Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dnia 10.05.2022 o 12:47, lpomis napisał:

No to uwaga. Nie zwalniamy tempa! Rezerwujcie terminy na drugą połowę czerwca (będzie to któraś sobota). Audio-Connect w Bydgoszczy zaprasza w swoje progi! Zapewniam, że w takim Salonie jeszcze w życiu nie byliście! Więcej szczegółów wkrótce!

Tymczasem zapraszam do zapoznania się ze stroną internetową tego wyjątkowego miejsca: https://audio-connect.pl/

Warto też zajrzeć na relację z wizyty w Salonie przeprowadzoną przez portal StereoLife: https://www.stereolife.pl/archiwum/artykuly/reportaze/3908-z-wizyta-w-salonie-audio-connect

logo-w@2x.png

audioconnect.jpg

Ja chętnie 😉

Napisano

A będzie coś bliżej Kato?

Co do samych zlotów, to oczywistym jest, że chodzi o spotkanie głównie z ludźmi. Na takich spotkaniach prezentacje są zbyt krótkie, aby cokolwiek powiedzieć o sprzęcie. Druga sprawa - ja nigdy, ale to nigdy nie słucham innego zestawienia bez chwili przerwy. Daję uszom przynajmniej 15 minut przerwy. 

ps. no i nie wiedziałem, że płeć piękna jest tak licznie reprezentowana.

Napisano (edytowany)
20 godzin temu, Bogusław Kożyczkowski napisał:

Oswiecim? 

Ooo!!! Gdzie i kiedy? W końcu jakaś ludzka miejscówka. 😉

20 godzin temu, Bogusław Kożyczkowski napisał:

Chociaż propozycja Piotrka, że przygotuje coś specjalnego ze sprzętu na te okoliczność jest kusząca (może flagowe Heco na okablowaniu dobrego Purista ?)

🤨

Edytowano przez Melo-man
Napisano

Tylko czy salon też zapewnia jakieś AFTER? Czy to juz poza programem obowiązkowym? Z natłoku obecnych propozycji można wnioskować, że niedługo to salony będą stały w kolejce😉

Napisano
Przed chwilą, Rega napisał:

Tylko czy salon też zapewnia jakieś AFTER? Czy to juz poza programem obowiązkowym? Z natłoku obecnych propozycji można wnioskować, że niedługo to salony będą stały w kolejce😉

I pomyśleć, że kiedyś musiałem obdzwonić pół Warszawy, żeby znaleźć salon, który zechce nas przyjąć 😐.

Napisano

Szanowni Koledzy! Nie dla mnie już jazda po salonach w celu posłuchania czegoś nowego (najczęściej droższego). Zwyczajnie, juz mi się nie chce, a na wymiane na nowe mnie nie stać. W moim przypadku nie ma to sensu, bo nic nie zamierzam juz zmieniać. 

@seba3002 jeśli będziesz gdzies w poblizu to zapraszam. Ale żebys sie nie rozczarował. Nic wielkiego u mnie nie ma. Trochę starych klamotów.

Napisano (edytowany)

Niedługo salon chcący gościć naszych forumowiczów nie będzie miał wyjścia i takie zaopatrzenie będzie podstawowym i obowiązkowym. 😄 Malo tego, bedzie zobligowany do zapewnienia noclegu w hotelu o standardzie nie niższym niż 4 gwiazdki. Dobre opinie są na wagę złota.

Edytowano przez Rega
Napisano
16 minut temu, Rega napisał:

@tomek4446Piata butelka na jednego forumowicza? To niezłym zapasem musiałby dysponować organizator, licząc średnio dwudziestu forumowiczów, a myslę, ze będzie więcej.

A ja myślę, że nie będzie więcej. Jednym nie pasuje wawa, innym łódź, jeszcze innym północny zachód. Często ktoś nie może przyjechać ze względów zdrowotnych bądź rodzinnych. A inni po prostu nie chcą. Także biorąc pod uwagę fakt, że aktywnych forumowiczów nie jest znowu aż tak wielu, zgromadzenie wszystkich, którzy "mogą" w jednym miejscu jest raczej niewykonalne. 

Napisano (edytowany)
15 godzin temu, MarcKrawczyk napisał:

Nie tylko u nas modne afterki…

Woow, to ja tak chcę, podjechałbym nawet do Kudowy Zdrój 🤩

Nie żebym miał coś przeciw Kudowie ale jest daleko😀

1 godzinę temu, seba3002 napisał:

A ja myślę, że nie będzie więcej. Jednym nie pasuje wawa, innym łódź, jeszcze innym północny zachód. Często ktoś nie może przyjechać ze względów zdrowotnych bądź rodzinnych. A inni po prostu nie chcą. Także biorąc pod uwagę fakt, że aktywnych forumowiczów nie jest znowu aż tak wielu, zgromadzenie wszystkich, którzy "mogą" w jednym miejscu jest raczej niewykonalne. 

Cholercia, ja nie jestem zbyt aktywny a już kilka zaliczyłem 😀

eee, o zlotach piszę😊

Edytowano przez Chilli