Rega Napisano 31 października 2020 Napisano 31 października 2020 Ja też coś nowego (starego) dziś rozpakowałem Odpisz, cytując
Karol64208 Napisano 1 listopada 2020 Napisano 1 listopada 2020 (edytowany) Wczorajszy wieczór nie rozczarował mnie i wiem dlaczego nie słyszałem wszystkich nagrań z Davidem,, od początku obniżał poziom Pink Floyd. Zastanowię się co zrobić albumem, zapewne do zwrotu jutro., albo jeszcze raz przesłucham i podejmę wtedy decyzję. Ale na dzisiejszy wieczór zostawiłem do rozpakowania perełki, choć to dwa różne style, W wieczór będzie uczta i do tego z beczułki palonej napój Edytowano 1 listopada 2020 przez Karol64208 Odpisz, cytując
Pavlov Paweł Napisano 2 listopada 2020 Napisano 2 listopada 2020 (edytowany) Edytowano 2 listopada 2020 przez Pavlov Paweł Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 2 listopada 2020 Napisano 2 listopada 2020 dziś już grała jeszcze najnowsza dido, a teraz przede mną, jeszcze starzy wyjadacze... Odpisz, cytując
Kraft Napisano 5 listopada 2020 Napisano 5 listopada 2020 Od kilku dni słucham w kółko płyty Waglewski Fisz Emade "Duchy ludzi i zwierzat". Genialne teksty, do tego niebanalnie zaśpiewane, ciekawe kompozycje i bardzo dobra realizacja. Płyta roku? Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 6 listopada 2020 Napisano 6 listopada 2020 (edytowany) Wychowałem sie miedzy innymi na Fisz-u właśnie, kiedy jego produkcje wypuszczał Asfalt Records. To były czasy. Prawie dwie dekady temu.... tutaj cos z dawnej twórczości czyli... "Czerwona sukienka" czasy gdy ten utwor leciał na kasecie w walkmanie... Warto zauważyć jak duże zmiany zaszły w sposobie przekazu i tresci muzycznych w tych latach. Edytowano 6 listopada 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
Fafniak Napisano 6 listopada 2020 Napisano 6 listopada 2020 (edytowany) Absolutnie przeobłędny (tym bardziej dla tych co pamiętają wizualnie kawałki) https://open.spotify.com/album/4l0jCkNmqj0wijg9LlCKzf?si=O44gQPG9QEO1gXIOPJxG0g Dlaczego albumy na spotyfaju sie nie linkują ? Edytowano 6 listopada 2020 przez Fafniak Odpisz, cytując
Rega Napisano 6 listopada 2020 Napisano 6 listopada 2020 Póżne popołudnie to polskie akcenty, natomiast wieczorem trochę mocniejsze uderzenie. Odpisz, cytując
Fafniak Napisano 6 listopada 2020 Napisano 6 listopada 2020 ale kiedyś był taki obrazek który ty prezentujesz ale z podczepionym wewnątrz linkiem do spotyfaja Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 7 listopada 2020 Napisano 7 listopada 2020 dziś naszło mnie na takie zupełnie różne the best of... Odpisz, cytując
Rega Napisano 7 listopada 2020 Napisano 7 listopada 2020 Najpierw Vollenweider dla wyciszenia, a później ojciec i córka w podobnym repertuarze. Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 7 listopada 2020 Napisano 7 listopada 2020 Dnia 6.11.2020 o 16:33, Fafniak napisał: https://open.spotify.com/album/4l0jCkNmqj0wijg9LlCKzf?si=O44gQPG9QEO1gXIOPJxG0g Robi robotę taka muzyka na lampie , sing sing sing fajnie zrealizowane z podziałem instrumentów , trąbkowe , kontrabas - uderzenia przyjemne Odpisz, cytując
Inferno Napisano 7 listopada 2020 Napisano 7 listopada 2020 Dnia 5.11.2020 o 20:07, Kraft napisał: Od kilku dni słucham w kółko płyty Waglewski Fisz Emade "Duchy ludzi i zwierzat". Genialne teksty, do tego niebanalnie zaśpiewane, ciekawe kompozycje i bardzo dobra realizacja. Płyta roku? Zajebista aranżacja 🙂 naprawdę dobrze zrobiona płyta. Ten kawałek dla mnie super 1 Odpisz, cytując
Gość Napisano 7 listopada 2020 Napisano 7 listopada 2020 Dnia 5.11.2020 o 19:07, Kraft napisał: Waglewski Fisz Emade "Duchy ludzi i zwierzat" Mnie też się podoba ta płyta, słuchałem już kilka razy. Zapomniałem podziękować Kraft 🙂 Odpisz, cytując
Inferno Napisano 7 listopada 2020 Napisano 7 listopada 2020 (edytowany) Już kiedyś pisałem, to jeden z najfajniejszych wątków tu na forum! Mnóstwo wspaniałej muzyki odkryłem dzięki niemu 🙂 Edytowano 7 listopada 2020 przez Inferno Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 7 listopada 2020 Napisano 7 listopada 2020 Ja to wybadałem ,że Fisz to syn Waglewskiego , nie wiedziałem , fiu fiu , a zawsze mi się Fisz kojarzył bardziej hip hopowo No wątek fajny bo zawsze można spojrzeć na coś nowego i część z tego Nam przypasuje Odpisz, cytując
Stream Napisano 7 listopada 2020 Napisano 7 listopada 2020 Nie wiem, czy znacie to miejsce: https://ektoplazm.com/ Ambient, trans, downtempo i podobne klimaty. Można ściągnąć muzę za darmo. Ja tam odkryłem gościa o ksywce Globular i nawet kupiłem jego dwie płyty🙂 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 8 listopada 2020 Napisano 8 listopada 2020 może i waglewski fisz emade mają zadatki na płytę roku, ale dla mnie na razie odkryciem w 2020 jest bluszcz i jego album kresz, fantastyczne, że młodzi ludzie czerpią z klimatów ubiegłego wieku, też można popaść w nostalgię, ale taką bardziej rytmiczną... Odpisz, cytując
Gość Napisano 8 listopada 2020 Napisano 8 listopada 2020 5 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: bluszcz i jego album kresz Kolejny album do ulubionych. Bardzo fajne rytmiczne granie, gitara basowa, wszystko działa na wyobraźnię. Wszystkie utwory świetne a na końcu niespodzianka - Wyjątkowo Zimny Maj Dzięki Marc 👍 Odpisz, cytując
Inferno Napisano 8 listopada 2020 Napisano 8 listopada 2020 No fajny dzięki 👍Ta Dacia z okładki dobrana idealnie do klimatu 🙂 Odpisz, cytując
Rega Napisano 8 listopada 2020 Napisano 8 listopada 2020 Trochę Cohena w wykonaniu Zembatego Odpisz, cytując
audiowit Napisano 8 listopada 2020 Napisano 8 listopada 2020 Kraftwerka minimum-maximum rozpie***la system. Odpisz, cytując
Recommended Posts