Matt Daemon Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 Dnia 10.05.2022 o 12:47, lpomis napisał: No to uwaga. Nie zwalniamy tempa! Rezerwujcie terminy na drugą połowę czerwca (będzie to któraś sobota). Audio-Connect w Bydgoszczy zaprasza w swoje progi! Zapewniam, że w takim Salonie jeszcze w życiu nie byliście! Więcej szczegółów wkrótce! Tymczasem zapraszam do zapoznania się ze stroną internetową tego wyjątkowego miejsca: https://audio-connect.pl/ Warto też zajrzeć na relację z wizyty w Salonie przeprowadzoną przez portal StereoLife: https://www.stereolife.pl/archiwum/artykuly/reportaze/3908-z-wizyta-w-salonie-audio-connect Ja chętnie 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 Bydgoszcz fajne miasto no i widzę salon pełna profeska. Jest też wzmianka o vintage (duży plus), jest fotka Pioneer Exclusive M3 zatem jeśli jest miejsce to jestem chętny Was odwiedzić. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 A będzie coś bliżej Kato? Co do samych zlotów, to oczywistym jest, że chodzi o spotkanie głównie z ludźmi. Na takich spotkaniach prezentacje są zbyt krótkie, aby cokolwiek powiedzieć o sprzęcie. Druga sprawa - ja nigdy, ale to nigdy nie słucham innego zestawienia bez chwili przerwy. Daję uszom przynajmniej 15 minut przerwy. ps. no i nie wiedziałem, że płeć piękna jest tak licznie reprezentowana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 Przed chwilą, Melo-man napisał: A będzie coś bliżej Kato? A Oświęcim to masz daleko 🤔? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 (edytowany) 20 godzin temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Oswiecim? Ooo!!! Gdzie i kiedy? W końcu jakaś ludzka miejscówka. 😉 20 godzin temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Chociaż propozycja Piotrka, że przygotuje coś specjalnego ze sprzętu na te okoliczność jest kusząca (może flagowe Heco na okablowaniu dobrego Purista ?) 🤨 Edytowano 12 maja 2022 przez Melo-man 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 1 minutę temu, Melo-man napisał: Ooo!!! Gdzie i kiedy? W końcu jakaś ludzka miejscówka. 😉 🤨 Kwestia ustalenia terminu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 6 godzin temu, seba3002 napisał: Kwestia ustalenia terminu. Z 24 na 25 grudnia może być ? Wszyscy akurat mają wolne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Z 24 na 25 grudnia może być ? Wszyscy akurat mają wolne ale mowa była chyba właśnie o 25. 😛 tyle, że czerwca 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 Tylko czy salon też zapewnia jakieś AFTER? Czy to juz poza programem obowiązkowym? Z natłoku obecnych propozycji można wnioskować, że niedługo to salony będą stały w kolejce😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 Przed chwilą, Rega napisał: Tylko czy salon też zapewnia jakieś AFTER? Czy to juz poza programem obowiązkowym? Z natłoku obecnych propozycji można wnioskować, że niedługo to salony będą stały w kolejce😉 I pomyśleć, że kiedyś musiałem obdzwonić pół Warszawy, żeby znaleźć salon, który zechce nas przyjąć 😐. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 Nic , tylko się cieszyć! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 Salon nie ma nic do stracenia, to fajna reklama dla nich i chęci poznania się, same zalety 👌 @Rega Nie myślałeś by odwiedzić Bydgoszcz 25 czerwca? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 13 maja 2022 Udostępnij Napisano 13 maja 2022 17 godzin temu, Arko55 napisał: Salon nie ma nic do stracenia, to fajna reklama dla nich i chęci poznania się, same zalety 👌 @Rega Nie myślałeś by odwiedzić Bydgoszcz 25 czerwca? Roman czeka, aż odwiedzimy jego salon 🙂. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 maja 2022 Udostępnij Napisano 13 maja 2022 Szanowni Koledzy! Nie dla mnie już jazda po salonach w celu posłuchania czegoś nowego (najczęściej droższego). Zwyczajnie, juz mi się nie chce, a na wymiane na nowe mnie nie stać. W moim przypadku nie ma to sensu, bo nic nie zamierzam juz zmieniać. @seba3002 jeśli będziesz gdzies w poblizu to zapraszam. Ale żebys sie nie rozczarował. Nic wielkiego u mnie nie ma. Trochę starych klamotów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 maja 2022 Udostępnij Napisano 13 maja 2022 Nie tylko u nas modne afterki… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 maja 2022 Udostępnij Napisano 13 maja 2022 (edytowany) Niedługo salon chcący gościć naszych forumowiczów nie będzie miał wyjścia i takie zaopatrzenie będzie podstawowym i obowiązkowym. 😄 Malo tego, bedzie zobligowany do zapewnienia noclegu w hotelu o standardzie nie niższym niż 4 gwiazdki. Dobre opinie są na wagę złota. Edytowano 13 maja 2022 przez Rega 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 Muszę przyznać że fajnie się rozkręciliście ekipą forumową Pogratulować. Niedługo faktycznie możecie być tak goszczeni Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 8 minut temu, muzofan napisał: Niedługo faktycznie możecie być tak goszczeni Wietrze w tym spisek. Po takiej jak na zdjęciu piątej butelce to klient kupi nawet głośnik bluetooth JBL za bańkę jako Hi END Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 Jest tutaj spore ryzyko wyskokowych decyzji zakupowych 🤣🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 @tomek4446Piata butelka na jednego forumowicza? To niezłym zapasem musiałby dysponować organizator, licząc średnio dwudziestu forumowiczów, a myslę, ze będzie więcej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 16 minut temu, Rega napisał: @tomek4446Piata butelka na jednego forumowicza? To niezłym zapasem musiałby dysponować organizator, licząc średnio dwudziestu forumowiczów, a myslę, ze będzie więcej. A ja myślę, że nie będzie więcej. Jednym nie pasuje wawa, innym łódź, jeszcze innym północny zachód. Często ktoś nie może przyjechać ze względów zdrowotnych bądź rodzinnych. A inni po prostu nie chcą. Także biorąc pod uwagę fakt, że aktywnych forumowiczów nie jest znowu aż tak wielu, zgromadzenie wszystkich, którzy "mogą" w jednym miejscu jest raczej niewykonalne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 Zbankrutujecie te bidne salony, sami nie wiedzą na co się piszą 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 Aj tam , nie wszyscy z tego będą korzystać 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 (edytowany) 15 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Nie tylko u nas modne afterki… Woow, to ja tak chcę, podjechałbym nawet do Kudowy Zdrój 🤩 Nie żebym miał coś przeciw Kudowie ale jest daleko😀 1 godzinę temu, seba3002 napisał: A ja myślę, że nie będzie więcej. Jednym nie pasuje wawa, innym łódź, jeszcze innym północny zachód. Często ktoś nie może przyjechać ze względów zdrowotnych bądź rodzinnych. A inni po prostu nie chcą. Także biorąc pod uwagę fakt, że aktywnych forumowiczów nie jest znowu aż tak wielu, zgromadzenie wszystkich, którzy "mogą" w jednym miejscu jest raczej niewykonalne. Cholercia, ja nie jestem zbyt aktywny a już kilka zaliczyłem 😀 eee, o zlotach piszę😊 Edytowano 14 maja 2022 przez Chilli 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 @Chilli ale to zdjęcia z prezentacji Electrocompaniet w Shantou w Chinach, też jesteś chętny? 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts