stach_s Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 12 godzin temu, J4Z napisał: Twój? Nie gadaj że na święta dostałeś. Nie uzywam damskich perfum. Napisałem, ze wolę w sensie wolę odbierać bodźce i wrażenia związane z przedmiotem. Dostala je moja zona. Ja dostałem takie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Takie mnie ciągle gra… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 6 minut temu, J4Z napisał: The real Celtic FC, is on Parkhead Glasgow, only. But anyway, a good performance. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Badge - co za numer 😇 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 No cóż, panowie... Motorola zrobiła taki numer z V3i Dolce & Gabbana - tandetny plastik, nawet nie współgrający z resztą. Co komponent, to inny wygląd i faktura. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 Jeszcze pobrzmiewa Chet Baker z tej: https://www.discogs.com/release/2741232-Chet-Baker-Chet - właśnie płyty. Poniżej przykład, niestety w nędznej jakości YouTube. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Nie spodziewałem się, że jeszcze w tym roku dojdzie, ale jest taki niespotykany często Ultravoxik… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Halina Benedykt - Mój koncert Ehh ta gitara bassssowa w tle , moj słaby punkt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Pamiętne lata 90-te , gitara robi robotę , do tego wokalista , pozycja obowiązkowa i jeszcze taki przyjemny remix z pewnego filmu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Taka przyjemna ścieżka dźwiękowa z animacji dla dzieci: Dla mnie bardzo relaksujące dźwięki choć animacja z przesłaniem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Zuk Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Dnia 26.12.2022 o 17:46, Butler napisał: Ben Böhmer. Do tego wracam raz na jakiś czas, i za każdym razem to samo. Czyli do rana Jestem za 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Wieczorową porą... https://tidal.com/album/158839477 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 (edytowany) I dzisiaj przychodzą na świat zdolni muzycy. Przynajmniej rodzili się tacy jeszcze 26 lat temu. Edytowano 30 grudnia 2022 przez Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 @Kraft Jest świetna. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 31 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2022 A jak u was idą przygotowania do sylwestra? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 31 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 31 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2022 Fajna playlista na sylwestra… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 31 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 31 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2022 Pełny przekrój - jak to na Sylwestra 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 31 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2022 Z jednej strony dzień jak codzień. Z drugiej jednak czas na nostalgiczne podsumowania. Zatopienie się w myślach. Zwolnienie. Pauzę. Voo Voo - 7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 31 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 (edytowany) My już kończymy domową zabawę. Było miło i przebojowo, głównie w rytmach lat 70-tych i 80-tych. Po kolei: Beatlesi, ELO, Billy Joel, Supertramp, Michael Jackson, Bee Gees, Cat Stevens, soundtrack z Dirty Dancing i Blondie. Wszystko z CD - Cyrus się napracował. Widok dwu córek (7 i 16 lat) wyjątkowo zgodnie tańczących do Michaela Jacksona - bezcenny. Edytowano 1 stycznia 2023 przez Rafał S 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts