tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 2 minuty temu, seba3002 napisał: Bogusław ma blisko Nautilusa. Niestety, z tego co pamiętam nie jesteśmy tam mile widziani Dlaczego ? 3 minuty temu, seba3002 napisał: Ja mogę zaproponować Lublin. Lubię Lublin , macie przepiękną starówkę. To jutro o której ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 7 minut temu, tomek4446 napisał: Lubię Lublin , macie przepiękną starówkę. To jutro o której ? Zapraszam 🙂. Jutro mam akurat urlop🙂. 8 minut temu, tomek4446 napisał: Dlaczego ? Kiedyś zdaję się Bogusław coś o tym pisał. Generalnie chodziło chyba o to, że właściciele boją się wpuścić do siebie stado rozwrzeszczanej młodzieży 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 To prawda, Nautilus pomimo sporej kubatury i możliwości sprzętowych jednak odmówił. Wygrała obawa o sprzęt. W Sopot jest Top HiFi i PremiumSound w obu miejsca nie za wiele, jako że musze tam jechać to ... zapytam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 9 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2022 (edytowany) 35 minut temu, tomek4446 napisał: Audioplaza Nie. Wspominałem Ci też chyba dlaczego. W skrócie - właściciele salonu są bardzo "wymagający" Kraft zapodał podczas rozmowy w knajpie ciekawe miejsce w Poznaniu. Jutro tam dzwonię się zorientować. Jeśli chodzi o Nautilus w Wejherowie (okolice Bogusława) to byłem tam ostatnio. Wg mnie zlot jest tam nierealny z wielu powodów - za mało miejsca, salki są zbyt małe. Dookoła pełno naprawdę kosmicznie drogich sprzętów o które można przypadkowo zahaczyć gdy będziemy sporą grupą. Wąski korytarzyk, swobodne przechadzanie się byłoby kłopotliwe. Jeśli chodzi o Top Hifi w Sopocie - Panowie nie są zainteresowani taką imprezą. Pytałem. Edytowano 9 maja 2022 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 6 minut temu, seba3002 napisał: Jutro mam akurat urlop I już mi podniosłeś ciśnienie , a ja do roboty .... 6 minut temu, seba3002 napisał: Generalnie chodziło chyba o to, że właściciele boją się wpuścić do siebie stado rozwrzeszczanej młodzieży Znaczy się dziewczyny / @Redakcja AUDIO , @Asia , Paulina , Karolina/ nie wejdą , a my ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 Jest salon Kezard ale .... nie widzę szans na powodzenie. Albatros Gdynia? hmm... trudno powiedzieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 1 minutę temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Albatros Gdynia? Byłem tam lata temu , pamiętam klaustrofobiczne pomieszczenie , może się coś zmieniło ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 Przed chwilą, tomek4446 napisał: Byłem tam lata temu , pamiętam klaustrofobiczne pomieszczenie , może się coś zmieniło ? Nic. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 Paweł (AudioNeo) będzie we wrześniu otwierał swój nowy salon w / na Rotmance pod Gdańskiem. Nie wiem, jak duży - mogę z nim porozmawiać i spróbować go namówić. To otwarty człowiek. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 @lpomis Takie wrażenie odniosłem przełączając z Boerwsa na ProAc, jak ci się chce możesz sprostować jak byś je opisał w paru słowach, pamiętajmy że miejsce gdzie słuchaliśmy miało duże znaczenie, chyba zapomniałem dodać że bas też potrafił w ProAc zadudnić ^^ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 9 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2022 (edytowany) @Rafał S - byłoby świetnie. Fajna opcja Skoro już wymieniamy dokładnie opcje to napiszę o dwóch. Poznań i salon Audio Strefa. Bydgoszcz i salon Audio Connect. Panów z drugiego dobrze znam. Miejsce jest niesamowite, sprzęty w zasadzie same hi-endowe. Bardzo duża sala odsłuchowa połączona z "muzeum audio na ścianach". Jutro podzwonię i zdam relację Edytowano 9 maja 2022 przez lpomis 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 Mogę pogadać z Benefit , przyznaje się , że parę razy rozmawiałem z nimi telefonicznie ale nigdy nie byłem w tym Salonie. Głównie drogie klocki. Bardzo klimatyczne miejsce , była fabryka Scheiblera , z miejscami parkingowymi nie było by problemu. http://kinodomowe.lodz.pl/o_nas.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 10 minut temu, lpomis napisał: Poznań i salon Audio Format W Poznaniu Audio Format ? 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 9 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2022 (edytowany) 2 minuty temu, DiBatonio napisał: W Poznaniu Audio Format ? Sorki. Oczywiście chodziło o Audio Strefę. Już poprawiłem. Dzięki za czujność. @Arko55 - ciepły, miękki, mocny bas (akustyka robiła swoje), średnica bez grama natarczywości, gęsta, niektórzy nazwaliby ją plastyczną i muzykalną, góra łagodna. Lekko ubita mikrodynamika. Edytowano 9 maja 2022 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 22 minuty temu, lpomis napisał: Bydgoszcz i salon Audio Connect. Byłoby pięknie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 @lpomis A na obu wzmacniaczach masz te same wnioski? wtedy mieliśmy na początku Michi i potem Hegel łączony pod te kolumny 🤔 Mi szczególnie z Michi ten bas wydawał się utwardzony, co innego z Heglem było chyba bliżej twojego opisu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 41 minut temu, lpomis napisał: ciepły, miękki, mocny bas (akustyka robiła swoje), średnica bez grama natarczywości, gęsta, niektórzy nazwaliby ją plastyczną i muzykalną, góra łagodna. Lekko ubita mikrodynamika. No , teraz gadasz jak człowiek Prawda Seba / @seba3002/ , że słyszałeś to samo ? Poprawcie mnie jak się mylę , ale mnie to brzmi jak zaproszenie na Zlot 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 9 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2022 (edytowany) 17 minut temu, tomek4446 napisał: Poprawcie mnie jak się mylę , ale mnie to brzmi jak zaproszenie na Zlot Białystok. Po zlocie koniecznie zapraszam do niedoszłego prezydenta Polski, Krzysztofa Kononowicza #pdk Edytowano 9 maja 2022 przez lpomis 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 16 minut temu, tomek4446 napisał: No , teraz gadasz jak człowiek Prawda Seba / @seba3002/ , że słyszałeś to samo ? Poprawcie mnie jak się mylę , ale mnie to brzmi jak zaproszenie na Zlot Tomek, a jest w Białymstoku dyskoteka na miarę waszego Pewexu 😝? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 3 minuty temu, seba3002 napisał: na miarę waszego Pewexu Jak było ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 9 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2022 (edytowany) 10 minut temu, tomek4446 napisał: Jak było ? Zajebiście. Mam nawet mały filmik z potańcówy. Są też niewygodne zdjęcia @seba3002 dostępne tylko dla użytkowników konta premium Forum Audio + Edytowano 9 maja 2022 przez lpomis 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 3 minuty temu, lpomis napisał: Zajebiście. Mam nawet mały filmik z potańcówy. Są też niewygodne zdjęcia @seba3002 dostępne tylko dla użytkowników konta premium Forum Audio + 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 3 minuty temu, lpomis napisał: Zajebiście. No to się cieszę , że Łódź się spisała 4 minuty temu, lpomis napisał: Są też niewygodne zdjęcia @seba3002 dostępne tylko dla użytkowników konta premium Forum Audio + rozumiem , że w zakładce " Tylko dla dorosłych " Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 18 minut temu, tomek4446 napisał: Jak było ? Daj spokój , mam kontuzje nie mogę chodzić 😂 . Pzdr 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 12 minut temu, Dedal75 napisał: Daj spokój , mam kontuzje nie mogę chodzić Ok. Więcej nie chcę wiedzieć . 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts