Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
50 minut temu, lpomis napisał:

Macie jakieś pomysły na playlistę odsłuchową?

1. Child in time - Deep Purple z naciskiem na 7,22 min i 9.12 min 

No dobra , żartowałem :) 

Wojtek jedziemy na spontanie. Ćwiczymy pamięć muzyczną , w domu sobie odsłuchamy i porównamy o ile lepiej gra nasz sprzęt te odsłuchane kawałki :) 

Napisano (edytowany)

Ktoś przywiezie jakieś ciekawe źródło?

Ugodę i pre mogę wziąć, kolumn nie bardzo mi się targać. Do pre mogę podłączyć 4 źródła a nawet 6. Tylko musiałbym zajrzeć do instrukcji sterownika.

Edytowano przez 1Ender
Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, lpomis napisał:

Weź :) Elektronika mile widziana.

Z kolumnami to jak drzewo do lasu..

Na Thielach w połączeniu z moją hybrydą metal brzmi super. A co najważniejsze nic nie drażni. Children of the Damned, 2 minutes to Midnight, itd. Nic się nie zlewa, pełna separacja, czysta rozkosz:))))) 

Wadą są źle zrealizowane nagrania, bo nie da się słuchać, ale coś za coś. :)))

@Asia, a co to?

Czyli tak jak w stopce, bez kolumn i drapaka.

Edit.

Wróciły wspomnienia. Iron Maiden😁, dla mnie taki ostrzejszy rock :)))))

Edytowano przez 1Ender
Napisano (edytowany)

Jak tam nastroje przed zlotem? :)

Żeby nikt nie miał problemu z trafieniem, podaję adres i wklejam link do mapki.

ul. Powstańców Wielkopolskich 1, Jarocin.

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1xNmzy1tdVgOup1YaMPVZjLRtGLc&ll=51.95950820000001%2C17.491355600000006&z=17

Startujemy o godzinie 12:00

Zmotoryzowani mogą zaparkować samochody bezpośrednio pod siedzibą.

Przy okazji standardowo już muszę wspomnieć o najmniej przyjemnej kwestii jaką jest zrzutka - m.in. na drobny upominek dla salonu - 25zł od osoby w przypadku zadeklarowanych 14 osób. Paragony do wglądu na miejscu :)

Wołam raz jeszcze wszystkich chętnych i jednocześnie proszę o wiadomość gdyby ktoś musiał zrezygnować.

@Amarok, @Kraft @tomek4446, @elektron6, @MarcKrawczyk, @drSolfernus, @Asia, @mkk @Matt Daemon, @Waldek86 (+szwagier), @1Ender@_PS_, @lpomis

Edytowano przez lpomis
Napisano (edytowany)
16 godzin temu, tomek4446 napisał:

netto czy brutto ? 😂

Tomek, Ty nie śmieszkuj tylko pamiętaj lepiej o siatkach z kablami. Ale tym razem może bez szpanowania. Przeliczając na kilogramy to myślę, że tak ze 20kg spokojnie wystarczy :)

Edytowano przez lpomis
Napisano

Jako, że kolumn będzie pod dostatkiem, a elektronika zawsze może się przydać to jak na razie mamy zapewnione:

- RME od @tomek4446
- końcówka mocy Icepower od @mkk
- końcówka mocy Ugoda + przedwzmacniacz lampowy od @1Ender (o ile uda mu się przyjechać na zlot)
- małe, tajemnicze coś od @Asia ;)

Chodzą słuchy, że @elektron6 ma u siebie jakieś fajne wintydże i chciałby się jakimś pochwalić na spotkaniu. Dałbyś radę Tomku coś przywieźć? :)

Napisano

Ok to na dobry początek postaram się pokazać coś bardzo starego i unikatowego; zestaw Wzmak lampa Philips AG9014 plus dedykowane kolumny 800ohm oparte na szerokopasmowcu AD9710. Zestaw z 1958 roku zatem to już 64 latek! Sami ocenicie unikatowy design takiej konstrukcji. Do zobaczenia:)