tomek4446 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 1 minutę temu, soberowy napisał: Masz jakiś inny pomysł ? Chcą zlikwidować Sejm lub Senat ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Ok, wiesz ale nie powiesz 😀 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 (edytowany) 3 minuty temu, soberowy napisał: Ok, wiesz ale nie powiesz Co mam powiedzieć ? Jak ktoś robi referendum z pytaniami uwłaczającymi mojej inteligencji , to czego ma się spodziewać ? Czy był przypadek odmowy wydania karty referendalnej ? Jak nie, to nie było tematu. Edytowano 15 października 2023 przez tomek4446 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Poczekajmy z komentarzami do 21. Po 21 zacznijmy dyskusję. Ja widzę wiele "nagięć" ale po 21.... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 54 minuty temu, soberowy napisał: Jak myślisz czemu członkowie komisji pytają czy wydać kartę referendalną ? Ciebie ktoś pytał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 12 minut temu, tomek4446 napisał: Co mam powiedzieć ? Jak ktoś robi referendum z pytaniami uwłaczającymi mojej inteligencji , to czego ma się spodziewać ? Czy był przypadek odmowy wydania karty referendalnej ? Jak nie, to nie było tematu. Jeśli czytałeś artykuł z wp, który wkleiłem powyżej to wiesz, że mam na myśli nieładnie zachowanie niektórych członków i nie ma co się gimnastykować tylko nazywać rzeczy po imieniu. To czy referendum jest z dupy czy nie niech każdy sobie sam oceni i weźmie w nim udział lub nie. Faktycznie, nie było tematu 😀 2 minuty temu, DiBatonio napisał: Ciebie ktoś pytał? Mnie nie pytał. Ale ja nie jestem znaną osobą w świecie sportu https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1086755/byly-kadrowicz-poszedl-na-wybory-i-sie-oburzyl-zglosilem-na-policje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 3 minuty temu, soberowy napisał: Mnie nie pytał. Bo pytać nie wolno, zawsze ktoś się wychyli, pomijam fakt, że to akurat było na Podkarpaciu, czyli .... Był też incydent wyniesienia kart do głosowania, co nie znaczy, że wszyscy lub większość tak robi. Zatem, nie ma co kwiczeć, że w każdej komisji pytają. A kwik będzie z każdą godziną głośniejszy. Cieszy fakt, że Polacy za granicą też w końcu powstali i frekwencja wyższa niż 4 lata temu. Wreszcie nareszcie... 20 minut temu, soberowy napisał: Ale ja nie jestem znaną osobą w świecie sportu Aha, czyli "pytajom" tylko sławnych? 😆 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Jacek ciesz się, prawdopodobnie za kilkanaście minut będziesz żył w wolnej Polsce. Cieszy frekwencja. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 6 minut temu, soberowy napisał: Jacek ciesz się, prawdopodobnie za kilkanaście minut będziesz żył w wolnej Polsce. Mam nadzieję. 😉 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 W końcu :). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Przed chwilą, Wing0 napisał: W końcu :). Panowie nie bijcie , ale pamiętam taki czas , że jak się kładłem spać w niedzielę to wygrał Komorowski , a jak się obudziłem w poniedziałek to ... Duda 🤐 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Tomek też mam to z tyłu głowy, ale przewaga jest duża. Oby tylko nie odwalili jakiegoś numeru.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 (edytowany) To zależy, kto się przytuli do PiS. To, że procentowo na razie prowadzą, nie oznacza, że stworzą pisowki rząd. Jednak to pokazuje, że Polacy nadal nie widzą jak bardzo są r..... w doopę. Czekamy na zagranicę... Edytowano 15 października 2023 przez DiBatonio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Nie mają z kim stworzyć. Konfederacja bardzo słabo wypadła nie starczy im wspólnie mandatów. Ale zaczekajmy, zaczekajmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 2 minuty temu, DiBatonio napisał: Czekamy na zagranicę... Tego się boję. Głosy liczyli ludzie którzy po zmianie władzy mogą wylecieć z roboty. Głosy doliczane są do W-wy , która raczej na pis nie głosowała. Cholera , muszę mieć większą wiarę w ludzi. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 5 minut temu, Wing0 napisał: Nie mają z kim stworzyć. Konfederacja bardzo słabo wypadła nie starczy im wspólnie mandatów. Ale zaczekajmy, zaczekajmy. Biedna Konfederacja znowu zbita, ojoj jak mi przykro 😁 Więcej takich Mentzenów i Korwinów, to z progu nigdy nie wyjdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 2 minuty temu, DiBatonio napisał: Więcej takich Mentzenów i Korwinów, to z progu nigdy nie wyjdą. Ja ich przestałem rozumieć jak wywali Dziambora . Jedynego który gadał rozsądnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 3 minuty temu, tomek4446 napisał: Ja ich przestałem rozumieć jak wywali Dziambora . Jedynego który gadał rozsądnie. Właśnie dlatego go wywalili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Ja na razie wstrzymuje się z entuzjazmem, czekam na pełniejsze wyniki. Nie ufam exit polls, (myślę, że wiele osób nie przyznawało se do głosowania na Konfę). Niemniej mam cholerną nadzieję, że naprawdę tych pisowkich facjat nie będę musiał za często widzieć. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Ktoś wie jak wyniki relacjonuje tvpis ? Bo mnie religia zabrania włączenia , a po za tym mam blokadę rodzicielską 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Tomek myślałem że rozrusznik. I się boisz odpalić hehehe 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 (edytowany) 14 minut temu, tomek4446 napisał: Ktoś wie jak wyniki relacjonuje tvpis ? Bo mnie religia zabrania włączenia , a po za tym mam blokadę rodzicielską Taki sam;) TVN i TVP zamówiły wspólny sondaż. Edytowano 15 października 2023 przez Kraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 13 minut temu, tomek4446 napisał: Ktoś wie jak wyniki relacjonuje tvpis ? Bo mnie religia zabrania włączenia , a po za tym mam blokadę rodzicielską Co tam, Jacku @maxredaktor, ja się cieszę choćby przez chwilę. Choćby tym, że co trzeci głosujący nie wziął karty referendalnej. A także tym, że nareszcie ludzie się zaktywizowali i chcą mieć wpływ. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 @Asia świetne !!! 😂 Jarek mówił , że to nie sprawiedliwe , bo miał koalicję przeciwko sobie. Tak to mówił jak by chodziło o trzech gości. A mnie wyszło , że miał przeciwko sobie 15 mln. ludzi / 53,2 % /. Ale widocznie to wg, niego nie Polacy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Więc dziś wracałem z Bieszczadów przez całe Podkarpacie. Ogromne połacie banerów, plakatów. 90% to pis. Na A4 ogromne banery wskazujące jak głosować w referendum. Pierwszy raz coś takiego widziałem. Domyślacie się kto za to zapłacił? Przytłaczające i smutne. Nie była to równa kampania ale okazuje się, że nie wszystko w tym kraju można kupić. I jeszcze jedno. Wyborów nie wygrywa się w Warszawie, nie wygrywa się w Konskich. Wygrywa się na szlaku w Bieszczadach 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts