Asia Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, fp74 napisał: Tak wiem ale kurcze tu chodzi o jakieś zasady. Wiele rzeczy parszywieje na naszych oczach, a chamstwo i zidiocenie się panoszą na każdym kroku. Ignorując je niewiele zyskamy poza chwilowym spokojem, bo za rok, dwa lub pięć nas, normalnych, kulturalnych, uprzejmych czyli po prostu zwyklych ludzi będzie mniejszość. I wtedy to oni zaczną nas wyrzucać... Doskonałe podsumowanie. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 23 godziny temu, fp74 napisał: Jeżeli zaś administracja nie może lub nie chce usunąć konta tej osoby, w takim przypadku proszę o usunięcie mojego konta, bo nie widzę wówczas możliwości dalszego udziału w forum. 7 godzin temu, fp74 napisał: I wtedy to oni zaczną nas wyrzucać... Twoja reakcja jest na wskroś słuszna. Tak trzeba. W naszym kraju reakcja kojarzy się z " kablowaniem" , a to przez społeczeństwo jest niemile widziane. Jesteśmy na wczesnym etapie odkręcania tejże mentalności. Może dzięki temu parę osób przeżyje ,nie rozjechanych przez pijanych kierowców. których rodzinka nie zatrzymała ,gdy wsiadali podcięci po imieninach u cioci. Do Twojej wypowiedzi mam jednak jedną uwagę , tak jak piszesz / a cenię Twoją forumową działalność / nie daj się usunąć przez kogoś kto nic nie wnosi. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 44 minuty temu Napisano 44 minuty temu 30 minut temu, tomek4446 napisał: Do Twojej wypowiedzi mam jednak jedną uwagę , tak jak piszesz / a cenię Twoją forumową działalność / nie daj się usunąć przez kogoś kto nic nie wnosi. O właśnie! @fp74 Odpisz, cytując
Recommended Posts