Rafał S Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 (edytowany) 26 minut temu, Asia napisał: I jeszcze jedna piosenka, której lubię słuchać w grudniu. I wcale się nie wstydzę @Rafał S Ale jesteś pamiętliwa. 😉 Kiedy ja o nim napisałem - półtora roku temu? Faktycznie za Cullumem nie przepadam, ale już Bubble'a zdarza mi się w towarzystwie posłuchać, więc proszę mną nie straszyć dzieci. 🙂 Edytowano 18 grudnia 2022 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 Oj tak, mam baaaardzo dobrą pamięć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 1 minutę temu, Rafał S napisał: Ale jesteś pamiętliwa. Rafał , a co liczyłeś , że przejdzie bez echa ? Zapomnij ! Ja to sobie najpierw notuje na kartce co mam Asi napisać , trzy dni analizy i korekt a i tak czasem ..... ech.😂 5 minut temu, Asia napisał: Pozostawmy to profesjonalistom. Please 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 Asiu, zrób to!!! Asiu, zrób to!!! 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 Ach, rozrywki Wam trzeba. To jeszcze na koniec mój ulubiony polski wokalista. I niech unosi się duch Bożego Narodzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 11 minut temu, Asia napisał: Oj tak, mam baaaardzo dobrą pamięć. Ale tę część o odbieraniu sprzętu podtrzymuję. Dlatego, że masz Arioso. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 No widzisz, nie tylko ja mam dobrą pamięć 😜. A co do Arioso - przecież nie chcesz lamp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 Kolejne podsumowanie mojego ro(c)ku 2022 by Marek Horodniczy Rock/Postrock/Jazzrock: ☆ The Cult "Under The Midnight Sun" ☆ The Afghan Whigs "How Do You Burn" ☆ The Young Gods "Play Terry Riley In C" ☆ yoo doo right "A Murmur, Boundless To The East" ☆ Ghost Power "Ghost Power" ☆ Jack White "Fear Of The Dawn" ☆ Kreidler "Spells And Daubs" ☆ The Comet is Coming "Hyper- Dimensional Expansion Beam" ☆ Nick Cave "Seven Psalms" ☆ Editors "EBM" 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 3 godziny temu, Asia napisał: Oj tak, mam baaaardzo dobrą pamięć. 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 3 godziny temu, Asia napisał: A co do Arioso - przecież nie chcesz lamp. Nie chcę ich na lato. Grałyby u mnie od października do kwietnia. Przez resztę roku - tranzystor. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 W klimatach około-choinkowych: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 19 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2022 @J4Z Ostatnio lecisz z mojej kolekcji: Chris Duarte, Blackberry Smoke i Lizz Wright (choć akurat tej płyty Lizz nie mam). Blackberry Smoke moim zdaniem wciąż nie przeskoczyli swego debiutu (Little Piece of Dixie), niemniej piosenki na Holding all the Roses udane, szczególnie lubię właśnie tę, którą wrzuciłeś. Stary dobry honky tonk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2022 ciekawe jak coś takiego koleżeństwu się spodoba? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 19 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2022 Co jak co, ale dęciaki zawsze dobrze brzmią z B&W. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 20 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 Bardzo zacna płyta… rzadko przypominana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 20 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 20 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: ciekawe jak coś takiego koleżeństwu się spodoba? Cała płyta mi się podoba. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 20 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 I ten utwór doczekał się nowej wersji... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 20 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 Jak nie macie dość podsumowań, to jeszcze jedno od red Horodniczego… Ukazało się też sporo dobrych (i bardzo dobrych) płyt synthpop / electropop / artpop / synthwave. Wybaczcie szufladki, ale jakoś muszę to wszystko pogrupować! ☆ Röyksopp "I, II, III" ☆ Yeah Yeah Yeahs "Cool It Down" ☆ Soft Cell "Happiness Not Included" ☆ Sally Shapiro "Sad Cities" (+ "Sad Cities. The Remixes") ☆ Tears for Fears "The Tipping Point" ☆ A-ha "True North" ☆ Twin Color "Extended Play No 1" ☆ JB Dunckel "Carbon" ☆ Au Suisse "Au Suisse" ☆ Hot Chip "Freakout/Release" ☆ "After Dark 4" V/A ITALIANS DO IT BETTER ☆ Lovelock "Someone" 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 20 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 Przed chwilą, MarcKrawczyk napisał: Wybaczcie szufladki, ale jakoś muszę to wszystko pogrupować! Bardzo słusznie. Szufladki ułatwiają dokonywanie wstępnych wyborów. Gdyby wszyscy szufladkowali, życie byłoby prostsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 20 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 6 godzin temu, maxredaktor napisał: I ten utwór doczekał się nowej wersji... Co za wstrętna maniera wokalna 👃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 20 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 Steve Oliver ... Słuchawkowo w pracy 😉 https://tidal.com/album/255620841 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 20 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 2 godziny temu, dorsz napisał: Co za wstrętna maniera wokalna 👃 A mi się podoba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 20 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2022 10 minut temu, maxredaktor napisał: A mi się podoba. Bywa i tak 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Czy to może być rockowa płyta roku 2022? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 A w życiu Panie 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts