slaw0001 Napisano 3 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2020 Cool! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 3 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2020 Kawałek podpowiedziany w playliscie na Spotify, fajny do testowania punktowego kontrolowanego basu 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2020 takie tam doszły i będą słuchane.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 4 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2020 Eurythmics 👍 a ten kawałek co pisałem to podpowiedział się w playliscie Ulubione 2020, pierwszy raz go słyszałem 🤣 polecam na teścik basu bardzo fajny! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 4 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2020 Co to za rodzaj sampli ? Do radia? Dla dystrybutorów? Redakcji ? ciekawe... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 4 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2020 (edytowany) 12 godzin temu, Inferno napisał: Kawałek podpowiedziany w playliscie na Spotify, fajny do testowania punktowego kontrolowanego basu 👍 21 minut temu, Inferno napisał: Eurythmics 👍 a ten kawałek co pisałem to podpowiedział się w playliscie Ulubione 2020, pierwszy raz go słyszałem 🤣 polecam na teścik basu bardzo fajny! Zaatakuje je w wolnym czasie 👍 Edytowano 4 grudnia 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 4 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2020 To ja dwie płyty różne troszkę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 4 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2020 (edytowany) Moja propozycja na wieczór. Edytowano 4 grudnia 2020 przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 5 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2020 Powrót do dawnych czasów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 5 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2020 Coś na święta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2020 Dziś Vangelis. Na obu nośnikach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 6 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2020 Trochę pomieszałem muzę 🤣 może ta beczka palona miała wpływ. Nie zawsze słucham na poważnie, zwłaszcza jak to ma być relax😎. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 8 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 8 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2020 jako, że ulubionych ciągle przybywa i półeczka podręczna płyt już nie mieści sprawiłem sobie kapliczkę melomana... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 8 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2020 Kapliczka melomana wymaga "klęczków" przed... 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2020 z kapliczki zapodałem dziś davida i nicka z kylie, klęcznika jeszcze nie mam, ale kto wie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 (edytowany) chyba się zbliżają jakieś święta... https://www.youtube.com/watch?v=uSjq7x67kzM Edytowano 12 grudnia 2020 przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 12 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2020 @MarcKrawczyk z tymi świętami to pewnie masz rację Ale jeszcze gram przed świątecznie, choć niektóre z nich były wydane przed gwiazdką mienionej epoce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 13 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2020 Wieczór na chybił trafił, to co złapałem😎rozrywkowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2020 W dniu dzisiejszym zmarł wielki nasz aktor teatralny , filmowy oraz piosenkarz Pan Piotr Machalica , wielki przez duże "W" . Przedstawiciel starej szkoły aktorskiej , gdzie bycie aktorem było pasją i coś znaczyło. Piosenka aktorska w jego wykonaniu to najwyższa półka ekspresji. Proponuje uczcić dzisiejszy smutny dzień wysłuchaniem choćby jednej jego piosenki. Ja zacząłem od mojej ulubionej " A jednak mi żal " Bułata Okudżawy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 14 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2020 o masz.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 14 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2020 Miałem coś wstawić, ale odłożyłem na inny wieczór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2020 i jeszcze jedna smutna wiadomość, w weekend odszedł wokalista i basista Darek "Malina" Malinowski... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 15 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2020 7 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: i jeszcze jedna smutna wiadomość, w weekend odszedł wokalista i basista Darek "Malina" Malinowski... Uwielbiam tą płytę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts