Wito76 Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 Zapisałem się wiosną do grupy Urządzamy kuchnię na FB (z racji grubego remontu własnej). No i dominują tam panie domu. Codziennie wstawiają jakieś zdjęcia swoich kuchni, talerzy, dekoracji itd. No i od cholery jest właśnie tych serduszek pod postami czy komentarzami. Facet jak chce zareagować że fajna zmywarka z inverterem to daje kciuka. Tak więc podpisuje się że serduszka takie trochę... no niemęskie są. Owszem, są tu i damy wśród nas ale z racji męskiej większości chyba się dostosują. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 (edytowany) 11 minut temu, Wito76 napisał: Tak więc podpisuje się że serduszka takie trochę... no niemęskie są. Coś tak "czułem" że chyba TEŻ o "to" chodzi Edytowano 17 listopada 2021 przez Chyba Miro 84 "Też" 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 Aż dam Ci serduszko za intuicję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 (edytowany) Serduszka są słabe, gdyby ktoś mnie pytał. Edytowano 17 listopada 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 10 minut temu, Wito76 napisał: Aż dam Ci serduszko za intuicję Taaa, jasne... ta sama intuicja podpowiada mi ze sie ze mnie nabijasz "tym postem" 7 minut temu, misiek x napisał: pochwalić ( konkretnie uzasadnić) to nie, ale wytknąć błędy,wyśmiać,czasami upokorzyć to już tak, nie szkoda czasu.A najlepiej pokłócić się ,to można 15 stron i wtedy nie nabijamy postów.🙈. Nooo 🤔 masz rację Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 17 listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 listopada 2021 29 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Taaa, jasne... ta sama intuicja podpowiada mi ze sie ze mnie nabijasz "tym postem" Absolutnie nie nabijam się. Ja tylko podtrzymuję dobrą atmosferę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 Myślę że w bazie "reakcji" jest kciuk w górę. I liczę na to że jest emotka wymiotowania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 (edytowany) Jestem za. Obiecuję że emotki wymiotowania będę używał tylko w wątkach o kablach 🤣 Raz w tygodniu... Ok?🤪 Edytowano 18 listopada 2021 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 Zrobisz sobie harmonogram żeby nie przekroczyć/zrobić normę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 (edytowany) No coś w tym stylu 😅 Edytowano 18 listopada 2021 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 Wystarczy "lubię to" i tyle , każda inna może kogoś urazić i spowodować wpis o skasowaniu konta 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 4 godziny temu, Fafniak napisał: Jestem za. Obiecuję że emotki wymiotowania będę używał tylko w wątkach o kablach 🤣 Raz w tygodniu... Ok?🤪 Mocne postanowienie, ale .... uważaj .... @Asia odsłuchuje kable głośnikowe .... chyba od kolegi @nowy78 i z tego co słyszałem za kulisami, jest mocno zadowolona z tych przewodów w porównaniu z dotychczas używanymi. Ale trzymam Cie za słowo, jak Asia wspomni o kablach to nie zapomni "zwymiotować" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 1 minutę temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: słyszałem za kulisami, jest mocno zadowolona z tych przewodów w porównaniu z dotychczas używanymi. Co to znaczy "za kulisami"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 18 listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 listopada 2021 Dnia 17.11.2021 o 14:22, Asia napisał: Serduszka są słabe, gdyby ktoś mnie pytał. Dla mnie też. 5 godzin temu, misiek x napisał: Chyba to powinno wystarczyć . 👍👎 To jest ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Cześć o poranku ☕ Ciężko wszystkich pogodzić. Reakcje pozostawiłam cztery - najbardziej podstawowe, mające służyć wyrażeniu stosunku do komentowanej treści. Nie chodzi tu o wzajemne mizianie, nie sprowadzajmy tego proszę do infantylnych głasków Język dąży do ekonomiczności, obraz to odpowiednik graficzny słowa, w tym wypadku ma je zastępować - intencje są dobre. A serce absolutnie nie jest niemęskie Życzę wszystkim bardzo miłego dnia, Ola 1 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 29 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Reakcje pozostawiłam cztery - najbardziej podstawowe... A zapowiadana ankieta na temat reputacji? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Dnia 14.11.2021 o 11:14, Fafniak napisał: Czy jest szansa na przesunięcie w prawo ikonki/obszaru "Aktywność" tak aby nie była nad "Strona główna" ? Bardzo często po przełączeniu kart w przeglądarce, kursor zjeżdża w dół po "aktywnosci" - tam rozwija się okno z opcjami. A chcę najczęściej kliknąć "strona główna" która zostaje przykryta okienkiem aktywności. Pierdoła ale złości Dnia 14.11.2021 o 11:17, Kraft napisał: Popieram. Też mnie to wkurza. @Redakcja AUDIO - da sie to zrobić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 @misiek x reakcje są w prawym dolnym rogu - pucharek, serduszko itd. Reputacje to z kolei punkty, które dostawali forumowicze wg klucza, który jest zapisany w gwiazdach Były w okienku, które pojawia się po najechaniu na avatar. Jako że to sprawa mocno dyskusyjna, są wyłączone, a ja - jeśli zadziała taka możliwość - zrobię ankietę, czy są pożądane, czy nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 @Fafniak, @Kraft możemy przesunąć zarówno Aktywność, jak i Przeglądaj całkowicie na prawo. @misiek x emocji jest wiele, smutki i inne to kropla w morzu Te dwie dodatkowe małe słodkie buźki źle na życie forum nie wpłyną, mam nadzieję 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: możemy przesunąć zarówno Aktywność, jak i Przeglądaj całkowicie na prawo. To chyba dobry pomysł ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 @Fafniak Jeśli o mnie chodzi, nie ma problemu. Pierwotnie myślałam, że chcecie ruszyć to tylko kilka centymetrów, ale wszak w nowym wydaniu też jest ładnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 7 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Jeśli o mnie chodzi, nie ma problemu. Pierwotnie myślałam, że chcecie ruszyć to tylko kilka centymetrów, ale wszak w nowym wydaniu też jest ładnie Trochę nie rozumiem. Opisałem upierdliwy problem : 5 godzin temu, Fafniak napisał: Czy jest szansa na przesunięcie w prawo ikonki/obszaru "Aktywność" tak aby nie była nad "Strona główna" ? Bardzo często po przełączeniu kart w przeglądarce, kursor zjeżdża w dół po "aktywnosci" - tam rozwija się okno z opcjami. A chcę najczęściej kliknąć "strona główna" która zostaje przykryta okienkiem aktywności. Pierdoła ale złości Tu nie chodzi o kwestię ładnie/nie ładnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Rozumiem, że funkcjonalność jest ważna, ale szata graficzna również A dotąd takiego problemu nikt nie zgłaszał. Niemniej możemy go rozwiązać tak, jak pokazałam na grafice Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 7 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Niemniej możemy go rozwiązać tak, jak pokazałam na grafice To poprosimy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 22 listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 listopada 2021 Pani Olu, a czy można te serduszka zrobić czerwone. Bardzo mi to przeszkadza, bo są szare i nie są pozytywne... I czy można by przy dodawaniu serduszka dodać taką animację jednorożca wyskakującego z okienka. Z takim efektem dźwiękowym sypiących się diamencikow? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts