audiowit Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 Nie bierzemy jeńców wśród slodkosrajacych melomanów;). Dziś Diana Krall i Norah Jones ma wolne. A na wychodnym... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 Jak wyłączyć fonię to można posłuchać 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katsok123 Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 Hej. Trochę nie w temacie, ale kieruje mną desperacja Szukam piosenki już dobrych kilka lat. Ściągnęłam ją chyba z jakieś stronki może chomikuj (wiem, wiem nie można :)) ) . Nie ma tej piosenki na kanale YouTube. może to jakis remix był.. Śpiewała kobieta. Zaczynała się wolniej, a potem coraz szybciej haha Tekst mniej więcej: You and I will be together every day and night, every time, we can fly.... Whenever you call me (teraz odpowiadał mężczyzna) I'll be there, Whenever you need me (znowu mężczyzna) I'll be there. Błagam o pomoc :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 Zeskanujemy z polskiego parkietu tylko po to żeby wskoczyć na niemiecki. 5 minut temu, misiekx napisał: Jak wyłączyć fonię to można posłuchać 😉 Oj nie spinaj już tak pośladków i nie udawaj osluchanego i gardzącego disco ;). Tutaj wszyscy poznają doktoryzuje się, przeżywają, a jak dotkniesz klasyki to eeee, yyyy, ekm.... ja slucham jazzu i Diany ;). To też disco tylko dla starszych. W domach spokojnej starości na dyskotekach Jazz leci Jak zresztą słusznie Misiek zauważyłeś w/w teledyski zawierają nie tylko estetyczne elementy soniczne. No i klasyk klasyków, cream de la creme. https://m.youtube.com/watch?v=IY5Ejus6kgc&list=RDaV48FPTKmG0&index=1&pp=8AUB To od razu przypominajka. Swego czasu hicior 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 (edytowany) Świetny pomysł na teledysk. Cały czas w biegu :). Podkręca to tempo. Jak odjechać, to na całość Edytowano 22 września 2023 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 Warto poszukać reklam z Mr Oizo Levisa. To też kawał dobrej popkultury. Pewnie zachodzicie w głowę. Wtf skąd to się wzięło. A stąd A to już rok 78 kiedy ta muzyka nie była już czymś szokującym, a na koncerty Kraftwerka ciężko było się dostać. Esencja muzyki. Zaraz obok J S Bacha. Początek nowego nurtu muzycznego. To coś baaardzo zadko się zdążającego. Podobno wszystko już wymyślono. Czy napewno? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 I na koniec jeden z moich ulubionych zespołów w doskonałym teledysku. Połączenie dobrej muzyki z równie doskonałą wizja autora. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 Nie macie pojęcia co jest teraz na topie. I to wcale nie żart. W 3 tygodnie zrobił 1.8mln odsłon. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 A Ty dodatkowo nabijasz te wyświetlenia. Tak to działa. A tu 470mln wyświetleń. Trochę bardziej uzasadnionych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 23 godziny temu, SIpo napisał: z butow mnie wyrwalo! który kawałek ? ok, nie było tematu. Widzę, że podałeś link do utworu, a ja po prostu odpaliłem płytę i były podobne tytuły Invocation i Incatation Ale już się ogarnąłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 22 września 2023 Udostępnij Napisano 22 września 2023 Jak się bawicie w piątkowo-klubowe klimaty, to macie marne 1,8 mld wyświetleń albo tylko 4 mld wyświetleń. Nie moje klimaty, za słabe i za słodkie. Za wyjątkiem Mr Oizo, którego bardzo lubię. Ale i tak wolę takie rzeczy: a z nowszych np. GPF-a Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Dziś wypada posłuchać tego albumu. 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 A ja lubię czasem posłuchać tego wykonawcy. Działa na mnie bardzo kojąco. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 (edytowany) Pogoda w warszafce słaba - bardzo pasuje Edytowano 23 września 2023 przez Fafniak 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 13 godzin temu, Profi napisał: a z nowszych np. GPF-a Tak zwany mózgotrzep 😄 To ja może też coś z okolic techno, ale znacznie spokojniej. Polski artysta. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Dawno, dawno temu tego dnia ukazał się bohaterski singielek… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Happy birthday dear Bruce… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Lato właśnie pożegnaliśmy, więc... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 23 września 2023 Udostępnij Napisano 23 września 2023 Uwielbiam tą piosenkę od prawie 40 lat. Taki sentyment i wspomnienia z czasów młodości 🥲 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 24 września 2023 Udostępnij Napisano 24 września 2023 Też tak mam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 24 września 2023 Udostępnij Napisano 24 września 2023 Dnia 14.09.2023 o 22:22, Grzesiek202 napisał: Dzięki @Profi, sprawdzę na pewno. A tymczasem zapytam; czy znasz album "En Mana Kuoyo" muzyka który nazywa się Ayub Ogada? Coś pięknego. Przesłuchałem w końcu ten album, no niestety muzyka mi nie podeszła. Dałbym tu kategorię "utwór TAK, album NIE". Podobnie miałem z takim artystami jak Soriba Kouyate czy Ballake Sissoko (jeśli nie znasz, sprawdź - może muzyka Ci się spodoba). Pojedyncze utwory gdzieś tam przemycałem do własnych składanek, natomiast albumy odbierałem jako nużące. Tymczasem u mnie zupełnie odmienne klimaty, w które wchodzę stosunkowo rzadko. Zespół The Hu z Mongolii. Przy okazji przypomniał mi się inny utwór - jeżeli ktoś ma wiedzę, czy i gdzie można to zdobyć na CD lub jako plik, proszę o info 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 września 2023 Udostępnij Napisano 24 września 2023 Miło wspominam album I z 2019 roku. Ciekawe, jak będzie tutaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 września 2023 Udostępnij Napisano 26 września 2023 Wszystkiego najlepszego Bryan, cholercia trochę już wiekowi ci moi ulubieńcy… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 września 2023 Udostępnij Napisano 26 września 2023 (edytowany) Ciekawe, co tam zmajstrował Zimpel z resztą ferajny. @sonique, @Grzesiek202, @Bebop, @lpomis - jesteście ciekawi? Znacie jego twórczość? Edytowano 26 września 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts