MariuszZ Napisano 5 maja 2023 Udostępnij Napisano 5 maja 2023 1 godzinę temu, marcinmarcin napisał: Promocja na 9 i 12 V Jeszcze kilka tygodni temu szukałem 12VDC 2A do routera. Drogo było to poskładałem za ok 150 zł. Byłyby promocje to nie traciłbym czasu może 😎 Znaczy trzeba informować o okazjach na bieżąco. Może komuś pomoże czasu oszczędzić o pieniądzach nie wspominając 😉 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 5 maja 2023 Udostępnij Napisano 5 maja 2023 15 minut temu, MariuszZ napisał: Drogo było to poskładałem za ok 150 zł. PD trochę droższe 😉 ale banan mi z pyska nie schodzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 5 maja 2023 Udostępnij Napisano 5 maja 2023 41 minut temu, J4Z napisał: ciekawe jakby porównać mojego Tomanka (który jako nowy stał chyba ok 800zł) do tego mini co miałeś. byłoby ciężko, mój jest na 12V, Rdac chyba na 6 z tego co kojarze... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 12 godzin temu, J4Z napisał: @marcinmarcin ciekawe jakby porównać mojego Tomanka (który jako nowy stał chyba ok 800zł) do tego mini co miałeś. 😛 Oscyloskopem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 (edytowany) 13 godzin temu, MariuszZ napisał: Jeszcze kilka tygodni temu szukałem 12VDC 2A do routera. Drogo było to poskładałem za ok 150 zł. Czyżby pod wpływem tego tasiemca na sąsiednim forum? Z ciekawości, podłączyłeś zasilacz pod router i coś to "gra" ? Ja podłączyłem liniowy do switcha i nic a nic. Wróciłem do fabrycznego zasilacza a w następnym kroku wyeliminowałem całkowicie switcha, zwolniło mi się gniazdko Ethernet w ścianie i jadę prosto z routera. Oczywiście pytanie to offtop wobec tematyki wątku, ale umówmy się na szybkie pytanie i szybką odpowiedź. Edytowano 6 maja 2023 przez Wito76 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 1 godzinę temu, Tenfilip napisał: Oscyloskopem? Możesz zmierzyć, PD zamieszcza do każdego zasilacza indywidualny wykres. Są na ekstremalnie niskim poziomie. Ale nie to dla mnie jest ważne, tylko jako dźwięk się wydobywa 😉 39 minut temu, Wito76 napisał: umówmy się na szybkie pytanie i szybką odpowiedź. transparentne kolumny, transparentny wzmacniacz i będziesz słyszał, też kiedyś tego nie słyszałem 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 6 minut temu, marcinmarcin napisał: transparentne kolumny, transparentny wzmacniacz i będziesz słyszał, też kiedyś tego nie słyszałem Nie traktuj tego jako złośliwość, ale tyle ile Ty słyszysz to jeszcze nie było tu drugiego takiego. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 35 minut temu, Wito76 napisał: Nie traktuj tego jako złośliwość, ale tyle ile Ty słyszysz to jeszcze nie było tu drugiego takiego. Nie traktuj tego jako złośliwość, ale miałem Bx2 i wiem co możesz u siebie słyszeć... A twoja jak zwykle prosta i personalna opinia o mnie lata mi i powiewa 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 57 minut temu, Wito76 napisał: Z ciekawości, podłączyłeś zasilacz pod router i coś to "gra" ? Na chwilę obecną nie słyszę poprawy. Chyba nie bardzo jest co poprawiać u mnie 😎 Teraz kombinuję jeszcze z filtrami. Zamysł jest taki, że przy każdym gniazdku w mieszkaniu, do którego podłączone są odbiorniki potencjalnie zakłócające pracę innych urządzeń (smpsy, ledy, lodówka itp) będzie filtr RFI. Opiszę jak skończę 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmodronik Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 Dnia 5.05.2023 o 16:11, J4Z napisał: Dnia 5.05.2023 o 14:39, Tenfilip napisał: Fascynuja mnie koncept kupowania stary sprzetu. Czy faktycznie technologia nie poszla do przodu na tyle, zeby obecne sprzety oferowaly wiecej za mniej? Technologia nie, ale za to ceny tak. 😀 Ja wczoraj przytachałem do domu kolumny o takiej charakterystyce jak na załaczniku ,majA ...........50 lat , no dobrze 49 . myslałem ze bedzie kleska jak w Perl Harbor , okazało sie ze chyba trafiłem w szóstkę w vintydzowego totka . Kto zgadnie co to za kolumny ???? ps nikt ich nie chciał nawet za pincet złoty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 Pylony Krafta? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 Łatwizna... Pierwsze Altusy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 (edytowany) . Edytowano 12 maja 2023 przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 15 maja 2023 Udostępnij Napisano 15 maja 2023 https://m.olx.pl/d/oferta/python-pana-edmunda-kabel-zasilajacy-165cm-CID99-IDTHvMj.html?reason=hp|bundle_personalized Kabla nie słyszałem ale nazwa intrygująca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 15 maja 2023 Udostępnij Napisano 15 maja 2023 taki kabel to zagra nawet bez wzmacniacza i kolumn. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 15 maja 2023 Udostępnij Napisano 15 maja 2023 Ponoć jest jeszcze lepsza wersja pod nazwą Python pana Jarosława. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 15 maja 2023 Udostępnij Napisano 15 maja 2023 Pyton pana Jarosława pewnie bardzo krótki😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 3 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2023 okazja,tanio jak barszcz . Gdybym tydzień temu nie kupił o połowę drożej to już bym brał. https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/wlan-hifi-lautsprecher-kef-ls50-wireless-ii-schwarz-15/2459146583-172-26106 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 4 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2023 https://allegro.pl/oferta/wigo-wb70-telefunken-saba-13731686902 Odnowione Wigo WB70 3600 zł Masz je jeszcze @audiowit? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 10 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2023 Gdyby ktoś szukał porządnych podstawek pod monitory https://www.olx.pl/d/oferta/kudos-cardea-s-50-CID99-IDUUy3U.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 10 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2023 https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/dali-helicon-300-daenische-highend-lautsprecher-auf-orig-stands/2454403757-172-1111?utm_source=email&utm_medium=system_email&utm_campaign=e Za taką kasę to wyjątkowa okazja,razem z firmowymi podstawkami. Tyle tylko , że odbiór w Dortmundzie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 Dnia 4.06.2023 o 14:47, Asia napisał: https://allegro.pl/oferta/wigo-wb70-telefunken-saba-13731686902 Odnowione Wigo WB70 3600 zł Masz je jeszcze @audiowit? Oczywiście, że mam i narazie się ich nie pozbywam. Zastanawiam się nad ich ewentualnym upgrade, a z drugiej strony szkoda, bo stan oryginał i przyzwoity. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2023 https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-infinity-kappa-6-CID99-IDTTpeI.html Infinity Kappa 6 za 3999 zł. @mkk wiesz coś na ich temat? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 12 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2023 Nie słuchałem , ale ze względu na wiek zalecana ostrożność. Te Polydomy trochę za ładnie wyglądają No i jak to zamknięte Kappy , bez paru (set) watt rczej nie podchodzić . Nie jest to co prawda to samo co 8 czy 9 , ale z byle czym nie pokażą jak potrafią zagrać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2023 (edytowany) Jesli ktoś ma znajomego w Kopenhadze to podłogowe Dynki Audience 60 za ok 900 zł. Z kolcami🙂 https://www.dba.dk/hoejttaler-dynaudio-audience/id-1101881686/ Edytowano 13 czerwca 2023 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts