Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dnia 23.05.2022 o 21:38, Grzesiek202 napisał:

Mnie się podoba pomysł numer 3, gdzie każdy uczestnik spotkania wybiera swój JEDEN utwór.

Dnia 23.05.2022 o 20:31, Matt Daemon napisał:

Opcja nr 3

Dnia 23.05.2022 o 13:56, Amarok napisał:

Jestem otwarty i dostosuję do każdej opcji. 

No dobra Panie i Panowie w tajnym głosowaniu i w związku z tym , że nieprzekupne jury wreszcie odnotowało pewną sumę na koncie ,wygrała opcja nr.3 :) 

Tym samym proszę o zamieszczanie wytypowanego utworu do odsłuchu. Repertuar dowolny.

Napisano
Przed chwilą, tomek4446 napisał:

Tym samym proszę o zamieszczanie wytypowanego utworu do odsłuchu. Repertuar dowolny.

Zasadnym pozostaje jednak chyba pytanie: na które spotkanie? Tak? Nie będzie mnie w Bydgoszczy, więc raczej nic nie wrzucam (?).

Napisano (edytowany)

Tomek dostawał ponoć już listy z pogróżkami w związku z forsowaniem swojej propozycji, a na wycieraczce przed domem znalazł martwego kota. Wymiękł chłopaczyna ;)

Prośba więc do wszystkich uczestników zlotu w Bydgoszczy o wrzucenie tutaj swojego testowego utworu do odsłuchu. Zrobimy playlistę Tidal/Spotify.

/edit
A na koniec zrobimy free for all i koncert życzeń :)

Edytowano przez lpomis
Napisano
6 minut temu, lpomis napisał:

Tomek dostawał ponoć już listy z pogróżkami w związku z forsowaniem swojej propozycji, a na wycieraczce przed domem znalazł martwego kota. Wymiękł chłopaczyna

Dzięki Wojtek , tak jak ustaliliśmy, będzie to oficjalna wersja dla Urzędu Skarbowego w razie gdyby zapytali skąd mam to Lamborghini :) 

Napisano (edytowany)

@lpomis Jako, ze Tomek mieszka w bloku, a zwłoki kota znaleziono przed głównym wejściem, to nie byłbym taki pewny co do intencji kierujących postępowaniem Tomka. Chodzą słuchy, ze kot miał być ostrzeżeniem dla kogoś innego, a Tomek jedynie przyjmuje na siebie rolę zastraszanego. Tu potrzebne jest gruntowne dochodzenie, bo sprawa nie jest tak oczywista, jak mogłoby się to wydawać na pierwszy rzut oka i drugie dno tej sprawy jest jak najbardziej mozliwe😋. To są Bałuty. Jeden z polskich ,,trójkątów bermudzkich,, i do czasu całkowitego wyjaśnienia sprawy proponowałbym umieszczenie wszystkich zainteresowanych w całkowicie odizolowanym osrodku, o dobrej akustyce z dostępem jedynie do kilkudziesięciu najnowszych modeli topowych wzmacniaczy oraz kolumn. Dostęp do innych mediów mógłby skutkować możliwością mataczenia w sprawie. 

Edytowano przez Rega
Napisano
10 minut temu, Rega napisał:

i do czasu całkowitego wyjaśnienia sprawy proponowałbym umieszczenie wszystkich zainteresowanych w całkowicie odizolowanym osrodku, o dobrej akustyce z dostępem jedynie do kilkudziesięciu najnowszych modeli topowych wzmacniaczy oraz kolumn.

Wchodzę w to :) 

Napisano
5 godzin temu, tomek4446 napisał:

ZWRACAM SIĘ Z PROŚBĄ DO SZANOWNEGO GRONA UCZESTNIKÓW ZLOTU W BYDGOSZCZY O UZUPEŁNIENIE LISTY UTWORÓW DO ODSŁUCHU !!!

Każdy powinien mieć czas na zapoznanie się z utworami we własnym zaciszu domowym .

Wybór trudny ... praktycznie niemożliwy, ale .... może?

Chris Jones - No Sanctuary Here

Napisano
Dnia 28.05.2022 o 12:51, tomek4446 napisał:

ZWRACAM SIĘ Z PROŚBĄ DO SZANOWNEGO GRONA UCZESTNIKÓW ZLOTU W BYDGOSZCZY O UZUPEŁNIENIE LISTY UTWORÓW DO ODSŁUCHU !!!

Każdy powinien mieć czas na zapoznanie się z utworami we własnym zaciszu domowym .

jak koledzy tacy jakoś niespieszni, to ja mogę jeszcze kilka propozycji podesłać...

Napisano

Ciężko wybrać tylko jedną. Od wczorajszego wieczora wertuję listy i odkurzam dawno nie słuchane płyty.

Może Tori Amos " Reindeer king",  tego fortepianu chcę posłuchać na dobrych zestawach 

Napisano (edytowany)
14 minut temu, Kukawa napisał:

Baton może jednak byś się na listę wpisał ? Potrzebny kierowca :D aa i dobre towarzystwo rzecz jasna :D

Nie ma opcji,  wolę powtórzyć taki wyjazd jak ostatnio w 3-4 osoby, co i tak troszkę za dużo jak dla mnie 😛

Później człowiek w tym zamieszaniu zapomina zasilaczy do domu zabrać 😂😂😂

A przez to ledwo do pracy zdążyć można, a jeszcze  wstawać trzeba w środku nocy, żeby takie spotkanko uskutecznić. 

😁

Edytowano przez DiBatonio
Napisano
6 godzin temu, lpomis napisał:

Da.

5 godzin temu, Kukawa napisał:

w takim razie proszę o dopisanie do listy :) Dziękuje i do zobaczenia.

Zaaaraz ! Czy to nie kolega w wątku o Beldenie zamiast napisać to co było na kartce dołączonej do kabelka , że najlepszy i że gra lepiej niż te za milion dolars powiedział , że gra jak ta , no , Melodika ? :) 

Pogadamy o tym na Zlocie :)