Redakcja AUDIO Napisano 27 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 Właśnie usunęłam te posty, znalazłam w "Naszych testach" Mam w ustawieniach limit dzienny a do tego masowe kasowanie, więc nie było źle. Widzę, że strzałka się pojawiła... coś mała, nie? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 10 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Właśnie usunęłam te posty Jeszcze jeden jakiś fikuśny pozostał. https://forum.audio.com.pl/topic/89295-380-9542-31375-original-mbbs-in-romania/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 27 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 13 godzin temu, dorsz napisał: Próbowałem wszystkich. Najwyraźniej jestem niereformowalny Dorsz , Ty masz problem ? @Redakcja AUDIO po restarcie Forum moje kolumny zaczęły odbierać sygnał powiadomienia z poczty który przychodzi na komórkę ??? Ola , wiem , że prosiłem , ale aż tak nie trzeba było , naprawdę 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 4 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: Widzę, że strzałka się pojawiła... coś mała, nie? Moim zdaniem jest ok. Jest wystarczająca, tamta była za duża. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 5 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: Widzę, że strzałka się pojawiła... coś mała, nie? Mogłaby wypełniać kwadrat. 39 minut temu, lysyrafal napisał: tamta była za duża. Fakt, a obecna za mała. 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Dorsz , Ty masz problem ? Ćwierć wieku korzystam z Opery, to trudno zmieniać. To była pierwsza i wtedy jedyna przeglądarka, która blokowała wyskakujące okienka. Na stacjonarnym mam Firefox (poczynając od Phoenix i Firebird), ale od lat jadę na tabletach, siedząc wygodnie w fotelu i słuchając muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 12 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: Widzę, że strzałka się pojawiła... coś mała, nie? Wielkość strzałki jest w sam raz 👍 To jeszcze by się przydała strzałka w dół-by skoczyć do ostatniego posta 😎 Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Dzien dobry. Znowu krzaczki" atakują 🫡 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 30 minut temu, DiBatonio napisał: Znowu krzaczki" atakują 🫡 Czy ktoś mi wyjaśni , bo ja stary jestem i nie kumam. Po cholerę jakieś goście z zagramanicy zaśmiecają choćby takie miejsce jak to Forum ? Co im to daje ? Co zyskują ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Im więcej spamu roześlą, tym większe szanse ża ktoś kliknie w taki link, bo we wpisie był link. Nawiasem to są boty, takie automaty do śmiecenia. I tak ilość wejść na ich stronę rośnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 23 godziny temu, RoRo napisał: Wielkość strzałki jest w sam raz W 2000x1200 na tablecie 11" strzałka jest zbyt mała. Tym bardziej, że biały kwadrat na którym jest, i tak zasłania. @Redakcja AUDIO co Ty sądzisz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 1920x1200 to mam na stacjonarnym 24" 😛 27" w 1920x1200 też mam, ale z tego już się praktycznie nie da korzystać po zmianach rozdzielczości stron. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 @dorsz przeca palcem po ekranie tabletu przeciągniesz w dół i stronę przewija w dół, palcem w górę i strona jedzie do góry. I po co Ci ten buton?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 4 godziny temu, gienas napisał: @dorsz I po co Ci ten buton?? Właśnie sprawdziłem, na AS nie ma. No ale tam jest Tapatalk 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 5 godzin temu, gienas napisał: przeca palcem po ekranie tabletu przeciągniesz w dół i stronę przewija w dół, palcem w górę i strona jedzie do góry. @dorsz wiesz , że zaczynasz przeginać ? Jest chyba jakaś granica lenistwa ?😂 1 godzinę temu, dorsz napisał: No ale tam jest Tapatalk Właśnie zostawiłeś bulteriera daaaleko w tyle, w wyścigu o nieodpuszczanie 😀 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 Mając wybór wolałbym naciskać na tapatalka niż na buton Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 (edytowany) 2 godziny temu, gienas napisał: Mając wybór wolałbym naciskać na tapatalka niż na buton Dopóki kasa z reklam w gazetce się zgadza, dopóty nie muszą się zbytnio przejmować jakimś tam forum. Stryjecki wyraźnie kiedyś napisał na forum HFM, że go forum nie interesuje. Aczkolwiek, Tapatalk na HFM działa. Edytowano 29 grudnia 2022 przez dorsz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2023 Potwierdzam nie ładujo się skubane…. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 2 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2023 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Potwierdzam nie ładujo się skubane…. No właśnie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 2 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2023 (edytowany) @Redakcja AUDIO Nie wiem jakie tam u was w firmie panują układy, ALE jakby co, to przeproś się z informatykami. Uśmiechnij się, zamrugaj rzęsami... czy tam coś 😉 Ale przestaniecie k... grzebać, przecież po ostatnim upgrade było dobrze. Nie można - no k... naprawdę nie wolno grzebać w aktywnej maszynie! Wszystko robi się najpierw na KOPII - z dopuszczonymi testerami. Bo w tej chwili mamy sytuację, jakby za operacje kardiologiczne brała się sprzątaczka. Sorry 😛 Poproś, niech przywrócą stan poprzedni. Edytowano 2 stycznia 2023 przez dorsz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 2 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2023 To raczej nie wina forum. Gówniany błąd php o braku możliwości przerobienia pliku wyskakuje. Przyczyn może być w pizdu, zaczynając od prozaicznej: skończyło się miejsce na dysku, przez brak uprawnień do zapisania na dysku (ktoś sobie coś poustawiał) aż po nie bo nie i już czy też cosmic waves. Może coś w logach jest a może nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 3 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2023 14 godzin temu, J4Z napisał: Nie masz pojęcia o czym mówisz. Udowodnij. 13 godzin temu, Bahzell napisał: To raczej nie wina forum. (ktoś sobie coś poustawiał) I tak właśnie uważam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 3 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2023 @dorsz tylko, że to nie po stronie forum a providera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 3 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2023 33 minuty temu, Bahzell napisał: @dorsz tylko, że to nie po stronie forum a providera. A to spoko, grunt że reklamy się wyświetlają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2023 @Redakcja AUDIO brak możliwości ładowania zdjęć, to trochę lipa. Są widoki na poprawę sytuacji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts