Amarok Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca 41 minut temu, Dedal napisał: Jeszcze nie wiem jak się to potoczy,może zmiany zmiany 🤔 Przyszła wiosna, czas zmian, świeży powiew. Też tak mam.😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca 2 godziny temu, Dedal napisał: Jeszcze nie wiem jak się to potoczy,może zmiany zmiany 🤔 Gratulacje. Napisz, proszę, coś o brzmieniu. Jak się zgrywają z Brightem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca Za miesiąc może 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca 42 minuty temu, Rafał S napisał: Gratulacje. Napisz, proszę, coś o brzmieniu. Jak się zgrywają z Brightem? Dziękuję oczywiście 👍 Nie ma tragedii żeby nie było . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca (edytowany) Dnia 24.03.2024 o 10:57, tomek4446 napisał: Też dojrzałem do tego , że mniej znaczy lepiej Michał , są. Owszem . Lepsze dla mnie jest pojęciem względnym. Nie wiem, czy się zgodzisz ale to LEPSZE musi być w zakresie NASZEGO BRZMIENIA. Zawsze będą skrajności, od systemów bardzo stonowanych po analityczne. Gdzieś tam musimy znaleźć coś ,co nam najbardziej odpowiada i wpisuje się w jak najwierniejszym stopniu w muzę którą słuchamy. Miałem ostatnio zaszczyt odwiedzić kolegów @lpomis, @Rega, @MariuszZ. Wizyty te potwierdziły , że jak chcemy się na poważnie bawić w audio, to dopasowujemy system do własnych preferencji , a nie opinii internetowych , że coś gra tak lub inaczej. Świetnie spasowane , dopracowane brzmieniowo klocki do kolumn, a całość do prezentowanej muzyki. Naprawdę wysoka półka . A ....... piszę o trzech różnych brzmieniach Było kiedyś takie fajne, wiejskie przysłowie, które często cytował mój ojczulek. "Mamo, chwalą nas. Kto? Wy mnie, a ja was". Spokojnych świąt 🙂. Edytowano 30 marca przez KrólKiczu 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 8 minut temu, KrólKiczu napisał: Było kiedyś takie fajne, wiejskie przysłowie, które często cytował mój ojczulek. "Mamo, chwalą nas. Kto? Wy mnie, a ja was". Spokojnych świąt 🙂. Trochę takie podszyte kpiną te życzenia.... Jak to piszesz ojczulek musi być dumny z syna :). Wesołych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 5 minut temu, Wing0 napisał: Trochę takie podszyte kpiną te życzenia.... A to kpina i ironia jest zarezerwowana tylko dla Twojego mentora audiowita 🤪? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 20 minut temu, Wing0 napisał: Trochę takie podszyte kpiną te życzenia.... Z pewnością @KrólKiczu nie miał na myśli niczego złego. Prawda Seba ? Wszystkiego dobrego , pogodnych , spokojnych , rodzinnych Świąt. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca Chyba ten sprzęt na Olx widziałem... Dnia 24.03.2024 o 13:12, Wing0 napisał: A jeszcze kilka w świetle dnia, dziś z Sansui deko porównania. Deko info jak ktoś ciekawy. Kolumny AMT ESS 10b, wzmacniacz głównie Dynaco SCA 35 po bardzo dużej modyfikacji i Sansui au999. Źródło odbiega od reszty wiekiem IO Data (czasem wkurza ale gra dobrze), Exogal Comete Plus. Kable jak kable mam deko ciekawych, ale zapewne mało to interesujące. Akustyka nie woła o pomstę, ale jest trudna w przyszłość planuje DSP ale koniecznie pod IO nie przez laptop. W sumie obecnie 6 ustrojów różnego typu coś tam pewnie prócz wizualnego aspektu wnoszą. Pokój tragiczny heheh 4.3/4.2 m największą bolączką to niskie w miarę opanowany temat pochłaniaczami i ustawieniem ale DSP z laptopa że można deko poprawić. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: A to kpina i ironia jest zarezerwowana tylko dla Twojego mentora audiowita 🤪? Jedni mają Audiowita (mentorów mam kilku;) inni ojczulka chwalącego samego siebie 😜 Przed chwilą, gienas napisał: Chyba ten sprzęt na Olx widziałem... Si jest wystawiony. Raz wystawiam, raz cofam zależy od nastroju :). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 27 minut temu, Wing0 napisał: Jedni mają Audiowita (mentorów mam kilku;) inni ojczulka chwalącego samego siebie 😜 Ojczulek był na tyle bystry, że nie kompromitował się zadkimi ale pełnymi błędów ortograficznych, wpisami na forum 🤪. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 1 minutę temu, KrólKiczu napisał: zadkimi żeczywiście 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 37 minut temu, KrólKiczu napisał: Ojczulek był na tyle bystry, że nie kompromitował się zadkimi ale pełnymi błędów ortograficznych, wpisami na forum 🤪. Heheheh nie poszedłeś w ślady ojca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 16 minut temu, Wing0 napisał: Heheheh nie poszedłeś w ślady ojca Umiesz w riposty. Przegrałem 😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 8 minut temu, KrólKiczu napisał: Umiesz w riposty. Przegrałem 😝. Seba oj tam to tak dla sportu jak i Ty. Bez urazy oczywiście. Sam wale błędy często i właśnie ten słownik pieprzony w tym wielce pomaga... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca Dajcie sobie po jajkach 🥳 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 5 minut temu, Dedal napisał: Dajcie sobie po jajkach 🥳 Wyjąłeś mi to z ust 😀. Byłeś szybszy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca (edytowany) 18 minut temu, Amarok napisał: Wyjąłeś mi to z ust @AmarokWy z @Dedal to dobrze się znacie 😂? Sorry, jakoś nie mogłem się powstrzymać 😉🙈 Edytowano 30 marca przez misiekx 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 53 minuty temu, misiekx napisał: @AmarokWy z @Dedal to dobrze się znacie 😂? Sorry, jakoś nie mogłem się powstrzymać 😉🙈 Mieliśmy okazje się poznać w zeszłym roku na AVS. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca Kurde , jaka świąteczna atmosfera zapanowała !!! Aż miło . Sam włożyłem bejsbola / to tak z polska / do szafy. Ale tak na brzegu , na wszelki wypadek 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 2 godziny temu, misiekx napisał: @AmarokWy z @Dedal to dobrze się znacie 😂? Sorry, jakoś nie mogłem się powstrzymać 😉🙈 No tak jakoś nie przemyślałem . I teraz się wydało @Amarok🤗🤷🏿♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 46 minut temu, Dedal napisał: No tak jakoś nie przemyślałem . I teraz się wydało @Amarok🤗🤷🏿♂️ No tak, dałem się podejść jak dziecko, zdekonspirowałem 😕🤷♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca (edytowany) 7 godzin temu, KrólKiczu napisał: Było kiedyś takie fajne, wiejskie przysłowie, które często cytował mój ojczulek. "Mamo, chwalą nas. Kto? Wy mnie, a ja was". Pomimo wielu obietnic, nigdy nie zawitałeś. Jak dobrze liczę to od kilku lat ( od czasu pierwszego opisu Dali Mentor Menuet). A taka byłaby okazja (może) zeby ktoś inny pochwalił, lub też zj...ł. Opisuje (bo trudno to określić chwaleniem) ten kto był i słyszał, a kto tylko obiecuje , że będzie, niestety , tylko może ironicznie konfabulowac. Pozdrawiam i spokojnych świąt życzę. PS A jeśli nie zauważyłes to w opisie Tomka nie ma słowa o Audiowicie, więc Twoje tłumaczenie ma się nijak do rzeczywistości. Edytowano 30 marca przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 7 godzin temu, KrólKiczu napisał: A to kpina i ironia jest zarezerwowana tylko dla Twojego mentora audiowita 🤪? Miło... Tobie też spokoju w Święta życzę. Wiosna przyszła mam dowody. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 39 minut temu, audiowit napisał: Wiosna przyszła mam dowody. I tak już od dwóch tygodni... Niestety dla nich najbardziej kręci je miłość w miejscu publicznym tj. na samym środku leśnej ścieżki rowerowej... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts