Adi777 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 44 minuty temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: gra cały zestaw, Pewnie tak, ale na pewno są rzeczy ważne i ważniejsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 40 minut temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Było tu pare zestawów .. niestety, ale nikt nie pomyślał o kablach czy zasilaniu a to poważny błąd, O tym zrobimy kolejny wątek. Jak już koledzy kupią ten używany sprzęt za te 30k. to się dowiedzą , że kolejne 30k. trzeba wydać na kable. Boguś , napięcie trzeba stopniować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Przed chwilą, tomek4446 napisał: O tym zrobimy kolejny wątek. Jak już koledzy kupią ten używany sprzęt za te 30k. to się dowiedzą , że kolejne 30k. trzeba wydać na kable. Boguś , napięcie trzeba stopniować. Czy jest gdzieś koniec? Ktoś dotarł? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Przed chwilą, Kraft napisał: Czy jest gdzieś koniec? Ktoś dotarł? Ja , ja dotarłem !!! Jak pisałem ostateczne lampy już zamówione i został tylko traki drobiażdżek jak wkładeczka w przyszłym tygodniu do ogarnięcia i .... koniec. Same kolumny i elektronika jak opoka , stała ,nie do ruszenia . 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Ja , ja dotarłem !!! Jak pisałem ostateczne lampy już zamówione i został tylko traki drobiażdżek jak wkładeczka w przyszłym tygodniu do ogarnięcia i .... koniec. Same kolumny i elektronika jak opoka , stała ,nie do ruszenia . Kibicuję. Będziesz Kukuczką polskiego audio! Wbij proporczyk i cyknij fotkę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 5 minut temu, tomek4446 napisał: Same kolumny i elektronika jak opoka , stała ,nie do ruszenia . Fajnie, ale czy to jest na zasadzie, że słuchałeś mnóstwa innych kolumn i elektroniki, i nic - dla Ciebie - nie było lepsze od Twojego sprzętu? Czy na przykład coś pobiło, ale było/jest za drogie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Przed chwilą, Adi777 napisał: nic - dla Ciebie - nie było lepsze od Twojego sprzętu? Czy na przykład coś pobiło, ale było/jest za drogie? Nie rozpraszaj, bo odpadnie od ściany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 4 minuty temu, Kraft napisał: Będziesz Kukuczką polskiego audio Oby nie 😥. 10 minut temu, tomek4446 napisał: Ja , ja dotarłem !!! Oszukujesz się. Od razu zacząłeś oglądać nowe lampy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 15 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Warto wziasc na "warsztat" coś aktywnego z rynku pro. Może to bedzie strzał w 10 Proponuję się przyjrzeć konstrukcjom Backes & Müller. Słuchałem BM12 to konstrukcje do powierzchni około 40m2 plus. Połączone było z pre T+A. Dźwiękowo rewelacja! Marka w Polsce mało znana, ale u naszych sąsiadów cenione i drogie. Przedsionek Hi End? A może już Hi End? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Przed chwilą, 1Ender napisał: Proponuję się przyjrzeć konstrukcjom Backes & Müller. Chyba na drugim forum ktoś polecał tą firmę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 9 minut temu, Adi777 napisał: Chyba na drugim forum ktoś polecał tą firmę. Drugie forum to zło 😉. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 16 minut temu, Kraft napisał: Kibicuję. Będziesz Kukuczką polskiego audio! Wbij proporczyk i cyknij fotkę Tak też uczynię 11 minut temu, Asia napisał: Oszukujesz się. Od razu zacząłeś oglądać nowe lampy. Poszedłem krok dalej , ja je kupiłem Więc mówimy o czasie przeszłym, a moje stanowisko jest na tu i teraz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Przed chwilą, seba3002 napisał: Drugie forum to zło 😉. Oj tam, zależy co przez to rozumieć. Ostatnio pojawił się ciekawy temat sprzęt pro vs domowy, audiofilski. Fakt, trochę źle się rozwinął, ale czekam na ciąg dalszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 3 godziny temu, muzofan napisał: Ja przyznam szczerze że nie słuchałem jeszcze "słupków", które przy głośniejszym odsłuchu nie męczyłyby zmysłów Fakt wszystkie wyglądały bardzo ładnie, przy niskich i średnich poziomach głośności grały nawet fajnie. Ja lubię jednak posłuchać sobie głośno i wtedy już było średnio. Posłuchałbym sobie chętnie zg z 15" na basie w papierze Posłuchaj Phonar Laser 250, serio! Z odpowiednią elektroniką zagrają świetnie. Można grać bardzo głośno. Nie męczą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Ja też już zakończyłem poszukiwania 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Przed chwilą, muzofan napisał: Ja też już zakończyłem poszukiwania 😁 ATC 150 Cię nie kuszą? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Około kolejny!! Ja jeszcze nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 36 minut temu, tomek4446 napisał: Ja , ja dotarłem !!! Jak pisałem ostateczne lampy już zamówione i został tylko traki drobiażdżek jak wkładeczka w przyszłym tygodniu do ogarnięcia i .... koniec. Same kolumny i elektronika jak opoka , stała ,nie do ruszenia . A później już będą tylko "maaaałe" wyjątki 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 13 minut temu, Adi777 napisał: Ostatnio pojawił się ciekawy temat sprzęt pro vs domowy, audiofilski. Może czas i tutaj stworzyć własny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 1 minutę temu, slaw0001 napisał: A później już będą tylko "maaaałe" wyjątki Kosztowne drobiazgi. Może zacznie słyszeć kable. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 16 minut temu, tomek4446 napisał: a moje stanowisko jest na tu i teraz Sprytne! Nic o jutrze nie piszesz.😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 11 minut temu, Adi777 napisał: ATC 150 Cię nie kuszą? Ja byłam pierwsza w kolejce 😜. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 2 minuty temu, Asia napisał: Kosztowne drobiazgi. Może zacznie słyszeć kable. To też już chyba przeszłość, choć oficjalnego coming out nie pamiętam.🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Może i kuszą ale nie na tyle żeby coś zmieniać. 100 grają fenomenalnie i wystarczy 😁😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 11 minut temu, Asia napisał: Ja byłam pierwsza w kolejce 😜. Słuchałaś ich? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts