje się na złom), to nie problem. Ale, kupić porządny sprzęt na lata (a może i dożywotni), to jakaś blokada jest. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Widzicie jakich mądrości życiowych się tu możecie dowiedzieć , trza korzystać 😊 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 2 minuty temu, dorsz napisał: No bo tak, wydać kupę kasy na samochód (który traci 20-30% już na wyjeździe z salonu, a po kilku latach nadaje się na złom), to nie problem. Ale, kupić porządny sprzęt na lata (a może i dożywotni), to jakaś blokada jest. A o czym Ty znowu pitolisz? Piłeś, ćpalłeś nie pisz... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Przed chwilą, Dedal75 napisał: Widzicie jakich mądrości życiowych się tu możecie dowiedzieć , trza korzystać 😊 No zauważyłem że gwiazde mamy 👍 2 minuty temu, J4Z napisał: Jamaszka de Best 👍 Nie ma to tamto 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 (edytowany) 53 minuty temu, J4Z napisał: Zgadza się. Mi chodziło o sztuczne ustawienie źródeł po moich bokach a nie scenę na szerokość, jak np u Rogera Watersa szczekające psy i telewizor. U mnie jakoś nigdy scena n8e wychodziła poza kolumny. Może jest to wina setupu, akustyki, może tego nie słyszę. Przestałem wnikać. Jest jak jest. Ooooo, to słabiutko z tą sceną.🤨 U mnie, czasem (w zależności od utworu i realizacji) scena wychodzi sporo poza sciany pomieszczenia. Myslę, że z lampą będzie lepiej. Edytowano 17 grudnia 2022 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Szczekający telewizor - no, k... nieźle 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacomito Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Akurat psa to powinieneś z boku słyszeć ;0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Po prawej stronie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Na AS cały wątek o tych psach pisali, jaja nie z tej ziemi. Masteringi w przeciwfazie i bajery, na Watersie to efekciarstwo, które może się podobać. Ale lepiej kiedy system i akustyka pozwala nam na przestrzeń budowaną w naturalny sposób, scena poza głośnikami na boki i w głąb. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 2 godziny temu, dorsz napisał: Szczekający telewizor Czyli Wiadomości TVP. 😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Lampki wróciły !❤️ ❤️ ❤️ 😂 5 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 3 godziny temu, Amarok napisał: Po prawej stronie Po czyjej prawej? 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 42 minuty temu, J4Z napisał: Tak Tak, ale wszystkiego mieć chyba nie można, a w moim budżecie, raczej na pewno. Owszem, miałem głęboką scenę, świetnie rysowane, za zaznaczonymi krawędziami źródła, lepszą gradację planów. ...ale granie męczyło i nie miałem tak ładnej barwy. Byłem tam, jestem tu, za miesiąc może gdzie indziej się przejdę. Jest w pytę. 😎 A próbowałeś w swoim systemie jakiejś dzielonki? 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Próbowałeś porównań w dostępnym budżecie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts