no_i_fajnie Napisano 4 stycznia Udostępnij Napisano 4 stycznia (edytowany) Podłączam się pod pytanie. Na kompie używam Brave, także nie ma, ale na ekranie telefonu, to jakiś dramat. Edytowano 4 stycznia przez no_i_fajnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 4 stycznia Udostępnij Napisano 4 stycznia 49 minut temu, Wing0 napisał: Czy był już poruszany temat tej wkurzającej reklamy wyskakującej po wejściu na stronę i kliknięciu na temat? Jest to tak irytujące że skutecznie zniechęca do klikania na jakikolwiek tematy ma forum :(. Cała strona zarypana reklamą, czasem nie ma nawet x do jej zamknięcia.... Da się to wyłączyć? Jakimś blokerem reklam? Używasz przeglądarki Chrome? Włącz wtyczkę AdBlock i tyle. U mnie w tablecie w Operze i chyba też Firefox nic nie wyskakuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 4 stycznia Udostępnij Napisano 4 stycznia 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Używasz przeglądarki Chrome? Włącz wtyczkę AdBlock i tyle. Dzięki spróbuję może wystarczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Niestety adblocki nic nie dają strasznie agresywne reklamy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia To na forum są jakieś reklamy? Pierwsze słyszę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano Niedziela o 21:07 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:07 A czy coś się dzieje w sprawie powiadomień na maila, których nie ma? Bo mi się życie towarzyskie sypie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Niedziela o 21:47 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:47 U mnie tez, to juz od dlugiego czasu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano Niedziela o 22:20 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:20 Jak pomyślę, ile awantur mnie dzięki temu ominęło, to jednak wycofuję wniosek - nie naprawiajcie tego 🤪. 4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Niedziela o 23:13 Udostępnij Napisano Niedziela o 23:13 https://www.tapatalk.com/download_IPBoard Tak patrzę, to wersja stabilna jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano Poniedziałek o 15:53 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:53 Mnie maile przychodzą raz w tygodniu - ale hurtem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Poniedziałek o 16:07 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:07 18 godzin temu, Asia napisał: Bo mi się życie towarzyskie sypie. 👍. Mi posypało się już dawno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cześć, chyba poprawiłam 😉 Powinniście teraz mieć powiadomienia na listach i w mailach. Jeśli czegoś będzie za dużo lub za mało, piszcie. Miłego dnia, Ola 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ja wciąż bez🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts