Artur Brol Napisano 21 lutego Udostępnij Napisano 21 lutego Niedawno film ogladalem o trzesieniu ziemi i akcja sie tam wlasnie, poczesci odbywala. Kurcze, szybko odbudowali 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 16 marca Udostępnij Napisano 16 marca Czy ktoś jeździ na łyżwach? Czy ktoś wie o czym mówię, gdy czyta short track/łyżwy? Czy ktoś widział na Live short track? Czy ktoś kojarzy Zbigniew Bródka Soczi 2014? I tego pana? 0.03 sekundy Miałem okazję i przyjemność uwiecznić. Koen Verweij I siostry Velzeboer Nie wiem jak, dlaczego i jakim sposobem, ale „basy” były w każdym miejscu hali identyczne. Zero dudnienia. Rozmawiałem oczywiście z reżyserem dźwięku. Ktoś wie, dlaczego „basy” się nie rozlewały, dudniły, zamulały? Impreza na 10 tys ludzi. Muza w trakcie i szczególnie podczas pielęgnacji tafli jak dla mnie mega super. A basior bajka. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca Ja czasem korzystam z toru w Arenie Lodowej w Tomaszowie Mazowieckim. A w ferie z moimi chłopakami to już obowiązkowo. Jak się jeździ te 3-4 razy w roku to trzeba jednak ostrożnie. Kolega z pracy właśnie tam się załatwił - kość strzałkowa złamana na wysokości końca buta łyżew. Brrr. Łyżwy z lokalnej wypożyczalni, czyli plastikowe. Wystarczy więc niewinny upadek i.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca Zimą, o ile można na stawach, kanałach. Oraz pod dachem, na owalnym torze. A prawie cały rok na rolkach/110mm. 6 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca 21 minut temu, AudioTube napisał: A prawie cały rok na rolkach/110mm. Gratuluję formy. Absolutnie nie wyglądasz na 50-latka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca Thanx. Zdjęcie jedno chyba ze dwa lata temu zrobione. Brodę noszę dzisiaj, ona dodaje. Zastanawiam się skąd ten mój stosunkowo młody wygląd. Za kołnierz nie wylewałem, stresu kiedyś co niemiara. Być może moment, kiedy przeczytałem o Wim Hof. Polubiłem zimno, tylko jedna micha dziennie, bez węgli, smalec, oleje, mięcho i jaja. Rzuciłem w diabli tv/internet rzadko. Nie wiem. Mój tato wygląda na dużo starszego. Mamusia młodziej. Może od niej te geny. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca Czesc dostaje sie w "spadku " o reszte trzeba zadbac . Jak sie dba to sie ma, jak widac 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 marca Autor Udostępnij Napisano 26 marca 22 godziny temu, Artur Brol napisał: Jak sie dba to sie ma, jak widac 🙂 Dokładnie 🙂 Trzeba dbać o siebie tak, jak się da. U mnie wakacje i odpoczynek, ale nie od siłowni 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 31 marca Autor Udostępnij Napisano 31 marca @soberowy Nie, po wakacjach przyjadą. Ogólnie, było zamieszanie po stronie holenderskiej firmy importowej. Wiatraki muszą mniej zioła palić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca @Adi777 A jak tam chałupka ? A , i rozumiem , że po treningach skorygowałeś szerokość drzwi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 31 marca Autor Udostępnij Napisano 31 marca 33 minuty temu, tomek4446 napisał: A jak tam chałupka ? A , i rozumiem , że po treningach skorygowałeś szerokość drzwi W sobotę będą lane posadzki. Szerokość drzwi? Jeszcze nie 😏 Tak realnie, myślę, że pod koniec roku będą widoczne zmiany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca Moi znajomi wybudowali chałupę. Śledziłem tą budowę od fundamentów. Wpakowali tam tyle elektroniki ile się dało. Dwie pompy ciepła , pełna rekuperacja , filtry wody / kurde mają po dwa kurki w kranach / , fotowoltaika , centralny odkurzacz , wszędzie ogrzewanie podłogowe , sterowany elektronicznie system nawadniania terenu i oświetlenia , sterowanie żaluzjami , podłączone do systemu zdalne otwieranie drzwi zewnętrznych , podłączone kontaktrony okienne / alarm/. Powiem tak. Jak dla mnie to jakieś nieporozumienie W domu jest sześć paneli sterowania ??? Odpaliliśmy jeden i normalnie jak na Star Treku . Milion danych , ustawień , opcji . Powiedzcie mi , dlaczego ludzie robią sobie taką krzywdę za własną kasę ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca Widocznie mają jej za duzo. No, ale to ich zmartwienie. W razie ,,W,, mogę podać numer mojego konta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca Słyszałem od rodziny, że cieplutko w Polsce. W Hadze chwilami także. Słoneczko i deszczyk. Woda coraz cieplejsza oraz bardzo słona. Śmigus dyngus u mnie już dzisiaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca 29 minut temu, tomek4446 napisał: Moi znajomi wybudowali chałupę. Śledziłem tą budowę od fundamentów. Wpakowali tam tyle elektroniki ile się dało. Dwie pompy ciepła , pełna rekuperacja , filtry wody / kurde mają po dwa kurki w kranach / , fotowoltaika , centralny odkurzacz , wszędzie ogrzewanie podłogowe , sterowany elektronicznie system nawadniania terenu i oświetlenia , sterowanie żaluzjami , podłączone do systemu zdalne otwieranie drzwi zewnętrznych , podłączone kontaktrony okienne / alarm/. Powiem tak. Jak dla mnie to jakieś nieporozumienie W domu jest sześć paneli sterowania ??? Odpaliliśmy jeden i normalnie jak na Star Treku . Milion danych , ustawień , opcji . Powiedzcie mi , dlaczego ludzie robią sobie taką krzywdę za własną kasę ? Dla prestiżu 😊🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca (edytowany) @tomek4446 słabo u znajomych. Chłodzenia podłogowego nie mają. Fajna sprawa, gdy monobloki na 211 😊latem po 3 godziny grają. Nie wiem, czy teraz jeszcze dadzą radę dołożyć. Chłodzenie oczywiście, bo na monosy to trzeba dłuuuugo czekać😉 Edytowano 31 marca przez AudioTube Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca (edytowany) Też mam takich znajomych. Niektóre rozwiązania ciekawe ale tylko kilka jest naprawdę praktycznych. Reszta to gadżety. Im starszy się staję tym bardziej doceniam technikę analogową jako bliższą człowiekowi. Tydzień temu odwiedziłem znajomego Norwega. Żyje na zachodnim wybrzeżu w sąsiedztwie stolicy Wikingów. Pomimo, że jest zamożnym człowiekiem nawet jak na warunki norweskie, mieszka w lesie w drewnianym domu opalanym drewnem pochodzącym z zasobów własnego lasu. Tak samo jak jego ojciec. I dziadek. I pradziadek. I… zresztą „spotkałem” ich wszystkich na rodzinnym cmentarzyku nieopodal osady, która nosi nazwę taką jak jego nazwisko. Podoba mi jego przywiązanie do „analogowego” życia bo stać go na każdą miejscówkę włączając Oslo. Tak jak ja jest melomanem, ma sporą kolekcję winyli. Gustuje w folku, głównie skandynawskim. Gdy się tam przebywa, to jedynie Tesla X stojąca przed domem nie pozwala zapomnieć który mamy rok… To mi imponuje bardziej niż gadżety. A te - w przeciwieństwie do tradycyjnej i niezniszczalnej kozy norweskiej firmy Jotul - czasem się psują… Edytowano 31 marca przez sonique 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca Z tą Teslą to już przesadził. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 kwietnia Udostępnij Napisano 1 kwietnia Tylko tesli brak… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 1 kwietnia Udostępnij Napisano 1 kwietnia 13 godzin temu, tomek4446 napisał: Powiedzcie mi , dlaczego ludzie robią sobie taką krzywdę za własną kasę ? Pytasz o audio? 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 1 kwietnia Udostępnij Napisano 1 kwietnia 14 godzin temu, AudioTube napisał: Chłodzenia podłogowego nie mają....... Nie wiem, czy teraz jeszcze dadzą radę dołożyć. Spokojnie się da ->wymienić jeden zawór dwudrożny na zawór trójdrożny i zmiana oprogramowania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia 20 godzin temu, Kraft napisał: Pytasz o audio? A pisałem coś o Marantzu ? 😂 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 20 kwietnia Udostępnij Napisano 20 kwietnia Czy to tutaj sie informowało, że maile/powiadomienia nie docierają? Znów coś się popsuło. 😒 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 2 maja Udostępnij Napisano 2 maja Z okazji dnia Polonii dla koleżanek i kolegów mieszkających poza Polską życzę spełnienia potrzeb, cierpliwości, spokoju ducha i radości ze spotkań z najbliższymi w kraju rodzinnym. Staram się być przyzwoitym ambasadorem. Czasem jest trudno tutaj, ale dobre myśli mają u mnie pierwszeństwo. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 maja Udostępnij Napisano 2 maja Dziękuję i wzajemnie. Nie wiedziałem że jest taki dzień, nam uciekinierom dedykowany.😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts