Chilli Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 Przejrzałem miejscówki i stawiam na Hard Rock 😀 PS bez ankiety nie obejdzie się 😅 A serio, to posłuchałbym głosu Autochtonów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 2 minuty temu, Chili napisał: Przejrzałem miejscówki i stawiam na Hard Rock 😀 PS bez ankiety nie obejdzie się 😅 A serio, to posłuchałbym głosu Autochtonów. Czyli rozumiem, że przyjeżdżasz do Warszawy 😊? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 30 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 36 minut temu, Chili napisał: Przejrzałem miejscówki i stawiam na Hard Rock Mój głos też na Hard Rock. Głównie z powodu odległości - jest po prostu blisko salonu. Ceny... cóż, są wysokie, ale gdzie dziś nie są. Wrzucam jeszcze linki do menusów wszystkich trzech knajp: https://www.hardrockcafe.com/location/warsaw/files/5511/Menu_Warsaw_2021.pdf https://uszwejka.pl/nasze-menu/glowne http://setkapolska.pl/menu/warszawa/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 (edytowany) Co będzie to będzie ja po pierwszej i ostatniej secie nie zakąszam 😊 . Pzdr Ps i budzić kota 😋 jeśli ktoś zna dowcip . Edytowano 30 grudnia 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 1 godzinę temu, seba3002 napisał: Czyli rozumiem, że przyjeżdżasz do Warszawy 😊? Po to się zapisywałem😃. Znam jednak życie, więc jak już będę w drodze to..... obym dojechał 🤫😃 48 minut temu, lpomis napisał: https://www.hardrockcafe.com/location/warsaw/files/5511/Menu_Warsaw_2021.pdf https://uszwejka.pl/nasze-menu/glowne http://setkapolska.pl/menu/warszawa/ Co Ipomis to Ipomis, szacun 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 Mój głos też na Hard Rock. Głównie z powodu odległości - jest po prostu blisko salonu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 16 godzin temu, Chili napisał: A serio, to posłuchałbym głosu Autochtonów. "Szwejk" jest fajny i ma swój charakter, a przy okazji będzie spacer... Tym niemniej jak wyjdzie HRC to też przeżyję 🙂 Wszystkim uczestnikom forumowego zlotu oraz wszystkim "kibicom" życzę wszelkiej pomyślności na cały następny, Nowy 2022 Rok 🙂 Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 Relacja z Łodzi Audiomuzofanów. Teraz nażywo ale z października. @tomek4446 byłeś? Wklejam bo może jakieś wnioski na formułę "naszych" spotkań się pojawią. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 Ja znam aby knajpy gamingowe typu ESPOT w Wawie, z Waszych propozycji raczej rozsądne będzie wybrać knajpy blisko salonu, więc stawiał bym bardziej na Hard Rock Cafe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 Przecież naszym głównym celem jest słuchanie muzyki 🙄. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 31 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 (edytowany) 3 godziny temu, MariuszZ napisał: Wklejam bo może jakieś wnioski na formułę "naszych" spotkań się pojawią. Zgłaszam kandydaturę @seba3002 jako najbardziej odpowiednią do poprowadzenia takich prelekcji. Sebastian niewątpliwie posiada dar oratorski, kwalifikacje jak i rozległą wiedzę na tematy wszelakie. Edytowano 31 grudnia 2021 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 1 godzinę temu, seba3002 napisał: Przecież naszym głównym celem jest słuchanie muzyki Olać to ! @Arko55 a czystą serwują ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 @tomek4446 Tak mają czysta i różne inne smakowe driny 🤣 Pamiętam jak w wakacje znajoma zrobiła tam zlot w espocie to było z 40 ludzi i siedziało się aż do 4 rano hehe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 7 godzin temu, tomek4446 napisał: Olać to ! @Arko55 a czystą serwują ? Tomku, czy coś mnie ominęło? eeee, chyba, że o wodę dopytujesz 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2022 6 godzin temu, Chili napisał: Tomku, czy coś mnie ominęło? Nic się nie zmieniło , tak reaguję po trzeciej szklance soku pomarańczowego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 2 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 2022 To jeszcze w sprawie knajpy. Jako, że ciężko było nam zdecydować, to oddaliśmy z żoną głos ekspertce. Wybierała Helga. W poniedziałek robię więc rezerwację. 15 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 2 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2022 @lpomis rozwaliłeś system🤩🤗 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 2 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2022 Noooo, dobra, hotel zarezerwowany 🙂. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 2 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2022 6 godzin temu, lpomis napisał: To jeszcze w sprawie knajpy. Jako, że ciężko było nam zdecydować, to oddaliśmy z żoną głos ekspertce. Wybierała Helga. W poniedziałek robię więc rezerwację. Znakomite. Może spróbujesz zatrudnić kurę, aby wytypowała numery Lotto. Trzeba by przygotować tyle koszyków ile numerów . Kiedyś widziałem na festynie (nie w Polsce), grę na pieniądze, gdzie losował szczur. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2022 Dnia 2.01.2022 o 12:55, lpomis napisał: To jeszcze w sprawie knajpy. Jako, że ciężko było nam zdecydować, to oddaliśmy z żoną głos ekspertce. Wybierała Helga. W poniedziałek robię więc rezerwację. Szwejk rządzi - i fajnie. Helga - czyli bratamy się z Niemcami 🙂 Czerpiemy dzięki Szwejkowi tradycje z I WŚ i będzie Jak po wojskowemu - czyżby picie 🍻 na komendę? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 3 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2022 Szwejkowy cytat: "Ja się na tych rzeczach znam, bo pewnej nocy byłem w dwudziestu ośmiu lokalach. Ale muszę się pochwalić, że nigdzie nie zamawiałem więcej niż trzy piwa" Dnia 2.01.2022 o 12:55, lpomis napisał: Wybierała Helga. A Helga też przybędzie? 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 3 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2022 (edytowany) Przykro mi, miał być Szwejk, nie będzie Szwejka. Lokal zmienił zasady w trakcie gry. Gdy miałem już potwierdzać rezerwację dostałem od restauracji następujące informacje: - wymagają 500zł zaliczki płatnej gotówką na miejscu - wymagają paszportu covidowego od każdego gościa i sprawdzają go! - wymagają noszenia maseczki (napisali tak jakby trzeba było ją też nosić podczas jedzenia - nie żartuję!) - ceny od osoby to okolice 150zł + alkohol i napoje + opłata 10% za obsługę (to wg mnie przesada) - trzeba zdecydować się z góry na jedno menu (czyli np. na sznycel, golonkę, pierogi) które podawane jest "na środek stołu" i każdy sobie nakłada - nie da się przyjść, zjeść tego na co każdy indywidualnie ma ochotę, nie da się też przyjść "tylko na piwo" i jakąś małą przekąskę, trzeba od razu decydować się na full serwis Jutro próbuję w Hard Rock Cafe i w Setce. Będę zdawał relację. Edytowano 3 stycznia 2022 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 3 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2022 Dzięki za info, rzeczywiście mają poronione wymagania o.0 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2022 24 minuty temu, lpomis napisał: Lokal zmienił zasady w trakcie gry. No ta ja im kurna pokażę !!! Już zacząłem robić kanapki i mogą mi ..... Stary ten film z kurą obejrzałem sześć razy !!! Rewelacja ! Dnia 2.01.2022 o 14:46, Asia napisał: Noooo, dobra, hotel zarezerwowany I co ? Można ? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 3 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2022 Za chwile sie okaze, ze wszyscy przyjedziemy z kanapkami 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts