terracan1929 Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 Dawać,dawać relacje.........Fotki i krótkie (póki co ) opisy co ciekawszych klamotów. Właśnie @elektron6, też jestem ciekawy tej Unitry. Jak to "leży w dłoni" ? Jak ma się do Denonów, Yamah i Marantzów. Bo wygląda obiecująco. Są wychyły, hebelki.......jest tak jak lubię No prawie, bo wolę w czarnym kolorze... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 Szafa też odwiedził audio show https://youtu.be/I3Jj8HTIIlk, czasem miło poznać opinię kogoś nie z braży 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 (edytowany) 18 minut temu, terracan1929 napisał: Dawać,dawać relacje.........Fotki i krótkie (póki co ) opisy co ciekawszych klamotów. Właśnie @elektron6, też jestem ciekawy tej Unitry. Jak to "leży w dłoni" ? Jak ma się do Denonów, Yamah i Marantzów. Bo wygląda obiecująco. Są wychyły, hebelki.......jest tak jak lubię No prawie, bo wolę w czarnym kolorze... To była taka przedpremiera - bez odsłuchiwania. Sprzęt wyglada całkiem, całkiem choć wiadomo to taka klasa średnia. Wycieraczki nie ukrywam bardziej podobały mi się w starej wersji. Zainteresowanie było sporo ale co potrafią klocki to okaże się po odsłuchach. Edytowano 29 października 2022 przez elektron6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 @elektron6 Dzięki za odpowiedź. Zastanawiają mnie jescze dwie kwestie. Co to za przełacznik pomiędzy Klasami A i AB ?? To jest wzmacniacz lampowy ? Druga sprawa - kto jest dystrybutorem/ sprzedawcą ?? , bo nigdzie namierzyć nie mogę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 41 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Haah :):) a wiesz, że to jest zbawienne Wiem. Jako że mieszkam w Glasgow, to byłem w Linn i słuchałem ich rozwiązania, to nie powiem, ale to nie grało źle. Na szczęście, byłem też w Tannoy i gdybym mógł, to chętnie bym ich odkupił i kontynuował w Szkocji. 19 minut temu, J4Z napisał: Swoje powiedzieli, Top odpowiedział. Po co dalej drążyć i przekonywać? To jest biznes Topów i niech prowadzą go jak chcą a nie jak chce kilku gości z forum. EDIT: poza tym skąd założenie że się rozjeżdża? Chodząc po forach wydaję mi się że widzę więcej ludzi którzy pakują kasę w sprzęt, olewając akustykę. Na pytanie dlaczego, mają 100 różnych wymówek. Zapytaj swojego stomatologa ile razy zarabia na Twoim jednym zębie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 9 minut temu, J4Z napisał: Tak z innej beczki, masz zablokowane pw @dorsz? Inaczej, blokowałeś sobie pw? Bo masz zablokowane Powiadomienia mam zablokowane, ustawień pw nie widzę ☹️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 1 godzinę temu, terracan1929 napisał: Dawać,dawać relacje.........Fotki i krótkie (póki co ) opisy co ciekawszych klamotów. Właśnie @elektron6, też jestem ciekawy tej Unitry. Jak to "leży w dłoni" ? Jak ma się do Denonów, Yamah i Marantzów. Bo wygląda obiecująco. Są wychyły, hebelki.......jest tak jak lubię No prawie, bo wolę w czarnym kolorze... Unitra to była wydmuszką masz na filmie który dodałem. https://youtu.be/I3Jj8HTIIlk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 2 godziny temu, Kraft napisał: Półaktywne z DSP. Ciekawy wybór do analogu. Jarek nie wiem, czy było tam DSP , czy nie ale grały rewelacyjnie. Byłem w szkole flamenco w Maladze , na występie dla tubylców nie turystów / bo to dwa różne flamenco / i kurna poczułem się jak bym tam wrócił. Realizm niesamowity. Trochę gramofonów w życiu widziałem ale Sikora to dla mnie nadal nr. 1. tam zagrał cały system drapak , pre , kolumny ..... A tak jeszcze , ciekawe dlaczego 90 % wystawców gra z tego " niedoskonałego " vinyla i z tych wprowadzających masę zniekształceń lamp ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 2 godziny temu, Kraft napisał: Czy dobrze widzę perforowane ściany? Czy to taka tapeta w kropki? Tak, ściany z płyty akustycznej. Też zauważyłam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 8 minut temu, tomek4446 napisał: A tak jeszcze , ciekawe dlaczego 90 % wystawców gra [...] z tych wprowadzających masę zniekształceń lamp ? A co mają zrobić, jak Yamaha wyjaśnia, a Hegel sterylizuje. 10 minut temu, tomek4446 napisał: Jarek nie wiem, czy było tam DSP , czy nie ale grały rewelacyjnie. Byłem w szkole flamenco w Maladze , na występie dla tubylców nie turystów / bo to dwa różne flamenco / i kurna poczułem się jak bym tam wrócił. A co to za płyta? Może jest po prostu genialnie nagrana? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 @ROBIXXX dzięki za link. Coś tam udało się zobaczyć No szkoda..........,że Unitra to tylko atrapy.....coś w stylu polskich samochodów elektrycznych...z rurami wydechowymi..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 Co do braku adaptacji w salce Top HiFi: @Kraft i @Wing0 - dorośli faceci, a nic nie rozumiecie. Goście z Topa to stare wygi. Wiedzą, że Bowersy i tak by poległy w starciu z kolumnami z manufaktur. A tak przynajmniej audiofile zrzucą winę na akustykę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 (edytowany) Moje bardzo krótkie podsumowanie: 1. Warto! Dwa dni to dla mnie maksimum.* 2. Wcale nie króluje jazzowe plumkanie. 3. Są wystawcy, którzy tym żyją, i ci, którzy z tego żyją. 4. Dużo, dużo kobiet. * Opaska drugiego dnia wygląda obleśnie. Edytowano 29 października 2022 przez Asia 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 1 minutę temu, Asia napisał: 4. Dużo, dużo kobiet. A na forach malutko 🤷♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 3 minuty temu, terracan1929 napisał: @ROBIXXX dzięki za link. Coś tam udało się zobaczyć No szkoda..........,że Unitra to tylko atrapy.....coś w stylu polskich samochodów elektrycznych...z rurami wydechowymi..... Oby nie było jak z izera dużo reklamy, miliony złotych i nic z tego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 Ale za to jakie! 😁 4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 Przed chwilą, Asia napisał: Ale za to jakie! 😁 I tego się trzymajmy 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 2 minuty temu, Adi777 napisał: A na forach malutko Ale za to jakie! 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 Kto idzie pić? 1 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 7 minut temu, seba3002 napisał: Kto idzie pić? Kawę? O tej godzinie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 28 minut temu, Rafał S napisał: Co do braku adaptacji w salce Top HiFi: @Kraft i @Wing0 - dorośli faceci, a nic nie rozumiecie. Goście z Topa to stare wygi. Wiedzą, że Bowersy i tak by poległy w starciu z kolumnami z manufaktur. A tak przynajmniej audiofile zrzucą winę na akustykę. Manufaktury się starają by zdobyć klientów , którzy obawiają się takich zakupów z uwagi na ciężką odsprzedaż , Bowers to znana marka i ma handicap , same się sprzedają Fajnie jak wrzucacie foty ,ale piszcie co na nich , nie każdy na oko wie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 Mam mieszane uczucia po całym dniu. Z jednej strony była masa interesującego sprzętu a z drugiej w większości pokoi nie chciałem być dłużej niż 30 sekund przez tą smutną muzykę. Jak dla mnie Focal rozbił bank puszczając Rage Against The Machine na Utopia Grande Evo. Stanowiska że słuchawkami za to były super. W Sobieskim gorąco i tłok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 2 minuty temu, Tomasz S. napisał: smutną muzykę. Co to było? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prawie Audiofil Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 4 godziny temu, seba3002 napisał: Dla Adama. Grało cudnie 🥰 O właśnie, w tym pokoju i mnie ujęło. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts