Fafniak Napisano 17 września 2021 Udostępnij Napisano 17 września 2021 czyli będą na śmietanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 17 września 2021 Udostępnij Napisano 17 września 2021 Haha, pamiętaj, że do zup najlepsza 30%! Edit: czas edycji posta wynosi od dziś 10 minut. Ku chwale pokoju na forum 🙂 A teraz naprawdę znikam 😎 PS. Posty PanaPutki ukryłam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 17 września 2021 Udostępnij Napisano 17 września 2021 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: Haha, pamiętaj, że do zup najlepsza 30%! Edit: czas edycji posta wynosi od dziś 10 minut. Ku chwale pokoju na forum 🙂 A teraz naprawdę znikam 😎 PS. Posty PanaPutki ukryłam. Szkoda, bo nie wiem o co chodzi z PanemPutką. No, ale jeśli kogoś obrażał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 17 września 2021 Udostępnij Napisano 17 września 2021 Obrażał i to mocno - i to kilku Użytkowników. Za niewinność tu się nie wylatuje... Ale koniec na dziś i mam nadzieję, że nie tylko na dziś. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 18 września 2021 Udostępnij Napisano 18 września 2021 Przerwa obiadowa ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 18 września 2021 Udostępnij Napisano 18 września 2021 Panowie, ukryłam dyskusję z PanemPutką aka Aiszą, którego ban zamieni się na permanentny. Dziękuję za miłe słowa, @Khedron fajnie, że jesteś, mam nadzieję, że nie muszę kasować Twoich kont? Pozdrawiam Was wszystkich, nie psujcie sobie wieczoru, nie ma sensu tracić nerwów na kolejną kłótnię, Ola PS. Na forum mogą wypowiadać się wszyscy, byle kulturalnie i bardzo by mi zależało, żeby to wybrzmiało głośno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts