tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 2 minuty temu, seba3002 napisał: Bogusław ma blisko Nautilusa. Niestety, z tego co pamiętam nie jesteśmy tam mile widziani Dlaczego ? 3 minuty temu, seba3002 napisał: Ja mogę zaproponować Lublin. Lubię Lublin , macie przepiękną starówkę. To jutro o której ? Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 7 minut temu, tomek4446 napisał: Lubię Lublin , macie przepiękną starówkę. To jutro o której ? Zapraszam 🙂. Jutro mam akurat urlop🙂. 8 minut temu, tomek4446 napisał: Dlaczego ? Kiedyś zdaję się Bogusław coś o tym pisał. Generalnie chodziło chyba o to, że właściciele boją się wpuścić do siebie stado rozwrzeszczanej młodzieży 😉. Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 To prawda, Nautilus pomimo sporej kubatury i możliwości sprzętowych jednak odmówił. Wygrała obawa o sprzęt. W Sopot jest Top HiFi i PremiumSound w obu miejsca nie za wiele, jako że musze tam jechać to ... zapytam. 1 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 9 maja 2022 Autor Napisano 9 maja 2022 (edytowany) 35 minut temu, tomek4446 napisał: Audioplaza Nie. Wspominałem Ci też chyba dlaczego. W skrócie - właściciele salonu są bardzo "wymagający" Kraft zapodał podczas rozmowy w knajpie ciekawe miejsce w Poznaniu. Jutro tam dzwonię się zorientować. Jeśli chodzi o Nautilus w Wejherowie (okolice Bogusława) to byłem tam ostatnio. Wg mnie zlot jest tam nierealny z wielu powodów - za mało miejsca, salki są zbyt małe. Dookoła pełno naprawdę kosmicznie drogich sprzętów o które można przypadkowo zahaczyć gdy będziemy sporą grupą. Wąski korytarzyk, swobodne przechadzanie się byłoby kłopotliwe. Jeśli chodzi o Top Hifi w Sopocie - Panowie nie są zainteresowani taką imprezą. Pytałem. Edytowano 9 maja 2022 przez lpomis Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 6 minut temu, seba3002 napisał: Jutro mam akurat urlop I już mi podniosłeś ciśnienie , a ja do roboty .... 6 minut temu, seba3002 napisał: Generalnie chodziło chyba o to, że właściciele boją się wpuścić do siebie stado rozwrzeszczanej młodzieży Znaczy się dziewczyny / @Redakcja AUDIO , @Asia , Paulina , Karolina/ nie wejdą , a my ? Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 Jest salon Kezard ale .... nie widzę szans na powodzenie. Albatros Gdynia? hmm... trudno powiedzieć. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 1 minutę temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Albatros Gdynia? Byłem tam lata temu , pamiętam klaustrofobiczne pomieszczenie , może się coś zmieniło ? Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 Przed chwilą, tomek4446 napisał: Byłem tam lata temu , pamiętam klaustrofobiczne pomieszczenie , może się coś zmieniło ? Nic. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 Paweł (AudioNeo) będzie we wrześniu otwierał swój nowy salon w / na Rotmance pod Gdańskiem. Nie wiem, jak duży - mogę z nim porozmawiać i spróbować go namówić. To otwarty człowiek. 1 Odpisz, cytując
Arko55 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 @lpomis Takie wrażenie odniosłem przełączając z Boerwsa na ProAc, jak ci się chce możesz sprostować jak byś je opisał w paru słowach, pamiętajmy że miejsce gdzie słuchaliśmy miało duże znaczenie, chyba zapomniałem dodać że bas też potrafił w ProAc zadudnić ^^ Odpisz, cytując
lpomis Napisano 9 maja 2022 Autor Napisano 9 maja 2022 (edytowany) @Rafał S - byłoby świetnie. Fajna opcja Skoro już wymieniamy dokładnie opcje to napiszę o dwóch. Poznań i salon Audio Strefa. Bydgoszcz i salon Audio Connect. Panów z drugiego dobrze znam. Miejsce jest niesamowite, sprzęty w zasadzie same hi-endowe. Bardzo duża sala odsłuchowa połączona z "muzeum audio na ścianach". Jutro podzwonię i zdam relację Edytowano 9 maja 2022 przez lpomis 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 Mogę pogadać z Benefit , przyznaje się , że parę razy rozmawiałem z nimi telefonicznie ale nigdy nie byłem w tym Salonie. Głównie drogie klocki. Bardzo klimatyczne miejsce , była fabryka Scheiblera , z miejscami parkingowymi nie było by problemu. http://kinodomowe.lodz.pl/o_nas.html Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 10 minut temu, lpomis napisał: Poznań i salon Audio Format W Poznaniu Audio Format ? 🤔 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 9 maja 2022 Autor Napisano 9 maja 2022 (edytowany) 2 minuty temu, DiBatonio napisał: W Poznaniu Audio Format ? Sorki. Oczywiście chodziło o Audio Strefę. Już poprawiłem. Dzięki za czujność. @Arko55 - ciepły, miękki, mocny bas (akustyka robiła swoje), średnica bez grama natarczywości, gęsta, niektórzy nazwaliby ją plastyczną i muzykalną, góra łagodna. Lekko ubita mikrodynamika. Edytowano 9 maja 2022 przez lpomis Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 22 minuty temu, lpomis napisał: Bydgoszcz i salon Audio Connect. Byłoby pięknie. 1 Odpisz, cytując
Arko55 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 @lpomis A na obu wzmacniaczach masz te same wnioski? wtedy mieliśmy na początku Michi i potem Hegel łączony pod te kolumny 🤔 Mi szczególnie z Michi ten bas wydawał się utwardzony, co innego z Heglem było chyba bliżej twojego opisu Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 41 minut temu, lpomis napisał: ciepły, miękki, mocny bas (akustyka robiła swoje), średnica bez grama natarczywości, gęsta, niektórzy nazwaliby ją plastyczną i muzykalną, góra łagodna. Lekko ubita mikrodynamika. No , teraz gadasz jak człowiek Prawda Seba / @seba3002/ , że słyszałeś to samo ? Poprawcie mnie jak się mylę , ale mnie to brzmi jak zaproszenie na Zlot 2 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 9 maja 2022 Autor Napisano 9 maja 2022 (edytowany) 17 minut temu, tomek4446 napisał: Poprawcie mnie jak się mylę , ale mnie to brzmi jak zaproszenie na Zlot Białystok. Po zlocie koniecznie zapraszam do niedoszłego prezydenta Polski, Krzysztofa Kononowicza #pdk Edytowano 9 maja 2022 przez lpomis 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 16 minut temu, tomek4446 napisał: No , teraz gadasz jak człowiek Prawda Seba / @seba3002/ , że słyszałeś to samo ? Poprawcie mnie jak się mylę , ale mnie to brzmi jak zaproszenie na Zlot Tomek, a jest w Białymstoku dyskoteka na miarę waszego Pewexu 😝? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 3 minuty temu, seba3002 napisał: na miarę waszego Pewexu Jak było ? Odpisz, cytując
lpomis Napisano 9 maja 2022 Autor Napisano 9 maja 2022 (edytowany) 10 minut temu, tomek4446 napisał: Jak było ? Zajebiście. Mam nawet mały filmik z potańcówy. Są też niewygodne zdjęcia @seba3002 dostępne tylko dla użytkowników konta premium Forum Audio + Edytowano 9 maja 2022 przez lpomis 2 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 3 minuty temu, lpomis napisał: Zajebiście. Mam nawet mały filmik z potańcówy. Są też niewygodne zdjęcia @seba3002 dostępne tylko dla użytkowników konta premium Forum Audio + 🤪 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 3 minuty temu, lpomis napisał: Zajebiście. No to się cieszę , że Łódź się spisała 4 minuty temu, lpomis napisał: Są też niewygodne zdjęcia @seba3002 dostępne tylko dla użytkowników konta premium Forum Audio + rozumiem , że w zakładce " Tylko dla dorosłych " Odpisz, cytując
Dedal Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 18 minut temu, tomek4446 napisał: Jak było ? Daj spokój , mam kontuzje nie mogę chodzić 😂 . Pzdr 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Napisano 9 maja 2022 12 minut temu, Dedal75 napisał: Daj spokój , mam kontuzje nie mogę chodzić Ok. Więcej nie chcę wiedzieć . 😂 Odpisz, cytując
Recommended Posts