tomek4446 Napisano 25 maja 2022 Napisano 25 maja 2022 Dnia 23.05.2022 o 21:38, Grzesiek202 napisał: Mnie się podoba pomysł numer 3, gdzie każdy uczestnik spotkania wybiera swój JEDEN utwór. Dnia 23.05.2022 o 20:31, Matt Daemon napisał: Opcja nr 3 Dnia 23.05.2022 o 13:56, Amarok napisał: Jestem otwarty i dostosuję do każdej opcji. No dobra Panie i Panowie w tajnym głosowaniu i w związku z tym , że nieprzekupne jury wreszcie odnotowało pewną sumę na koncie ,wygrała opcja nr.3 Tym samym proszę o zamieszczanie wytypowanego utworu do odsłuchu. Repertuar dowolny. 1 Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 25 maja 2022 Napisano 25 maja 2022 Przed chwilą, tomek4446 napisał: Tym samym proszę o zamieszczanie wytypowanego utworu do odsłuchu. Repertuar dowolny. Zasadnym pozostaje jednak chyba pytanie: na które spotkanie? Tak? Nie będzie mnie w Bydgoszczy, więc raczej nic nie wrzucam (?). Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 25 maja 2022 Napisano 25 maja 2022 4 minuty temu, Grzesiek202 napisał: Zasadnym pozostaje jednak chyba pytanie: na które spotkanie? opcja 3 obowiązuje do odwołania 1 minutę temu, Matt Daemon napisał: I rozumiem że tu wrzucamy Tu . Odpisz, cytując
Matt Daemon Napisano 25 maja 2022 Napisano 25 maja 2022 Przed chwilą, tomek4446 napisał: opcja 3 obowiązuje do odwołania Tu . Sevdaliza - Joanna 1 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 25 maja 2022 Autor Napisano 25 maja 2022 (edytowany) Tomek dostawał ponoć już listy z pogróżkami w związku z forsowaniem swojej propozycji, a na wycieraczce przed domem znalazł martwego kota. Wymiękł chłopaczyna Prośba więc do wszystkich uczestników zlotu w Bydgoszczy o wrzucenie tutaj swojego testowego utworu do odsłuchu. Zrobimy playlistę Tidal/Spotify. /edit A na koniec zrobimy free for all i koncert życzeń Edytowano 25 maja 2022 przez lpomis 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 25 maja 2022 Napisano 25 maja 2022 6 minut temu, lpomis napisał: Tomek dostawał ponoć już listy z pogróżkami w związku z forsowaniem swojej propozycji, a na wycieraczce przed domem znalazł martwego kota. Wymiękł chłopaczyna Dzięki Wojtek , tak jak ustaliliśmy, będzie to oficjalna wersja dla Urzędu Skarbowego w razie gdyby zapytali skąd mam to Lamborghini Odpisz, cytując
Arko55 Napisano 25 maja 2022 Napisano 25 maja 2022 Nie mam konta na "tajdalu" to wrzucić mogę konkretny kawałek z YT, dawniej sprawdzałem to tez mają taki album na tidalu > 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 26 maja 2022 Napisano 26 maja 2022 1. Blues Delight " Slightly Hung Over " - charakterystyczny wysoki dźwięk gitary , na dobrych paczkach nie powinna wwiercać się w mózg. Zobaczymy jak będzie . Odpisz, cytując
Rega Napisano 26 maja 2022 Napisano 26 maja 2022 (edytowany) @lpomis Jako, ze Tomek mieszka w bloku, a zwłoki kota znaleziono przed głównym wejściem, to nie byłbym taki pewny co do intencji kierujących postępowaniem Tomka. Chodzą słuchy, ze kot miał być ostrzeżeniem dla kogoś innego, a Tomek jedynie przyjmuje na siebie rolę zastraszanego. Tu potrzebne jest gruntowne dochodzenie, bo sprawa nie jest tak oczywista, jak mogłoby się to wydawać na pierwszy rzut oka i drugie dno tej sprawy jest jak najbardziej mozliwe😋. To są Bałuty. Jeden z polskich ,,trójkątów bermudzkich,, i do czasu całkowitego wyjaśnienia sprawy proponowałbym umieszczenie wszystkich zainteresowanych w całkowicie odizolowanym osrodku, o dobrej akustyce z dostępem jedynie do kilkudziesięciu najnowszych modeli topowych wzmacniaczy oraz kolumn. Dostęp do innych mediów mógłby skutkować możliwością mataczenia w sprawie. Edytowano 26 maja 2022 przez Rega 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 26 maja 2022 Napisano 26 maja 2022 10 minut temu, Rega napisał: i do czasu całkowitego wyjaśnienia sprawy proponowałbym umieszczenie wszystkich zainteresowanych w całkowicie odizolowanym osrodku, o dobrej akustyce z dostępem jedynie do kilkudziesięciu najnowszych modeli topowych wzmacniaczy oraz kolumn. Wchodzę w to 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 26 maja 2022 Napisano 26 maja 2022 https://tidal.com/track/133503567 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 28 maja 2022 Napisano 28 maja 2022 ZWRACAM SIĘ Z PROŚBĄ DO SZANOWNEGO GRONA UCZESTNIKÓW ZLOTU W BYDGOSZCZY O UZUPEŁNIENIE LISTY UTWORÓW DO ODSŁUCHU !!! Każdy powinien mieć czas na zapoznanie się z utworami we własnym zaciszu domowym . Odpisz, cytując
Markcox Napisano 28 maja 2022 Napisano 28 maja 2022 ja jako "nieuczestnik" też chętnie się zapoznam, więc jak już zbierzecie je do kupy, to prośba o udostępnienie playlisty 1 Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 28 maja 2022 Napisano 28 maja 2022 5 godzin temu, tomek4446 napisał: ZWRACAM SIĘ Z PROŚBĄ DO SZANOWNEGO GRONA UCZESTNIKÓW ZLOTU W BYDGOSZCZY O UZUPEŁNIENIE LISTY UTWORÓW DO ODSŁUCHU !!! Każdy powinien mieć czas na zapoznanie się z utworami we własnym zaciszu domowym . Wybór trudny ... praktycznie niemożliwy, ale .... może? Chris Jones - No Sanctuary Here 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 29 maja 2022 Napisano 29 maja 2022 Dnia 28.05.2022 o 12:51, tomek4446 napisał: ZWRACAM SIĘ Z PROŚBĄ DO SZANOWNEGO GRONA UCZESTNIKÓW ZLOTU W BYDGOSZCZY O UZUPEŁNIENIE LISTY UTWORÓW DO ODSŁUCHU !!! Każdy powinien mieć czas na zapoznanie się z utworami we własnym zaciszu domowym . jak koledzy tacy jakoś niespieszni, to ja mogę jeszcze kilka propozycji podesłać... 1 Odpisz, cytując
Matt Daemon Napisano 29 maja 2022 Napisano 29 maja 2022 6 minut temu, MarcKrawczyk napisał: jak koledzy tacy jakoś niespieszni, to ja mogę jeszcze kilka propozycji podesłać... Również... 🙂 Odpisz, cytując
halik Napisano 29 maja 2022 Napisano 29 maja 2022 Ciężko wybrać tylko jedną. Od wczorajszego wieczora wertuję listy i odkurzam dawno nie słuchane płyty. Może Tori Amos " Reindeer king", tego fortepianu chcę posłuchać na dobrych zestawach Odpisz, cytując
lpomis Napisano 29 maja 2022 Autor Napisano 29 maja 2022 Mój utwór: Stavroz - In Mindibu Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 30 maja 2022 Napisano 30 maja 2022 To jeszcze macie To, jest głębia, plany, stereofonia i klimat . https://tidal.com/track/66290051 No i to, też jest spoko jw. https://tidal.com/track/181019316 1 Odpisz, cytując
halik Napisano 30 maja 2022 Napisano 30 maja 2022 To może mnie weźmiecie po drodze ?. Nie będę musiał kierować a co za tym idzie skosztuje jakieś chmielowa dobro 😉 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 30 maja 2022 Napisano 30 maja 2022 (edytowany) 14 minut temu, Kukawa napisał: Baton może jednak byś się na listę wpisał ? Potrzebny kierowca aa i dobre towarzystwo rzecz jasna Nie ma opcji, wolę powtórzyć taki wyjazd jak ostatnio w 3-4 osoby, co i tak troszkę za dużo jak dla mnie 😛 Później człowiek w tym zamieszaniu zapomina zasilaczy do domu zabrać 😂😂😂 A przez to ledwo do pracy zdążyć można, a jeszcze wstawać trzeba w środku nocy, żeby takie spotkanko uskutecznić. 😁 Edytowano 30 maja 2022 przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 30 maja 2022 Napisano 30 maja 2022 5 minut temu, Kukawa napisał: Przy okazji mogłeś zobaczyć jak ludzie można fajnie spędzić czas w środku nocy. Poznać spoko gości no i kawę jakąś tam wypić 😂😂😂 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 30 maja 2022 Napisano 30 maja 2022 6 godzin temu, lpomis napisał: Da. 5 godzin temu, Kukawa napisał: w takim razie proszę o dopisanie do listy Dziękuje i do zobaczenia. Zaaaraz ! Czy to nie kolega w wątku o Beldenie zamiast napisać to co było na kartce dołączonej do kabelka , że najlepszy i że gra lepiej niż te za milion dolars powiedział , że gra jak ta , no , Melodika ? Pogadamy o tym na Zlocie Odpisz, cytując
Recommended Posts