Chyba Miro 84 Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Dałem Ci "niebieskie serduszko". Czyli punkcik zamiast tamtej "strzałki" 21 minut temu, JaZz napisał: BTW, otrzymałem 20 serduszek i 1 strzałkę w górę, a reputację mam 20. Chyba coś nie trybi ta strzałka 🤔 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 1 godzinę temu, JaZz napisał: Reakcja "punkt do reputacji" Wtf? BTW, otrzymałem 20 serduszek i 1 strzałkę w górę, a reputację mam 20. Chyba coś nie trybi ta strzałka 🤔 Jak dla mnie, to serduszko jako lajk i puchar jako taki super lajk, w zupełności by wystarczyły - zostawmy pozytywne reakcje. @Redakcja AUDIO Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 1 godzinę temu, dorsz napisał: Jak dla mnie, to serduszko jako lajk i puchar jako taki super lajk, w zupełności by wystarczyły - zostawmy pozytywne reakcje. Czyli żeby było jak na Fejsie. Możesz tylko lubić. Zlitujcie się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Mam przy awatarze " Reputacja 41" , co to do diabła jest ? Mam się zacząć martwić , czy cieszyć ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 7 godzin temu, Fafniak napisał: Czyli żeby było jak na Fejsie. Możesz tylko lubić. Zlitujcie się Minusowanie nie jest opcją. Tak uważam. No offence, rzecz jasna 👍 3 godziny temu, tomek4446 napisał: Mam przy awatarze " Reputacja 41" , co to do diabła jest ? Mam się zacząć martwić , czy cieszyć ? Dasz screena? Z ciekawości pytam, bo u mnie nic nie widać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 5 godzin temu, dorsz napisał: Dasz screena? Z ciekawości pytam, bo u mnie nic nie widać. Też masz takie cóś , najedź kursorem na awatara to się pokaże . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 Powiem może tak. Od momentu zmiany na forum -Nie można edytować postów -stopki zajmują prawie połowę tekstu i nic nie wnoszą. Tak, że teraz nie czyta się, tylko przewija. - forumowiczów ogarnął szał lajkowania, reputacji. Przeczytajcie sobie co piszecie od kilku stron. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 19 minut temu, audiowit napisał: stopki zajmują prawie połowę tekstu i nic nie wnoszą. Tak, że teraz nie czyta się, tylko przewija. Jest tam "x" - można wyłączyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 34 minuty temu, audiowit napisał: Nie można edytować postów Też tak myślałam, ale sprawdź trzy kropki w prawym górnym rogu wpisu. Z tym, że czas na edycję się skrócił (przed zmianą skórki) do 15 minut. Stopki można schować (jedną lub wszystkie), tak jak napisał kolega post wyżej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 13 godzin temu, tomek4446 napisał: Też masz takie cóś , najedź kursorem na awatara to się pokaże . A to jak tak, to ja nie mam kursora. Tablet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 27 minut temu, JaZz napisał: @dorszna wersji mobilnej musisz wejść na profil i widać. Ewentualnie jak jesteś w pw to widać przy nicku. Cały czas walczę żeby tak przy nicku było widoczne również w tematach, ale @Redakcja AUDIO mnie nie widzi 😏☹️ O właśnie, w profilu. Tam też jest miejsce na podanie swojej konfiguracji, a nie w sygnaturce. Trzeba wejść w Edytuj profil, wpisać, zapisać i pojawi się nowa zakładka O mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 października 2021 2 godziny temu, JaZz napisał: Cały czas walczę żeby tak przy nicku było widoczne również w tematach, ale @Redakcja AUDIO mnie nie widzi 😏☹️ Że co? 😄 Napisz @JaZz o co walczysz, bo ja mam tyle na głowie, że przestaję widzieć cokolwiek 😇 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 17 października 2021 Udostępnij Napisano 17 października 2021 Moglby ktos sprawdzic, czy w wersji mobilnej mozna zaznaczyc czesc tekstu i zacytowac? U mnie, kiedy zaznaczam tekst i wyskakuje „cytuj”, to po kliknieciu nic sie nie dzieje. Probowalem na roznych przegladarkach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 października 2021 Udostępnij Napisano 17 października 2021 13 minut temu, no_i_fajnie napisał: ? Jak widać... wsztstko działa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 17 października 2021 Udostępnij Napisano 17 października 2021 28 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Jak widać... wsztstko działa Poczyscilem wszystko i wrocilo do normy, dziala. Dziwne, ale dzieki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 października 2021 Udostępnij Napisano 18 października 2021 Jak widzę, z forum zaczynają znikać wpisy pod osłoną nocy i bez informowania o tym autora. Czyli mamy tu już Audiostereo Bis. Smutne to ☹️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 18 października 2021 Udostępnij Napisano 18 października 2021 1 godzinę temu, dorsz napisał: Jak widzę, z forum zaczynają znikać wpisy pod osłoną nocy i bez informowania o tym autora. @dorszukryłem Twój post po wyraźnym moim komunikacie, który dotyczył pisania na temat. Gdyby post był na temat to nic by się z nim nie wydarzyło. Niestety w wątku o akustyce pomieszczeń zacząłeś rozwijać temat finansowania projektów, ich zasadności i jeszcze mieszasz w to politykę przywołując Kaczyńskiego. Teraz dalej drążysz temat szukając nocnych sensacji. Post ukryłem ok. godzinę temu dając szansę na przeczytanie tym, którzy nie interesują się akustyką ale finansowaniem projektów już tak 😉 Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 października 2021 Udostępnij Napisano 18 października 2021 9 godzin temu, MariuszZ napisał: @dorszukryłem Twój post po wyraźnym moim komunikacie, który dotyczył pisania na temat. Gdyby post był na temat to nic by się z nim nie wydarzyło. Niestety w wątku o akustyce pomieszczeń zacząłeś rozwijać temat finansowania projektów, ich zasadności i jeszcze mieszasz w to politykę przywołując Kaczyńskiego. Teraz dalej drążysz temat szukając nocnych sensacji. Post ukryłem ok. godzinę temu dając szansę na przeczytanie tym, którzy nie interesują się akustyką ale finansowaniem projektów już tak 😉 Niech Ci tam będzie, z tym że to nie ja się chwaliłem dotacją 1,5 mln zł z NCBR. https://www.gov.pl/web/ncbr/program-lider---rozstrzygniecie-xii-edycji-konkursu Ja tylko zwróciłem uwagę, że w sumie, to nie bardzo jest się czym chwalić. https://wyborcza.pl/0,128956.html?tag=NCBR 9 godzin temu, JaZz napisał: Kurła, skończyły się czasy wolnego ognia offtopu bez nadzoru ☹️😏🤣👍 Bóg wybacza. Branża nigdy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 19 października 2021 Udostępnij Napisano 19 października 2021 Nie, nie zgadzam się z wprowadzeniem zmian w Regulaminie forum w ten sposób. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 19 października 2021 Udostępnij Napisano 19 października 2021 Problem w tym, gdyby nie kliknął, to by nie mógł napisać że się nie zgadza z wprowadzeniem zmian w Regulaminie forum w ten sposób. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 20 października 2021 Udostępnij Napisano 20 października 2021 15 godzin temu, JaZz napisał: Mógł nie klikać jak się nie zgadza. 😏 Jednak kliknął, jednocześnie godząc się i teraz pisze ze się nie zgadza. 😁 No właśnie, wyobraź siebie na bramce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 21 października 2021 Udostępnij Napisano 21 października 2021 A coś wyjaśniło się już czyli ruszyło do przodu w kwestii Tapatalka? Nikt się nie przypomina. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 21 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 października 2021 Cześć, mam tak dużo pracy, że zapomniałam napisać, że trzeba będzie kliknąć zgodę na zmianę regulaminu i. Musiałam dodać do niego i do polityki prywatności paragraf o możliwości usunięcia konta, a to ze względu na blokadę naszej aplikacji przez Fb. @JaZz ta zielona strzałka dodała RoRo, na którym ją testowałam, punk do reputacji 😋 To sobie tak ją nazwałam. Jak dla mnie być jej nie musi, ale sama już nie wiem, czy jest Wam potrzebna. Ale chyba plebiscytu robić nie będę Z Tapatalkiem jest nadal lipa, poproszę kolegę, który się zajmuje tą sprawą, aby ich pogonił. Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 27 października 2021 Udostępnij Napisano 27 października 2021 Dnia 21.10.2021 o 20:24, Redakcja AUDIO napisał: Z Tapatalkiem jest nadal lipa, poproszę kolegę, który się zajmuje tą sprawą, aby ich pogonił. A może problem leży po stronie Invision Community? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 27 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 października 2021 Podobno nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts