Repugnant Napisano 15 września 2018 Udostępnij Napisano 15 września 2018 no i pieknie cos sie rusza w tym watku:)oby wiecej chetnych zawsze mozna cos nowego zobaczyc zaczerpnac inspiracji:)bardzo fajny sprzecik bardzo ladnie to wszystko razem wyglada jestem pelen uznania:)moje gratulacje. ooo kolejne fotki super.wyrazy mojego uznania dla kolegow Tomek4446 i Bogusław Kożyczkowski panowie gratulacje:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xavier Napisano 19 września 2018 Udostępnij Napisano 19 września 2018 Dnia 15.09.2018 o 11:54, tomek4446 napisał: Nie jestem najlepszy w robieniu zdjęć , ale co tam , jak ktoś będzie chciał wiedzieć co tam stoi to jest w " O mnie" Na zdjęciach sprzęt główny i ten z sypialni czekający na stoliczek Rogoza Piękna ściana sprzętu niestety w profilu nie znalazłem żadnego opisu, co tam stoi - mógłbyś przybliżyć ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 września 2018 Udostępnij Napisano 19 września 2018 13 minut temu, xavier napisał: Piękna ściana sprzętu niestety w profilu nie znalazłem żadnego opisu, co tam stoi - mógłbyś przybliżyć ? Od lewej góra : Yamaha MX-1000 ; CX-1000; TX-1000; Gramofon Universum F-2095 ; Yamaha RX-A3030; Od lewej dół : Subwoofer Mivoc SW 1500 ; Yamaha K-1020 ; CDX-1060 ; Końcówka BC Acoustique EX-502 i Dali Grand + Dali Grand Vocal. + słuchawki Sennheiser HD 650 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 26 września 2018 Udostępnij Napisano 26 września 2018 Witam Może i Ja coś wrzucę he he Sprzęt: Pioneer VSX 528 ampli Pioneer BDP 160 bluray Magnat Shadow 207 5.1 LG 55LF652 tv Częściej oglądam filmy, muzyka raczej w tle chociaż ostatnio zacząłem kupować płytki CD.? Oldfield, Cohen, Elektryczne gitary, do poduchy Chillout itp, itd Miejsce na seansy i odsłuchy to wielofunkcyjne pomieszczenie 17m2 które służy za pokój dzienny, jadalnie, bawialnie, sypialnie? Kilka fotek sprzetu(trochę nieaktualnych) nowe niebawem. DZIĘKI S4HOME? Magnaty zastępują Tagi 606? I ostatni brakujący element który ostatnio zakupiłem To be continued ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 września 2018 Udostępnij Napisano 28 września 2018 Jak ten sub przy tym zestawie? Jesteś z niego zadowolony? Sprawdź na filmie "Everest". Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 28 września 2018 Udostępnij Napisano 28 września 2018 no pieknie pieknie panie Demolka zdemolowales system:)czekamy na wiecej fotek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 28 września 2018 Udostępnij Napisano 28 września 2018 4 godziny temu, S4Home napisał: Jak ten sub przy tym zestawie? Jesteś z niego zadowolony? Sprawdź na filmie "Everest". Piotrek Zadowolony to mało powiedziane tym bardziej że kupiłem go za grosze z outletu(jakoś się trafiło).Udało się go upchać czego się na początku bałem i celowalem w 202A. Wstyd się przyznać ale to mój pierwszy sub i nie mam pojęcia o jakości grania takich sprzętów ale jak dla mnie jego granie to istna demolka?. Po pierwszym uruchomieniu i ustawieniu wszystkiego na połowę i odpaleniu kilku wyselekcjonowanych scen na YT to szczęka opada! Jest taka scena w Oblivion jak Tom spada po tym jak linka pęka to basior tak mi się rozszedł po pokoju że myślałem że drzwi z zawiasów spadna? Teraz mam go na 30% mocy bo trochę sąsiadów mi szkoda! Na Everescie sprawdzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 29 września 2018 Udostępnij Napisano 29 września 2018 W końcu po 3'ch latach udało się nabyć komplet Marantz 6006 Ogólnie to przyćmił we wszystkim mojego staruszka Fine Arts V3 z CD3. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 29 września 2018 Udostępnij Napisano 29 września 2018 Jednak srebrny to srebrny? Ja trochę żałuję że poszedłem w czarny(wcześniej też miałem srebrny sprzęt) bo już powoli mam dość tej tony audiofilskiego kurzu☹️ Sprzęcik fajny tylko widzę że się w RTV nie mieści! Szukaliśmy ostatnio z żoną nowej RTV i prawie osiwialem bo teraz wszystko takie wąskie robią że ciężko co kolwiek wcisnąć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 września 2018 Udostępnij Napisano 30 września 2018 Mój vintage doczekał się stoliczka , wykonanie mistrzostwo świata , od razu lepsza scena Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 30 września 2018 Udostępnij Napisano 30 września 2018 Super stolik. @demolka: kolor szampański, srebrno-złoty Czarne są za smutne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 30 września 2018 Udostępnij Napisano 30 września 2018 Jak by nie było też extra się prezentuje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 30 września 2018 Udostępnij Napisano 30 września 2018 (edytowany) Dnia 15.09.2018 o 12:11, Bogusław Kożyczkowski napisał: Wprowadziłem lekkie zmiany, czy tak jest lepiej? były sygnały by nie dołować wzmacniacza bo wygląda lepiej niż kwiatek Edytowano 30 września 2018 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 30 września 2018 Udostępnij Napisano 30 września 2018 Z pewnością lepiej? Z tymi kwiatkami to zawsze jest problem! Ja widzę kwiatki na parapecie a nasze drugie połówki widzą je na... szafce RTV,kolumnie,wzmacniaczu!!!? I czasami ciężko jest je przekonać że to nie te miejsce ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 30 września 2018 Udostępnij Napisano 30 września 2018 @tomek4446a gdzie postawisz gramofon? @Bogusław Kożyczkowski tylko tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 30 września 2018 Udostępnij Napisano 30 września 2018 Miejsce jest na tej szafce, trzeba będzie tylko znowu inaczej porozmieszczać sprzęt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 30 września 2018 Udostępnij Napisano 30 września 2018 U mnie chwilowo tak,trochę ciasno ale czekam na nowe meble i zrobi się trochę miejsca? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 października 2018 Udostępnij Napisano 1 października 2018 Dnia 30.09.2018 o 18:52, Pboczek napisał: @tomek4446a gdzie postawisz gramofon? Zamawiam platformę u P.Rogoza i jestem w trakcie wymyślania półki. Stolik musiał być niski i z góry wiedziałem , że gramofon nie " wejdzie". Audio to nie wszystko , względy estetyczne też się liczą. Choć estetyka to rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 października 2018 Udostępnij Napisano 1 października 2018 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 1 października 2018 Udostępnij Napisano 1 października 2018 az sie czlowiekowi miska cieszy jak oglada te fotki:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 października 2018 Udostępnij Napisano 2 października 2018 Wygląda rewelacyjnie , zazdroszczę . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 2 października 2018 Udostępnij Napisano 2 października 2018 (edytowany) Dziekuję. Wyglad jest sprawą wtorną. Edytowano 2 października 2018 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 2 października 2018 Udostępnij Napisano 2 października 2018 Witek, może wrzuć jakieś sample na utuba, to zamiast oglądać, posłuchamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 2 października 2018 Udostępnij Napisano 2 października 2018 Pewnie, sprawdzicie glębokosć sceny, separacje i atak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 października 2018 Udostępnij Napisano 2 października 2018 26 minut temu, audiowit napisał: Dziekuję. Wyglad jest sprawą wtorną. Ale również istotną. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie przejście na lampy, choćby dla takiego efektu wizualnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts